Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9811586 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Април, 2011 г.
Гордостта на бг икономиката-работодателите, не са най-прекрасните, гениалните, отговорните и денонощноработещите, според Светлозар Петров, управител на един от най-големите сайтове за работа. Вместо това, мнението му се доближава до това на Бойко Борисов за българите:

Работодателите не могат да организират добре труда и затова все още почасовата заетост не е навлязла толкова в България. Те се затрудняват да организират труда при такъв тип заплащане. Опира до навици на работодателите и желание за използване на такъв тип работна сила. Защото когато използваш такава работа, изисква друг тип организация на труда.

Позицията на Васил Велев от Асоциацията на индустриалния капитал, обаче е обичайната му в ситуация на критика-пълно отричане на вина.
Категория: Новини
Прочетен: 2455 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 17.05.2011 08:12
Ето нова серия на "Най-смешните премиерски видеоклипове" от посещението на Бойко Златоусти в Александровска болница:


 
Категория: Политика
Прочетен: 6074 Коментари: 16 Гласове: 5
Последна промяна: 08.04.2011 09:17
Оплитането в кълчища на първия ни дипломат върви успешно. Вчера, в бързането да блесне, докато чичковците министри са в чужбина Николайчо Младенов разкритикува "уволнения" шеф на НЕК Красимир Първанов така:

 Боклук е цялото състояние... в което има хора в държавата, които си позволяват да имат смелостта да заемат различни позиции от тези на правителството.

Днес първия ни дипломат продължи да се държи недипломатично. Вместо да се извини той изрази съжаление, че е бил  разбран погрешно и се поправи:

Нека да изясним точно какво се случи. Това, което аз казах, е, че за мен е абсолютно неприемливо да правиш нещо без разрешението и съгласието на твоя ресорен министър. Ситуацията, в която се намираме, в която всеки си позволява да говори, да тълкува, това е боклукът в средата, в която съществуваме.

Да, нека да се изясним: Николайчо Младенов, той който си позволи да говори нагло, той който говореше без да е запознат със ситуацията, той който изтълкува погрешно, че подписаното от Красимир Първанов споразумение за АЕЦ Белене, въпреки, че e разрешено от Дянков и Бойко Борисов, е пробив в националната сигурност, този същия този Младенов твърди, че боклук е ситуация, в която всеки си позволява да говори, да тълкува...Та той просто описва своя стил на поведение като боклук. Някой да mu затвори устата, за предпочитане с шамар, защото е грозна гледка когато едно бебе се нааква (на дипломатически език се дискредитира). 
Категория: Политика
Прочетен: 3471 Коментари: 5 Гласове: 3
Последна промяна: 08.04.2011 12:22
image
 Шефът на парламентарната комисия по къдрене и зам-председател на ПГ на ГЕРБ и  Валентин Николов има предложение  националното ни мото, изписано на парламента  "Съединението прави силата" да бъде заменено с:

Министър-председателят, както винаги, ще вземе най-правилното решение.
 
Такива ги накъдри Валю, размишлявайки на глас, може би без да усеща, че го записват, за пълната лудница около уволнението и назначението на шефа на НЕК Красимир Първанов.
Категория: Политика
Прочетен: 5145 Коментари: 11 Гласове: 3
Последна промяна: 08.04.2011 13:49
В мача за запазване на най-мизерната в ЕС минималната работна заплата на 240 лева искреността и професионализма на Симеон Дянков са поставени под съмнение. Или може би той играе за уговорен мач?!

Според бившия социален министър на СДС Иван Нейков е недопустима подигравка Брад Пит, играещ ролята на наш финансов министър, да препоръчва социалния министър Тотю Младенов да му намери пари, ако иска да расте минималната заплата. Става дума за непосилните седем (7) милиона лева.

 Може и да е недопустима практика в ЕС да товариш другите с твоите задължения, но всъщност на това се крепи робовладелския строй, наричан в Абсурдистан пазарна икономика.

Вчера стана ясно, че за досега Дянков е имал в трезора си 297 милиона евро, които да хвърля на жабите в гьола АЕЦ "Белене".

Вчера на мястото на Дянков в битката за опазване на най-ниската в ЕС минималната работна заплата се хвърли и Менда Стоянова със страхотния финт: Време е да се говори за минимална часова ставка за заплащане на труда, а не за минимална работна заплата.
Категория: Политика
Прочетен: 2514 Коментари: 3 Гласове: 1
Последна промяна: 07.04.2011 18:52
Никито Младенов, докато е служил в личната гвардия от девици на Муамар Кадафи, за да изучи тънкостите на международната политика,  е придобил следните тоталитарни възгледи:

Боклук е цялото състояние... в което има хора в държавата, които си позволяват да имат смелостта да заемат различни позиции от тези на правителството.

 Хммм, това ме прави терорист! Проблема е, че има около 25% българи с чисти помисли, подкрепящи ГЕРБ. 

Думите бяха казани сутринта по повод подписаното споразумение от шефа на НЕК Красимир Първанов с „Атомстройекспорт” за АЕЦ „Белене”, без да има благословията на правителството. Или поне така си мислеше Никито. По обяд обаче се оказа, че Първанов е имал разрешение от Дянков, а Дянков от Бойко Борисов. Това значи ли, че и Дянков и ББ са боклуци?

