Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9782726 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Ноември, 2007 г.
Запаленият по снимане на голи красавици и бележити фигури от политиката,и гостуващ в България легендарен американски фотограф Лорънс Шилър ако знаеше,че Ева Херцигова се среща с Бойко Борисов щеше да хукне да ги снима и после обикаля целия свят да прави изложби "Красавицата  среща Супермен в едно блато пълно с алигатори" .
Вместо това Лорънс Шилър  се срещнал с министър-председателя и не бил толкова очарован от него,че да го направи част от изложбата си,колкото от картината на Владимир Димитров- Майстора.

На снимката се вижда,че Сергей Станишев има на дясната си китка червен конец,какъвто носят за късмет последователите на еврейската мистична секта,традиция,наука,учение или каквато там ала-бала е кабала.
От zari ми дойде идеята,че министър-председателят е станал кабалист защото се страхува от Господаря на демократичните зомбита Иван Костов,който
подкрепяше стачката на учителите,белким пак стане като 97-а и непрекъснaто опява като обран поп,че Станишев е лъжец и трябва да си подаде оставката.

image

Мадона,с кабалистко име Естер също си вързва червено.
image


Как щях да забравя!
Долу подтисническия дизайн на блог.бг,с толкоз тесни темплейти,че две думи на един ред не могат да се напишат!!!!!!!!!!
Категория: Политика
Прочетен: 8179 Коментари: 10 Гласове: 0
Последна промяна: 13.12.2007 00:00
На 15-и ноемри по случай 15-ия рожден ден на книжарници Хеликон бил обявен резултатa от анкетата "15-те книги, без които не можем ние,хилядите посетители на сайта helikon.bg“. Гласувалите са не 15 000,а 28 000.

На първо място е  "Властелинът на пръстените". Книгата е фрашкана с  магии,магьосници,елфи,орки,назгули, дребосъци с космати стъпала и безброй други трудни за запомняне вълшебни същества(и места също).

На второ е неубедителното доказателство на манекенките за принадлежност  към по-умната част от населението- "Алхимикът" на Поулу Куелю. По описание тази книга прилича на нова версия на "Магьосникът от Оз".

На трето място е малкият магьсник,който може да хвърчи на метла без седалка-Хари Потър и една от книгите за него.

И аз пратих три заглавия,и само едно се появи в класацията- "Пътеводител на галактическия стопаджия" на Дъглас Адамс,на 14-то място.

15+15 най-любими книги според клиентите на „Хеликон”

Долу скапаната нова визия на блог.бг дето мяза на повръщано
Категория: Новини
Прочетен: 3045 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 29.11.2007 18:00
Категория: Музика
Прочетен: 1535 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.11.2007 19:04
Обществата по целия свят се манипулират и управляват от тайни организации като "Череп и кости" в САЩ ,"Опус Деи"-Ватикана, неконституционната чуждестранна масонската ложа Г3 на Коалиционния съвет в България.Освен това навсякъде има илюминати и извънземни. Според независимия депутат Елеонора Николова от тоя сорт е и Г13 които са така наречения национално отговорен капитал, но  желаят в България да продължи сивата икономика, а не плащането на данъците.

На 29 юли в Евксиноград носещият всички белези на организирана престъпна група,ако може да се вярва на президента Съвет на коалицията (Г3) в традициите на масонството подменяйки демократичните процедури тайно взе решения по важни за страната въпроси .
Едно от умопомрачителните решенията беше за въвеждане на 10% плосък данък, решение взето под натиска на Института за пазарна и чалга икономика, масонска организация на най-великия заговорник в света Джордж Сорос.Tой преди 15 години разори Английската банка,преди десет свали правителството на Жан Виденов и сега управляващите са толкова уплашени,че правят каквото им се каже. Официално предложението за плоския данък е дошло от партията на Негово Сатанинско Величество която в ситуацията на голяма бедност, дълбоко неравенство и ужасяващо разпределение на богатството все повече губи рейтинг.

politika.bg:Въвеждането на общия за всички налог от 10% бе одобрено с мотива, че се прави едно голямо добро на бизнеса. "Всички на този коалиционен съвет приеха идеята спокойно и без дебати", казаха участници в заседанието. Мярката, която обяви кабинетът, цели да се хареса на чуждите и наши инвеститори, но засегна най-вече хората с ниски доходи, свободните професии и семейните българи, които ще плащат по-високи налози. Те ще са и най-ощетените от новата идея на кабинета "Станишев".

