Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9811925 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Февруари, 2011 г.
2 3 4 5  >  >>
 Вътрешния министър отказва да приеме факта, че при демокрацията политиците живеят зад стъклени стени. Затова и продължава да крие кои са трите фирми, дарили му близо 40 000 лева за "консултации". Но ако продължава да бяга с имената на скъпите си фирми, може да изхвърчи от политиката.

Ами ако Цветан Цветанов е консултирал Мишо Бирата, Ти Ви Би, Лукойл или някой замесен в "Цанков камък"?

Червеите на съмнението започват да придобиват чудовищни размери, като на Дюн, но задължение на  Цветанов е да ни отърве от тях. Иначе червеите ще погълнат Цветанов.
Категория: Политика
Прочетен: 1559 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 28.02.2011 11:44
image

Снимка от вилнеенето на  невероятния ни министър-председател в  Разлог. Някой чужденец може да си помисли, че събитието запечатано на снимката е от оправдаването на български мафиотски бос, заобиколен от щастливите му адвокати.

 Министърът на околната среда и водите Нона Караджова и кметът на Разлог Красимир Герчев подписаха договор за модернизиране на ВиК мрежата на града. На замислената като бляскава  церемония  по подписването на договора присъства и модният диктатор Бойко Борисов.

 След церемонията българското знаме и на ЕС сменили цветовете си на изцяло червен от срам, заради премиера съсипал церемонията появил се облечен в глупави дрехи като героя  на Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"- нехранимайкото Чарли Харпър.

Може би Бойко Борисов е облечен така, защото няма време да се преоблече на полувремето на мача с митничарите или между разходките на кучетата си, които са единственото време, което той отделя за управление на държавата?
Категория: Политика
Прочетен: 1907 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 08.03.2011 11:36
По БТВ шефът на НАП призна, че е разговарял с Цветан Цветанов по проверката и това било нормално.

Стефанов заяви, че ръководителите на разследващите екипи са независими.

Не стана ясно дали той лично е бил ръководителя на екипа  разследвал министъра, че да говори с Цветанов за проверката и такава ли е практиката-шефът на НАП лично да ръководи разследвания? 

Не стана ясно, ако пък не е бил ръководител на екипа  разследвал министъра, как разследващите са независими, щом той е разговарял с министъра за проверката? Може би са независими, колкото и митничарите проверявали Мишо Бирата?

Не стана ясно дали Красимир Стефанов разбира, че ако не е бил ръководител на разследващия екип, в една правова държава разговорите му с разследвания, биха хвърлили сянка на съмнение върху работата на институцията?

раздразнен, шефът на НАП се зарече, че за последен път се обяснява с обикновени граждани неспециалисти за доходите на министъра. Според него доклада от проверката бил четиво за специалисти и да го разяснява на невежите (в областта на счетоводството), каквито са 99,99% от българите, е "политически въпрос".  

 Нима според законите има лимит за броя на обясненията на  шефа на агенцията за работата на НАП, по такъв начин, че всички  граждани да разберат резултатите от труда на данъчните? 

Недоволството му  напомня на недоволството на Кари Брадшоу, когато и свиват Маноло Бланик чепиците.

Красимир Стефанов директор  на НАП ли е или разглезената примадона?

 Нима гуруто на компютърната индустрия Стив Джобс е   пълен лузър, щом на всяка промоция на нов продукт говори така че да бъде разбран и от най-простия американец? 

Определено е. С вечното си поло, изтъркани дънки и маратонки, за разлика от суетният Красимир Стефанов с неговите монограми на маншетите на ризата си. Както сам си призна Стив Джобс "В Apple не носим костюми, ние даже нямаме костюми". Че кой е Стив Джобс? Шеф на някаква си компания, с продажби повече от БВП на България!
Категория: Политика
Прочетен: 1737 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 28.02.2011 23:02
Цветан Цветанов строго спазва "пакта за модна стабилност", вкаран в Конституцията от Евгени Минчев. 

Даже и това да значи Негово Побъркано Насилническо Високоблагородие да се държи като необуздана егоцентрична примадона от "Сексът и градът 2" и да пръска пари като пиян психопат, докато страната преживява труден период- 23% от младите българи са без работа, цените хвърчат нагоре, а от горе падат СРС-та и доклади как вътрешния министър взел шестцифрена сума с неясен произход. 