НАТО ще бомбардира задника на "шибания колега" на (и по) Божидар Димитров в операция "Това не ти е детска площадка, Николайчо", защото е нарекъл "боклук", човек следващ заповедите на Бойко. А после Никито Младенов ще може пак да се занимава с шарлатанството, наречено българска външна политика.
Категория: Новини
Прочетен: 2310 Коментари: 3 Гласове: 3
Последна промяна: 07.04.2011 15:44
Знаете ли, че за 15 месеца в състезанието по прерязване на лентички любимата мажоретка на Абсурдистан Бойко Борисов е обиколила два пъти Земята? И то без да излиза от България! Спокойно, той засега побеждава! 

В петък на парламентарния контрол, окачествен от ББ като "театър" (още един бойковизъм, Шекспире) беше отчетено:

С коли на НСО премиерът е изминал 79 761 км в страната.

Може би защото блогърите и журналистите, както всички българи са некомпетентни и неграмотни (моля да не ми триете блога, видях самия премиер да не го отрича по телевизията) те не са направили справка с Уикипедия за да видят, че 80 000 километра се равни на два екватора

А ако магистралите станат готови Бате Бойко нищо чудно да навърти километри колкото до Луната.
 
Категория: Политика
Прочетен: 2223 Коментари: 3 Гласове: 2
Последна промяна: 06.04.2011 22:25
В коментара си Калина Андролова от БНР Хоризонт разкрива практиката за пълна цензура в името на ББ и Доган в неназована медия:

В една от най-бързоразвиваща се телевизии напоследък, има словесно спусната заповед да не се говори нищо лошо за Бойко  и нищо лошо за Доган. Предизборна или клептократична е договорката между двете партии- ГЕРБ няма да закача ДПС, ама и ДПС няма да закача ГЕРБ чрез медийната си група. В същата телевизия всички сценарии  се преглеждат предварително, за случайни грешки на журналистите, да не би да кажат нещо незряло за правителството.

  Трудно е да се отгатне в коя телевизият се извършват тези журналистически престъпления, понеже почти всички държат сервилно с политиците, но всъщност ТВ7 кръжи в орбитата на ДПС
 
Категория: Политика
Прочетен: 3005 Коментари: 4 Гласове: 4
Последна промяна: 05.04.2011 19:31
image

Миналата седмица клоунът, въвел мятането на малки пици вместо торти- Симеон Дянков беше в Ирландия. Там той освен с ирландския премиер  леприкона Денис Лиъри се срещна и с основния експорт на България за Евросъюза-евтината работна ръка. Вижте само как грее от щастие тази българка! Тя знае, че Дянков е само за малко в Ирландия, няма намерение да става ирландски финансов министър и да намали заплатите на 120 евро, и да се подиграва на ирландците, смятайки се за много умен. Ах, радост!(отfacebook)
Категория: Политика
Прочетен: 3265 Коментари: 5 Гласове: 3
Последна промяна: 04.04.2011 17:14

Помните ли медийното ембарго за само по два въпроса, наложено миналата седмица от раздразнителния като диво прасе Бойко Борисов? Сърпрайз, забравете го, защото самият премиер, обхванат от все по-остра форма на клинична журналистикофобия не го спазва. А помните ли как той все бяга от журналистите, като Стоичков през защитата на Реал Мадрид? Упс, той  пак го направи. А помните ли как обвиняваше българите, че са злобни и все обвиняват другите? Е, Бойко е 100% българин.

  Днес Бекъма на ФК Витоша Бистрица се изпъчи в парламента за пресконференция, но избяга още щом чу първия шеговит въпрос, непоносим за крехката му душа, и без това измъчена от управлението на Абсурдистан:

Днес е ден на лъжата. Коя е най-голямата лъжа, която сте произнесли през тази последна година?
 

Какво неуважение само! Защо журналистите задават неправилни въпроси?! От следващия път-без въпроси.

Bgnes пише, че напоследък имало няколко подобни случая и в Министерския съвет, където Борисов отказа разсърден да отговаря на журналистически въпроси. Всъщност през последните два месеца не е имало случай, в който той да постъпи по друг начин на пресконференция.
Категория: Политика
Прочетен: 4460 Коментари: 11 Гласове: 5
Последна промяна: 31.08.2019 20:00
Финансовият министър  за пореден път категорично отхвърли възможността да увеличи минималната работна заплата, но успокои синдикатите, че за сметка на това се очаква да вали изобилна манна от картофи и пици на редовни интервали.

 "Няма пари, а и към средата на годината съвсем ще свършат"- заяви Дянков, кипящ от оптимизъм- "но нашите разчетите в актуализиран бюджет за 2011 показват, че българите ще бъдат осигурен с храна падаща от небето. Напълно нормално явление е торнадо да вдигне картофи от големи складове или направо от нивите в Полша и вятъра да пренесе патейтосите до България."

От Института за пазарна икономика (ИПИ) потвърдиха прогнозите на министъра, позовавайки се на кривата на Лафер, според която колкото по-дълго не се е случило едно събитие, толкова по-голяма е вероятността то да се сбъдне.

 "Нашите изчисления убедително показват, че от третото тримесечие на годината редовно ще преваляват картофи, макар да не можем да предвидим пържени, фламбирани или сурови в чувалчета" -заяви Георги Ангелов от ИПИ. "Редовните превалявания от картофи са толкова сигурни, колкото и теорията за врабчетата и конете, според която, ако храниш обилно конете (намалиш данъците на богатите и бизнеса)  фуража ще падне настрани и ще нахрани и врабчетата (тези пари ще бъдат дистрибутирани надолу и като цяло всички ще забогатеят)".

От ИПИ прогнозираха бум в бизнеса на картофобелачките.
Категория: Политика
Прочетен: 1305 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 01.04.2011 13:55
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811586
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094