Не е ли изтъняла още повече тънката граница между нормалността и лудостта щом БСП първо прие плоския данък който ощетява най-ниско платените пък после новият министър на икономиката Петър Димитров, сякаш e паднал от Луната да вземе да обяснява,че се надява бизнесът да бъде привлечен в разговори за увеличени на личните доходи?Мина време, разговори нямаше и се оказа,че  Пешо е популист и половина,и роден за министър.

На следващият ден след вземането на решението на Г3 за плосък данък както си и мислех най-фанатичните беснодесни икономисти и защитници на плоския данък Георги Ангелов и Ал-Бош едвам дочакаха да  съмне и започнаха да подскачат от радост по телевизора,радиото и интернет.И да обясняват колко са мъдри от Г3 и как ще се свие сивата икономика от ужас от плоския данък. Другата година като направят проверка на 159 фирми от Хасковско за осигуровките и само 6 като се окажат изрядни това ще бъде обявено за невероятен напредък в борбата със сивата икономика. Това лято само три фирми са били изрядни.

В САЩ също има идея за въвеждане на нещо подобно на плоския данък и за да бъде пробутано по-лесно е в опаковка с надпис СПРАВЕДЛИВ данък.Обаче там има обсъждане  между  избирателите и  политиците,а не като в Абсурдистан хоп-троп и те ти булка Спасовден.
Категория: Политика
Прочетен: 5646 Коментари: 13 Гласове: 0
Последна промяна: 21.11.2007 12:31
20.11.2007 13:07 - Потоп
Най-голямото находище на изкопаеми демократи в София и изобщо в страната квартал Драгалевци беше наводнен,битови отпадъци го заприщиха и образуваха локви като морета.
В Драгалевци
корумпиралия СДС псевдодемократ Иван Костов основа своята  диктаторска секта 
Драгелвци ще
С
паси
Б
ългария.

dariknews.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=228

image
Категория: Политика
Прочетен: 2425 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 28.11.2007 10:01

Вчера Иван Гранитски,един от шайката псевдоинтелектуалци от комитет ‘Съзидание’ беше на гости на златна кокошка на бТВ снасяща сочни скандали- Николай Бареков,при когото всеки ден се изреждат хора да се обясняват,че казаното вчера в това студио от други хора не е вярно и те ще бъдат съдени по цял свят за милиони.Kакто стана тая седмица с Александър Томов и главния редактор на вестник „7 дни спорт” Юлий Москов.Иван Гранитски в опит да се  маскира си беше сложил очила,но иначе беше облечен както се облича пенсионирана мутра- изцяло в черно и  снесе на  Бареков три скандални новини:

1.Заместник-председателят на ПГ на „Коалиция за България” Татяна Дончева е близка с бившия шеф на контраразузнаването,а сега депутат от ДСБ Атанас Атанасов.Бойко Борисов също си беше втълпил такава конспиративна идея.

2.Татяна Дончева  гъдулкала заговор срещу президента.

3.Тя е с десни убеждения.

Когато Експрес я информирали какви са убежденията и, Татяна Дончева избухнала в искрен смях- Ха-ха-ха!

Категория: Политика
Прочетен: 2082 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 16.11.2007 13:11
Kостовистите са пренебрежително малък процент от населението,в рамките на статистическата грешка, което означава,че е по-лесно да се докаже съществуванете на извънземен живот отколкото на  животното десебар.Но ако човек следи  форуми и блогове ще се излъже,че половината българи  са десебари готови да дадат живота си за Костов. Това налага извода,че Иван Костов и Екатерина Михайлова  са създали  програма,ново поколение спамбот с речник с хвалебствия за Командира  и ругатни за всички други партии.Програмата следи за враждебни изявления от тъмната страна на Политиката олицетворявана от всички други партии освен ДСБ и реагира като генерира ежедневно под различни псевдоними например  ivoberov съобщения в интернет като "ВЕРНИЯТ ПЪТ Е САМО ЕДИН!!!" 

Последни примери:
Желю Желев,днес:Костов пречи на обединението на демократичните сили.Грешката на Костов, докато беше на власт е, че направи партийна приватизация, с което корумпира демократичните сили.