 Тази седмица Цветанов, опитвайки се да изглежда като част от аристокрацията, отишъл на кръгла маса в парламента за промените в Закона за СРС, наметнат с плаща на невинността подарен му от НАП и с риза, на чийто ляв маншет, са избродирани инициалите му Tzv Tzv. Прекрасно, сър, един джентълмен винаги трябва да се държи като такъв, независимо какви удари му нанася  жестоката Съдба. Шефът на НАП, също бил с монограм. 

Може би свиквате за затвора? Дон Цеци. 

 И понеже Цветанов върви по стъпките на патрона си, след като Бойко Борисов отиде при професор Юлиан Вучков в Канал3, Цеци ще гостува ли в същата телевизия в "Ние, жените" на Евгени Минчев? 

Министърът ще трябва да се защити от нападките на Евгени Минчев, че е моден престъпник, защото е в нарушение на член 4-ти от Закона за транслитерацията, според който българската буква Ц се изписва на латиница като Ts.

 Интересно кой- Евгени Минчев или Цеци ще се окаже по-голям  спец по членовете?

 О, сетих се за стратегията на министъра, той ще пледира  невинен, защото инициалите му ги е бродирала тъщата.

image

image

   А това са изтърканите обувки на Барак Обама, преди да бъде избран за президент. Може би го избраха и защото той не пръсна като вицето на съперника си Маккейн - Сара Пейлин $250 000  за дрехи и спа(при $350 милиона  похарчени в кампанията на Маккейн и Пейлин)
image

В своя стил, запазен за слугинско възпяване на някой новобогаташ, във възторжения очерк за монограма Tzv Tzv, "24 часа" пише: Мина времето, когато държавниците трябваше да се обличат по комунистическия протокол - тъмносин костюм, а отдолу сива и убита ризи.

 "Капитал" пък се позовава на модни експерти, които определят бродирането на монограма на ръкавелите на ризата като просташко, защото по принцип е прието монограмата да се избродира на дискретно място, а поставянето и на видима част от ризата привлича внимание. 

 Показна монограма са новите златни синджири за мутрите. 

 Тази седмица напълно в тон с "24 часа" се изказа Чарли Шийн -за Барак Обама, наричайки го "страхливец в евтин  костюм". 
Категория: Политика
Прочетен: 3409 Коментари: 1 Гласове: -37
Последна промяна: 28.02.2011 16:09
imageДнес отново стана ясно, че във вълшебното царство ГЕРБ магическите институции работят здраво при решаването на всеки внезапно появил се проблем.

   Както когато Чаровния принц Бойко беше изпаднал в невероятно трудно положение -имам предвид изпитанието, по-опасно от убиването на дракон-преброяването по интернет -той призова Феята Вълшебница на Националната Статистика и тя му се притече  на помощ. Или когато барон Мишел дьо Бирата имаше проблем с алчните митничарски гноми, вманиачени да копаят за злато.
   
Тази сутрин Старшият елф на НАП Красимир Стефанов  призна по Дарик радио, че по време на  проверката на имотното  състояние на пълководеца на Чаровния принц Бойко - Генерал Цветан Цветанов много пъти е ходил в замъка на МВР и е разговарял с разследвания за провеждащата се проверка. 

 Признанието на Стефанов дойде в отговор на предложението на Румен Петков от БСП данъчния елф да отиде на чудотворния инструмент  за разпити детектор на лъжата, за да се разбере, дали е ходил в МВР при Цветанов за да си говорят за проверката, което пораждало съмнения за натиск и обслужване на властимащите. Във вълшебното царство ГЕРБ детекторa на лъжата единствен    осигурява 100% сигурни доказателства. И 100% чиста електроенергия от разпитите.    

  Но според вълшебния данъчен елф от НАП "е нормално в периода на проверка за имотното състояние да се разговаря с разследваното лице" и накрая да  се произвеждат хиляди неразбираеми за хората страници със сметки. Всъщност са разбираеми, но само ако имате вълшебни очила със счетоводното зрение като елфа Стефанов. Последното  поколение на този вид очила има и телепатична опция! Но струват 5000 сушени октоподи.

