Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9782201 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Януари, 2012 г.
2 3 4  >  >>
image

София е "Най-добрият град за живеене (на бездомните кучета ) в България" за 2011 година в класацията на Дарик радио и вестник "24 часа". След победата на първи тур на кмета на София Йорданка Фандъкова на 23 октомври миналата година, Юлияна Плевнелиева е написала/ретуитнала в Twitter: “…десетки бездомни кучета, лаещи радостно…празнуват победата на Фандъкова”. Какво ли е казалана президента за тази награда? 
Категория: Политика
Прочетен: 1899 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 31.01.2012 11:51
Горката Мария Илиева не усеща, че дюшемето и  хлопа и че ще стане една от най-мразените личности когато изразява възторг, че България е подписала АКТА, защото смята, че най-накрая ще започне да се къпе в пари, понеже е талантлива певица. Да се надяваме, че най-после братята американци ще започнат да и плащат за това, че използват песните като мъчение в Гуантанамо.
image
image


Категория: Новини
Прочетен: 2736 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 30.01.2012 20:33
image Със "струящ от устата и негативизъм" днес отново надигна глас любителката на керемидки и заради това обществен враг номер две Анета Бакъмска (тираджиите са №1). Миналия месец тя поиска Бойко Борисов   да спре строителството на магистралите за да могат археолозите да си копат, а сутринта по БНР отправи същото искане и към човешката фадрома и министър на регионалното развитие Лиляна Пвалова. 
 
Археоложката Анета Бакъмска твърди, че кюстендилските  археолози са били заблудени за трасето на магистрала "Струма" и затова първоначално са проучвали друго трасе, за което министърката казва, че пък хал хабер си няма какво е било.

И понеже археолозите са били заблудени сега нямат време да проучат до май или юни 56 декара, върху които има милиони кубици изключително важен инертен материал за строителството на бъдещо историческо наследство/магистрали. А според археолозите върху 56-е декара има минало историческо наследство - укрепено късноантично селище от Римската и Желязната епоха. 

Ще бъде направо културна катастрофа 56-е декара не бъдат проучени и археологическите останки бъдат унищожени. И к
акво толкова важно могат да открият археолозите - доказателства, че Лиляна Павлова е правнучка на Горгона Медуза ли?! Че ние го знаем вече. След като Георги Лозанов я видя по телевизията си изяде папийонката и после СЕМ обяви код червено до края на зимата поради заплахата Лиляна Павлова да се настани трайно в медиите като неутихващ ураган. Тя е неудържима, Бойко Борисов вече се тревожи, че обожанието на медиите към нея се изравни с обожанието към него.   

Анета Бакъмска
, която е образец на смахнатия учен, отправи и други скандални обвинения, като водещатасе опита да я защити, нападайки министърката безрезултатно като синигер валяк: Много се учудвам на вашия тон, госпожо Павлова, за вашата демократична мярка – „да не се намесва”, „да не знае”. Това много ме забавлява като ваша емоционалност.  

/ipernik.com:Пернишка археоложка: Бойко крие как строители рушат антично селище на АМ "Струма";focus-news.net/ 

Категория: Политика
Прочетен: 2049 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 31.01.2012 10:07
image Оказва се, че освен за Мишо Бирата Бойко Борисов може да работи на тъмно и за други големи бизнесмени. След като не успя заради контрабандни цигари  да натръшка и вкара в затвора целия непослушен народ  Цветан Цветанов ще има друго основание да продължи с опитите си да изпълни тази си мечта. 

 Кабинетът е гледал текстовете от договора срещу свободния обмен на информация АСТА на две заседания и е избягнал
  досадната обществена дискусия. Финалната позиция е взета на 11-и януари тази година и според стенограмата "финалната позиция" е следната и вземането и е станало набързо с цел защита правата МВР да арестува всички, заради които Азис не може да си позволи нов бюст:

Точка 20 Проект на Решение за изменение на решението по т 14.4. от протокол №44 от заседанието на Министерския съвет на 16 ноември 2011 г. относно одобряване проекти на решения на Съвета за сключване и подписване от името на Европейския съюз на търговското споразумение за борба с фалшифицирането между Европейския съюз и неговите държави членки, Австралия, Канада, Япония, Република Корея, Мексиканските съединени щати, Кралство Мароко, Нова Зеландия, Република Сингапур, Конфедерация Швейцария и Съединените американски щати.