Елеонора Николова,вчера:В момента последният човек, от който искам да чувам съвети за дясното, е Иван Костов.Човекът, който разцепи   дясното е Иван Костов.

Съответно костовият спамбот отговори с много горещ постинг  чието заглавие ми изкара очите заради новата визия на блог.бг "Защо трябва да има ДСБ" и коментар в Новинар "Иван Костов, може да е всекакъв??? Но, по негово време България бе преди Румъния, по заплащане и по реформи.."

Ако някой пусне подписка да нашибат с камшик Гео и целият екип на блог.бг заради новaта визия на сайта ще бъда първият който ще се подпише.
Категория: Политика
Прочетен: 2815 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 12.11.2007 22:42
Преди шест години в България довлякоха един с пет имена и вече си имаме цар-Негово Сатанинско и Рилско Величество Симеон Втори, негова партия пълна с мишоци и койоти,а няколко хиляди декара от най-убавите гори станаха царско имение.С2 и НДСВ още са в политиката  при голямата пържола.

После Симеон накара президента Първанов да произведе Бойко Борисв в  Генерал-лейтент-и-майор и сега Генерала  също си има партия и тя е пълна с цветенца.Едно от тях цъфнало още преди десетина години е финансов гений за когото ГДБОП нямало никакви данни да е контрабандист и сега е кмет на Бургас.В момента Бойко Борисов заема поста генерален кмет и раздава евтини имоти на отритнати от обществото  бизнесмени.

imageВчера президентът Първанов ходи в Катар,мизерна малка държава допреди десетина години,хората там умирали от глад и се хранели предимно с риба и камили,докато не се появил емир шейх Хамад бин Халифа Ал Тани,направил реформи,пуснал Ал-Джазира и всички катарци сега са дебели и щастливи. Първанов предложи на  емир Хамад  да стане и емир на България,хеле вече имаме цар и генерал,ако шейх Хамад и така нататък приеме  да инвестира милиарди в България за нов Супер газов терминал,Балканска Ал-Джазира и каквото още му скимне.Има си хас да откаже.


Категория: Политика
Прочетен: 2579 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 12.11.2007 17:56
image

В автобусите по пътя на европейското развитие на България не би трябвало да има плакати  обясняващи на пътниците,че Евтим Евтимов не е един от многото подозрителни типове желаещ да си намести краката под масата на районния кмет като много удобно място за корупция.Вместо софиянци да пътуват комфортно те са бомбардирани продължително и незаконно с политическа агитация и вече всеки  возил се в този автобус  знае,че Бойко Борисов си умира Евтим Евтимов да бъде лявата му ръка в район Триадица.На Евтим може и да му излезе късмета,стига административния съд, прокуратурата и полицията да не уважат жалбата на Дискусионният клуб за социална местна политика в БСП,че изборите са опорочени и ще бъдат опорочени.Тогава резултатите може да се обявят за  недействителни и  всички длъжностни лица, допуснали нарушения може да бъдат санкционирани. Илия Божинов от Гражданска Инициатива за Свободни и Демократични Избори (ГИСДИ) иска шофьорите  да бъдат глобени с по хиялда лева.От Алианс за София не са подали жалба  защото по подразбиране десните не се возят в автобусите и няма откъде да знаят за плакатите.

днес 10:44 от мен до pr@gerb-bg.com
Госпожо Арнаудова, Много се надявам да ми отговорите защо в автобусите из София е имало плакати на ГЕРБ или това е случайна самоинициатива неразрешена от пи-ар щаба на Бойко Борисов.

от pr@gerb-bg.com
Здравейте,
Разлепването на плакати в автобусите на Столичния градски транспорт не е акция, организирана от ПП ГЕРБ. Ако някой шофьор е решил да сложи плакат в автобуса си - това е лична самоинициатива. Като човек, който използва Градския транспорт, не съм забелязвала подобни плакати другаде. Така че по-скоро става въпрос за единичен случай, които е раздухан за по-голяма медийна ефективност.
Ако имате данни за други подобни, моля да ни уведомите.

Както и предполагах всичко се оказа случайност и единичен случай.Накрая може и да излезе,че Илия Божинов е лепнал плаката.
Категория: Политика
Прочетен: 2406 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 02.11.2007 12:39
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782726
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094