 Разпоредбите и практиките в данъчната агенция са следните-при всяка проверка на имотно състояние главния  елф    винаги  да ходи на крака при разследваното лице за да чете мислите му и така разбера дали лицето не е скрило нещо. Съмненията на атеистите от  БСП за натиск, са базирани на липсата им на вяра във вълшебства и неодобрението им на манталитета на абсолютното монархическото управление във вълшебното царство. А нима може да има друга форма на управление в едно царство?

  В една чисто правова държава, чийто закони забраняват магиите,  разговорите Цветанов-Стефанов може да хвърлят сянка на съмнение в обективността на институцията, но ние сме във вълшебното царство ГЕРБ.
 
  На какво ли ми напомнят разговорите  Цветанов-Стефанов - разследващия да посещава разследвания и после да тръбят  "Цветанов е чист" (въпреки че тъщата му е дарила шестцифрена сума с неизяснен засега произход)? На бас за хиляда златни галеона, че тъщата ще се окаже Фея Вълшебница на Заемите! Тъщите често имат неподозирани вълшебни способности.
 
 О, да напомнят ми за разговорите Борисов-Танов, но тук Цветанов изпълнява ролята едновременно на 1.Борисов и на Мишо Бирата и 2.на Борисов и Вучката.

  Хей, армия от тролове на Чаровния принц Бойко, очаквам гласовете ви за този постинг, възпяващ най-точно положението в царство ГЕРБ, да са +1500, за разлика от предишния, който събра -62 от 64 посещения!!! 
Категория: Политика
Прочетен: 3813 Коментари: 7 Гласове: -5
Последна промяна: 27.02.2011 22:21
Минус дванайсет гласа за предния постинг с  Борисовото: Я си глей работата

Може би това е звукът от марша на личната гвардия от орки и тролове на премиера в интернет или току-що заподозрените терористи за атентата срещу вестник "Галерия" се увеличиха дванайсет пъти.

Когато  в полунощ почукат на вратите ви, за да ви питат защо сте гласували така, ще разберете, че на документите за самоличност на агентите на ДАНС всъщност пише ГЕСТАПО.
Категория: Политика
Прочетен: 1603 Коментари: 0 Гласове: -60
Последна промяна: 26.02.2011 16:02


Скандалите, които устройва най-грубият управник на света след Муамар Кадафи - Генерал Простетник Вогон Бойко  на журналистите вече станаха ежедневие. И днес, като вчера, Бойко Борисов най-дебелашки отказа да отговаря на въпроси, сторили му се неприятни, заради Алексей Петров, с обяснението "Не ме интересуват и няма да коментирам арестанти!", подплашено си тръгна внезапно от микрофона и се вряза, като разярен бик от фестивала Сан Фермин, в журналистите. В този момент (около 25-та секунда в клипа)  се чува как измърморва "Я си глей работата!", а според виновната за разсърдилия го въпрос  медия - bgnes, и  "Точно на теб ли ще отговарям!".
Категория: Политика
Прочетен: 3367 Коментари: 5 Гласове: -46
Последна промяна: 26.02.2011 11:18
image
  Фанатичната реч в кирливо мазе на  диктатора Муамар Кадафи "Боец съм и ще умра като мъченик, Либия  е атакувана от Ал Кайда и Осама бин Ладен", странно напомня на декларацията "Враговете на ГЕРБ се проявяват като врагове на държавността, ще останем единни" на герберите в парламента за сляпа безрезервна подкрепа на министъра на насилията Ал Капоне Цветанов.
Категория: Политика
Прочетен: 1820 Коментари: 1 Гласове: -30
Последна промяна: 25.02.2011 23:23
В стратегията за национална сигурност, обсъждана в парламента в присъствието на министъра на насилието Ал Капон Цветанов пише:

"Неясният в редица случаи произход на капитала намалява авторитета на държавата като основен гарант на законността."

 Предполагам, когато от трибуната четат този пасаж  депутатите, учудено гледат към Психопата Цецо и наум си мислят "трябваше да те разпитаме по твоя метод с "казвай, иначе много ще те боли".