БОЙКО БОРИСОВ: Внася министърът на икономиката, енергетиката и туризма.  

Приема се точка 20
.
Категория: Политика
Прочетен: 2600 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 30.01.2012 20:44
Категория: Политика
Прочетен: 1405 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.01.2012 19:06
image

Миналата седмица един екземпляр от тираджийското съсловие, превърнало се в обществен враг номер едно през зимата, предизвикал 3-километрова колона край Бяла, и ядосал Бойко Борисов. След като изпреварил колоната,  премиерът решил да спре и, вярвам зловещо начумерен като бурсук,  да попита шофьора защо е без вериги. Пред Дарик радио Бате Бойко разказва: "Спрях и му казах:Всичките хора, като мина, ще ме псуват мен и ще мислят, че заради мен са спрели, а това е заради теб. Мълчи и ме гледа като дебил!" Това се казва твърда ръка, това се казва премиер, ах, как разпутя сърцата ни.

За разлика от Бате Бойко мекушавия румънски премиер Емил Бок като види закъсали в снега тираджии търчи с черпака като Майка Тереза да им сервира топъл чай, както се опозорил тази седмица. Направо съм отвратен от тази унизителна  слабост на Емил Бок да показва съчувствие, клякайки пред проблемите на тираджийте.
Румънците да се засрамят, че нямат мъж за премиер.  Никаква милост към глупавите жертви на лошото време, само обвинения. 
Категория: Политика
Прочетен: 1718 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 29.01.2012 11:23
Медиите ни не успявате да видят от правилня ъгъл последното ни място в Европейския Съюз по медийна свобода, така както успяха да схванат последното ни място по доходи, а именно, че всъщност сме отличници по затягане на коланите.

Това, че България е на опашката в ЕС просто означава, че сме отличници по отразяване на Бойко Борисов, който по собствените му думи е събирателен образ на партия, правителство, министри. Стараната ни зема
 80 място благодарение на Бойкометската телевизия БТВ, Бойкометската национална телевизия БНТ, Нова бойкометска телевизия и всички медии превърнали се в платени агенти на властта, заети да пропагандират. Всеки ден от сутрин до вечер хвърлят Бате Бойко в умовете на хората, напоследък с гарнитура от крехката Лиляна Павлова. 

Така че трябва да се гордеем с
 80 си място, най-ниското за последните всички години, откак се прави класацията. И за да го запазим трябва стадата опитомени журналистите да продължават да пищят от радост когато кацнали на железото ги возят....в метрото. И не бива да схващат готовността на политиците ни да се включат всеки един момент на живо като натрапване и натиск, по-правилно е да се каже, че политиците ни са много отворени.

Но последното ни място
по свобода на медиите в ЕС наистина си има хубава страна - можем само да се подобряваме. Даже и да паднем до 180-о място, все някой ден ще задминен някой от ЕС. Да се надяваме, че ще е през следващите 30 години, когато ще управлява ГЕРБ, за да им с какво да се похвалят.
Категория: Политика
Прочетен: 1655 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 28.01.2012 15:13
В блога на Пею има превод на изявлението на Кадер Ариф, докладчик на ЕС за договора  за драконовска цензура в интернет ACTA, относно мотивите за оставката му и то e пълно с обвинения към десните евродепутати. Изглежда за тях демократичния процес означава да обслужваш големите филмови и музикални корпорации докато  прецакваш организациите на гражданското общество и заобикаляш Европарламента при приемането на скандалния договор, атакуващ правото на свободен обмен на информация, . Вчера България е ратифицирала тихомълком договара, даващ право на държавата да блокира сайтове за споделяне на файлове, форуми, блогове и всичко друго в интернет, което според нея нарушава нечии авторски права.
Категория: Политика
Прочетен: 1548 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.01.2012 11:45
В парламента служебният шофьор на банкерката Цветелина Бориславова и почетен член на масонската неолиберална ложа "България 2020" Симеон Дянков обвини социалистите, че са докарали кризата в Европа. И това е вярно - в Ирландия през 2008-а  десноцентристкият премиер спаси от фалит банките с чисто социалистически закон за гарантиране на всички депозити.   

