Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9807645 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Ноември, 2011 г.
image

В пряко предаване по БТВ брадатия слуга на правителството и шеф на БДЖ Ивайло Недев, чийто мозък изглежда е обявил стачка, се възмути, че стачкуващите железничари са създали "ситуация като на Тянънмън от 89-а" (понеже в Пловдив някои стачкуващи лягали на релсите за да спрат влаковете). Зрителите трябва да са му благодарни, че им напомни кой е лошият в случая, и че той, Ивайло Недев, е на страната на милиционерската диктаторска държава, опитваща се да прегази стачкуващите железничари, както китайските танкове  стачкуващите студенти. И за да бъде аналогията  по-пълна Ивайло Недев каза още:  "Ние сме готови (за споразумение), приемат нашите условия и веднага се споразумяваме". Да бе, като оферта на палач "Предай се и ще те убием бързо".
Категория: Политика
Прочетен: 2369 Коментари: 3 Гласове: 12
Последна промяна: 24.11.2011 23:03
image

Според доктор футурис кауза Бойко Борисов резервните части за човека са бъдещето. Но резерните части за него и боготворящите го гербаджии вече са евтини, широко достъпни и лесни за отглеждане.
Категория: Политика
Прочетен: 1893 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 24.11.2011 12:07

image 

Враговете на ГЕРБ и финансовия, и кулинарен гений Симеон Джъянков изобщо не са прави като се оплакват, че Бюджет 2012 е същият като Бюджет 2011 и 2010- т.е. че са бюджети на малката постна пица. Дянков знае, че на българите много им се услади американския джънк фууд. Всъщност може би не е джънк фууд, защото наскоро американския Конгрес  обяви пицата за зеленчук. Но за 2012-та Монката реши да предложи на клиентите си побългарения вариант на любимата им манджа. Щото няма пари за, абе, с две думи това се нарича реформа. А ако следващата година нещата тръгнат на зле майстор Дянков е предвидил и буфери. Така де, асфалт, вместо сирене, казано по реформаторски. През 2009-а, убеден в собствената си неепогрешимост, Дянков се подигра на предишните управляващи, илюстрирайки с малката постна пица какво са му оставили. Но за трети пореден път той ни поднася един и същ тип бюджет и вече си мисля, че той е майстор само на джънка.
Категория: Политика
Прочетен: 1491 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 24.11.2011 13:07
image
 
Вляво е отговорника за финансовата ни стабилност Симеон Малката Пица, а вдясно прочутия каубой Стабилния Бойко, който непрекъснато забавялва публиката, възпявайки стабилността си. Ако се чудите къде са им чифтето пищови-ами, каубоите нямат пари да си купят, щото ги е страх да вземат пари назаем.
Категория: Политика
Прочетен: 3895 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.11.2011 22:09
Европейците от финансово закъсалите държави ще има да съжаляват, че са пропуснали възможността да се почувстват като истински българи-с мизерни български заплати и пенсии, заради които ще се принудят да се научат да варят незаконно алкохол в стари перални. Такава беше гениалната  антикризисна идея, осенила на 4-ти октомври Бойко Борисов в Прага, за едно съвсем просто и лесно, като финта на Стоичков айнцу-цвайнцу-дрън,  спасение на Европата.  

За съжаление тази идея се отменя от най-високото възможно място-самият Бойко Борисов. След двайсетина дни упорит размисъл на 27-и октомври той ревизира предложението си за решаване на кризата от намаляване на европейските заплати и пенсии до българските на
замразяване на пенсии и заплати в Европа. Пак има с какво да се похвалим на европейците- тук и двете идеи се изпълняват. 

Но поумняването на премиера можеше да се очаква. Не защото е премиер и е длъжен да е умен, а защото  края на октомври е времето в  което тиквите узряват добре. И пожълтяват. От мислене. Но ако европейските политици искат сънародниците им да се почувстват като българи може да им уредят изложба на Бойко Борисов
.
Категория: Политика
Прочетен: 1884 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 03.11.2011 11:29
image Разглезеното дете на червения Сатана, псевдокомуниста Станишев, обяви, че няма да подава оставка заради  изборите, а и в БСП нямали да му я искат. Защото са много доволни от невероятните постижения на другаря Сергей, който:
-загуби парламентарни избори.  
- загуби президентски избори.
-загуби и местните избори.
  Остава да загуби и изборите за лидер на БСП. Стискам палци и на тези избори да се справи както на предишните.
Категория: Политика
Прочетен: 1558 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 02.11.2011 20:22
image

Вчера не се сбъдна прогнозата на бесния фен на Айн Ранд, "икономистът" Георги Ганев, че е безмислeно гърците да протестират, защото "те си протестират, законите си минават". Голям шок за всички, не взели под внимание човешкият фактор, когато става дума за 300 милиарда евро. Но все пак човешкият фактор са 11 милиона гърци, върховен суверен на властта.  

 Сутрината майсторът-готвач на малки постни пици от пицария ГЕРБ Симеон Дянков по БНТ се възмути  от  предложението за референдум в родината на демокрацията, относно "спасителния план" за Гърция, и го нарече " лош, зле обмислен пакет, типичен за социалист." Едва ли Дянков осъзнава, че прави услуга на другаря Сатанишев, като  се държа не като политик, а лобист на борсовите  спекуланти, и поставя знак за равенство между социалист и референдум.

Избраният за президент от същата пицария Росен Плевнелиев по друга телевизия пееше същата песен на тема Гърция. За него решението за референдум "не е европейско". Може би Плевню смята, че Гърция има нужда от "азиатско" решение на въпроса?

Плевнелиев не спомена, че решението за референдум в Гърция е демократично. Може би, както чак в  Гернмания забелязоха, Плевнелиев  е "неинформиран" и затова не е разбрал, че референдум е синоним на демокрация. Която се оказва, че те двамата с Дянков мразят и ако зависеше от тях, щеше да бъде премахната.
Категория: Политика
Прочетен: 2442 Коментари: 3 Гласове: 1
Последна промяна: 19.11.2011 19:48
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807645
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094