Категория: Политика
Прочетен: 1521 Коментари: 1 Гласове: -8
Последна промяна: 25.02.2011 12:56
             image

Значи идеята на "пакта за финансова стабилност" е другите да постъпват абсолютно противно на вашите минали действия, г-н Дянков? Когато опозицията  предложи нещо подобно това е политическа помиярщина и гьонсуратлък, но от устата на ГЕРБ и Атака е "разумно и от загриженост за народа". Добре дошли в редиците на най-чистите  патриоти- българските фашисти! И ние плюехме преди изборите срещу Мухобойко, а сега го венцехвалим всеки ден. Между другото ние предпочитаме вместо "пакт за финансова стабилност" израза "финансов скалпел с три остриета за  бъдещо скалпиране на страната".

 "Атака" подкрепи категорично пакта на Дянков" (вкючително 10%-ия плосък данък да се променя с гласовете на 160 депутати, което си е лудост, да искаш от народните избраници да си орежат заплатите, техните и на персонала им)-снимка от в. Сега. Така "Атака", заедно с БСП, въвели плоския данък доказа, че Народното събрание може да се преименува на "Клуб за ниски данъци, особено моите"
Категория: Политика
Прочетен: 2957 Коментари: 6 Гласове: -27
Последна промяна: 25.02.2011 12:57
 КОН$ТИТУЦИЯ
 Финансовия министър предлага, като част от Пакта за финансова стабилност, Конституцията  занапред да се пише КОН$ТИТУЦИЯ. Така ще привлечем още повече чужди инвеститори, каквато е и целта на "финансовия борд". Чуждите инвеститори ще знаят, че ако страната изпадне отново в криза няма да се налага, както стана последните 2 години Дянков да нарушава правилата, предложени от самия него -за 3% дефицит и 37% преразпределение, а можем да продадем някоя буква в Конституцията. А и българите ще са наясно, че главният закон на държавата е преди всичко в името на  за парите и чужди инвеститори, а не се отнася за правата им. 
Категория: Политика
Прочетен: 2361 Коментари: 3 Гласове: -17
Последна промяна: 01.03.2011 14:15
Цветанов е чист, а тъстът, дарил му шестцифрена сума на - на ревизия, защото скрил скрил шестцифрена сума.

  Националната агенция по приходите (НАП) не е установила недекларирани доходи и разминаване на приходи и разходи при вицепремиера Цветан Цветанов. Такова разминаване за периода 2004-2009 г. има при родителите на съпругата на вътрешния министър Десислава Цветанова, дарили на министъра 48 366 евро, $3223 и 30 000 лв. за ремонт на къщата на Цветанови в село Шума. Данъчните ще направят подробна ревизия на родителите на Десислава Цветанова, за които ден по-рано в. "Галерия" обяви, че имат около 150 хиляди лв. разминаване между доходи и разходи в периода 2004-2009 г. (според в.Труд сумата е шестцифрена). Директора на НАП Красимир Стефанов нито потвърди, нито отхвърли достоверността на това твърдение, тъй като тъстът и тъщата на Цветанов не са дали съгласие резултатите от тяхната проверка да бъдат разгласени пред медиите.

Само ако Ал Капоне се беше сетил за подобен номер за пране на пари!
Категория: Политика
Прочетен: 3873 Коментари: 8 Гласове: 1
Последна промяна: 25.02.2011 18:26


Има ли нещо по-приятно за българите сутрин, закусвайки с  асфалт от магистрали,  да бъдат огрени от лъчите на съвършения БойкоБорисов ум? 

   "Тази сутрин" по БТВ Бате Бойко дръпна гневна реч по тази поръчкова телевизия, журналистите в която са известна със своята манипулативност и не знаят, че щом  министър-председателя има право да назначава най-обикновени митничари, има право и да не отговаря на всеки въпрос, особено ако му е неприятно. Всички зрители видяха как водещите четяха въпросите си към премиера от най-цинично разгърнатия им на бюрото цяла сутрин жълт вестник "Галерия".