В Италия палячото сексманиак Берлускони беше твърде зает да бунга-бунгва и целува Румяна Желева за да забележи, че сънародниците му натрупаха два милиарда евро дълг харчейки повече, отколкото имат, което според Бойко Борисов е определението за социалист. 

После дойдоха десните за да ни измъкнат от кризата. И така вече две и кусур години ни измъкват, чрез безкрайната си дясна мъдрост. Която се състои в прилагане на фиксидеята им за орязване на бюджетите, но така
само задълбочиха рецесията с рекордна безработица от около 20% в Испания и Гърция. 

В Унгария обявилото война на дълга дясно правителство през последните две години го увеличи. За разлика от ЕС Обама следваше социалистическия подход на раздуване на разходите. 
Но той си няма Бойко Борисов да му дава идеи за фискална мизерия.

Напоследък дясната Ангела Меркел започна да проумява, че като режеш от кравата, няма смисъл да очакваш да дава мляко и заговори за растеж. 

Госпожа строгата учителка на Бате Бойко може и да е права, че ще ни трябват 10 години за да се измъкнем от кризата. Че даже и повече ако се съди как миналия век Обединеното кралство около 40 години (между 1920-1960) не е успяло трайно да си смъкне под 150% дълга, натрупан по времето на управлението на Ленин.
Категория: Политика
Прочетен: 1975 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.01.2012 10:06
image

В случай, че не сте разбрали-готвят ни нещо по-страшно от SOPA&PIPA- ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) даващ право на държавата да блокира сайтове за споделяне на файлове, форуми, блогове и всичко друго в интернет, което според нея нарушава нечии авторски права. В случай, че не сте разбрали, България го е подписала. Но в Полша народните представители не мълчат като пукали. Маските на Гай Фокс, символ на Анонимните, както се вижда са "менте", а не оригиналните, чийто права държи Тайм Уорнър. Затова робът на Тайм Уорнър Обама ще хвърли полските политици/пирати в затвора  Гуантанамо доживот. 
Категория: Новини
Прочетен: 2103 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 01.02.2012 22:16
В смела атака, каквато се надяваме да видим в много страни тази година като продължение на арабската пролет, група протестиращи аборигени обсадили австралийския министър-председател Джулия Гилърд и опозиционния лидер Тони Абът в скъп  ресторант за най-богатите 1% в столицата Канбера. 

Имало опасност Тони Абът и Джулия Галърд да бъдат разкъсани, но пазвантите на политиците успели да ги имъкнат невредими. Повод за гнева на туземните жители на Австралия станало желанието на лидера на дясната опозиция Тони Абът да разруши  "палатковия парламент" (наричан от бг медиите лагер), построен преди 40 години в знак на протест срещу  двата века на брутална бяла колонизация.

Статута  на палатката, както и на първата българска дама, не е уреден със закон и има за цел да  представлява политическите права на австралийските аборигени. Тя е издигната от група активисти и се намират на тревната площ пред стария австралийски парламент.

Австралийско радио твърди, че  от офиса на Галърд  към  аборигените  е изтекла информацията за местонахожедението на двамата политици. 