 Ето как  нашето Слънчице отказа да отговори на въпрос, свързан с делото за подслушване "Галерия", асоциирано погрешно от премиера с вестник "Галерия",  и даде акъл на необективните водещи как да си вършат работата:

В края на краищата мисля, че моята теза е по-тежка в случая. (водещият отговаря с конско пръхтене)

Вие сте тези, които искате да разговаряте с мен, не аз.

 Вчера с господин Ромпой решихме нещо и за първи път се чу в Европа, но явно вие зачетени във вестник „Галерия”, изпуснахте т.нар. „17 плюс”.

Категория: Политика
Прочетен: 2267 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 24.02.2011 21:40
Червеният смешник Бате Серго е много истеричен в опитите си да се конкурира с друг популярен клоун - Бате Бойко. Днес първият изнесе комичен спектакъл, осмиващ радикалните идеи за бъдеща финансова дисциплина- до 3% бюджетен дефицит и до 37% преразпределение, на гениалния Симеон Дянков, съумял да изведе страната от кризата, преразпределяйки 42% и харчейки над 3% от бюджетния дефицит:

 "Този борд, тази идея, може да се озаглави по следния начин, като нагласа и задължения към бъдещите правителства: "Няма да правим така, както правеше г-н Дянков през 2009 – 2011 г., защото в този период той допусна държавата да харчи много над 3-процентния дефицит, определен в пакта за стабилност на ЕС
". Знаете ли кой е бюджетът в България, който е разпределял най-ниските дялове от бюджета през последните 10 години? 2008 г. – 37 % от БВП, сега са 42 %. При тези 37 % генерирахме и 3-процентен излишък, който се натрупва във фискалния резерв и това се правеше всяка година.”. Дянков иска да каже: „Вие ни оставете, ние ще си правим, каквото си искаме до края на мандата ни, а от 2013 г., когато дойде новото правителство, то ще е задължено да прави нещо, което ние не сме правили”.

 Заради смахнитите, и противоречащи на собствените му действия идеи за склапиране на бъдещите управляващи, Дянков трябва открито да се присъедини към фашисткия клон на ГЕРБ - Атака. Чийто смахнат лидер Волен Сидеров, преди изборите  говореше пламенно и аргументирано срещу Мухобойко, а след изборите смени резбата и се прилепи пламенно и аргументирано  за Мухобойко. Няма нужда да се питаме защо приказките на Сидеров и Дянков противоречат на предишните им действия-това се нарича мръсни политически номера. Като въвеждането на 10% плосък данък от "социалиста" Станишев.
Категория: Политика
Прочетен: 1425 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 24.02.2011 19:53
Много известни личности-президентите Рейгън и Картър, Стивън Хокинг и професор Лъчезар Филипов, заявили открито, че съществуват извънземни форми на живот и НЛО, бяха обект  на присмех тази седмица.

Астрофизик от Института за космически изследвания на БАН Филипов бил низвергнат нашенските научни среди, заради вярата му в извънземни.

 Изглежда някои хора са пропуснали новината, че НАСА екстраполира данните от космически телескоп "Кеплер" и резултатите бяха шокиращи: в нашата галактика Млечния път има най-малко 50 милиарда планети, а от тях поне 500 милиона са в обитаемата зона и потенциално годни за живот. Обитаема зона е разстоянието от звездата, в което на планетите може да присъства течна вода - необходим елемент за възникване на живот.

 Сигурен съм, че далече, далече в една друга звездна система, една от 500-те милиона планети с вода е наречена от господстващите аборигени планета  Идиотия.  Сигурен съм, че точно в този момент, на планетата Идиотия, милиарди зелени чудовища с четири ръце, две глави и пет пипала се присмиват на професор Зейфод Бийбълброкс, заради абсурдната му вяра, че съществува извънидиотски разум, вероятно под формата на бели същества само една глава с две ръце. Дано зелените чудовища с четири ръце, две глави и пет пипала не се хванат на уверенията на професор  Бийбълброкс, че двуръките същества от далечния  Космос  могат да послужат за разнообразяване на местната диета от асфалт, защото са много приятни на вкус.
Категория: Забавление
Прочетен: 1564 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 24.02.2011 15:28
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811925
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094