Първоначално във фейсбука на палатковия парламент предложили да върнат изгубената в калабалъка обувка Джулия Гилърд срещу отнетата от европейците земя. Но в края на краищата обувката ще бъде предложена на търг в Ибей.
Категория: Новини
Прочетен: 1291 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 27.01.2012 13:46
 image

image 

Юлияна Плевнелиева е използвала туитъра си yumito по най-нормален хейтърски начин, стига мъжът и да не беше президент на ГЕРБ, защото така го поставя в неудобно положение. Но според спецовете в протокола не е споменато такова нещо като тауитар, така че всички енгри бърдс да спрат да кудкудякат, положението е нормално. Надявам се промените в блог.бг да включват и изображенията, за да не излизат разкекерчени и да се налага да ги качвам другъде.
Категория: Забавление
Прочетен: 1655 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 28.01.2012 18:43
Върховният административен съд е осъдил Министерския съвет да заплати направените разноски по делото от Асоциация на свободното слово „Анна Политковская“. Делото е било заведено по жалба от правозащитната организация след мълчалив отказ на министър-председателя по Закона за достъп до обществена информация да предостави документи, удостоверяващи как ще се получи 18-кратното поскъпване цената на електрическата енергия в България, ако не се построи АЕЦ „Белене“ – каквато заплаха бе лично изречена от Бойко Борисов на 25.02.2011 г. пред Народното събрание. Но аз го разбирам Министерския съвет, че не иска да се излага, там всички сметки се правят от Симеон Дянков според когото 39 е по-малко от 26.
Категория: Политика
Прочетен: 1831 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 26.01.2012 11:50
В първата си пресконференция след заемането на поста новият български президент добави още едно към 40-те си обещания - той се зарече за благото на всички българи да приватизира вакантният пост на Първата дама.

На желаещите да заемат поста ще бъдат
осигурени всички служебни привелигии и почести, като се очаква да се ангажират с порядъчното КОРЕКТНОТО представяне на България и ГЕРБ в чужбина, фейсбук и туитър.

Росен Плевнелиев коментира, че запълвайки свободното място до него ще изпълни социалната си функция и освен това ще пресече спекулациите, че Бойко Борисов е хвърлил око на поста и 
очаква да бъде обявен за почетна първата дама

Росен Плевнелиев, който е и милионер, изрази възхищението си от смелостта на госпожа милионершата да не бъде президентша: "Аз имам до себе си една наистина модерна жена, способна  да презре и разбие всички обществени очаквания водена от неутолимата си алчност."

Вестниците Капитал, Капитал дейли и капиталтуитър изпаднаха в екстаз и излязоха с големи одобрителни заглавия, хвалейки  решението и  наричайки го "смело, 
наистина държавническо и  невероятно  капиталистическо, но колкото и невероятно да е, не е в ущърб на всички българи". 

Росен Плевнелиев отрче информацията, че президентството заедно с ТВ7 ще снимат шоу "Президент търси Първа дама". "Смятам да организарам търг и по тази причина отивам в Брюксел-за да го рекламирам на най-виско ниво. Смело ще се изправя в Европейски парламент и ще обявя, че поста на Първа дама в България е свободен и  се продава".

От президентството казаха, че от търга очакват няколко стотин милиона долара, който можели да да бъдат и милиарди ако Плевнелиев е бил приел офертата на Силвио Берлускони. 

Заедно с поста на Първа дама на търга ще бъдат предложени и други държавни активи като скици на българския Пикасо Бойко Борисов. 

(26.01 16:02 часа
Странно, в момента от новини.бг разбирам, че Плевнелиева е дала интервю за Капитал. Оффф, оказва се, че "интервюто" е било фалшиво, от бъзиклийкс. )
Категория: Забавление
Прочетен: 2122 Коментари: 3 Гласове: 5
Последна промяна: 28.01.2012 10:35
Вестник Сега пише, че публичното разкриване на подигравателните туитове на Юлияна Плевнелиева за "бойкомета" и поздрава на бездомните кучета за победата на Фандъкова е предизвикал реакцията пиарите на новия президент. Те признали истинността им, но упрекнали коментиращите, че ги вадят от контекста. Как? Тия хора не знаят ли, че контекста е 140 знака? И как е възможно бойкомет да има добър контекст? Може би ако БТВ означава бойкометска телевизия?!
Категория: Политика
Прочетен: 1309 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 26.01.2012 08:40
2 3 4  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782201
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094