Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9810684 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Април, 2007 г.
2 3  >  >>
Днес имаше дебат по радио Хоризонт за енергетиката и скандала около Топлофикация.Един кандидат за евродепутат не можа да каже нищо за него,щото нищо не разбирал от демокрация,той бил атомен физик.То не се иска много акъл за да види,че шефът на националната следствена служба трябва да бъде уволнен веднага,хвърлен на зверовете в дранголника и разследван.Разследването по стар обичай може да се пропусне,садистичните Главни инквизитори Румен Петков и Борис Велчев обикновено така се забавляват с невинните хора.
В дебата ...ДСБ   държаха много България да спонсорира казахстанският диктатор Нурсултан Назърбаев и семейството му чрез нефтеният проект Набуко.САЩ не спонсорират нежна революция в Казахстан за да не стане като в Ирак,по-евтино и сигурно е с диктатура.
 
Кръстоската между рицар тамплиер,монах от Шао Лин и Айнщайн-Слави Бинев беше на църква и после беше малко  ъ-ъ-ъ замаян за интервю. Могъщият архонт няма да може да отиде на световното по таекуондо защото бъде зает в смъртоносна изборна битка с медииният балон Бойко Борисов.

Бойко Борисов вчера беше пророк предричащ Апокалипсиси,днес случайно минаващи покрай него младоженци са го объркали с поп и той от срам ги е венчал.

Зловредното влияние на Негово Сатанинско Величество Симен Втори върху слугите му все още е силно.По негова заповед една от най-верните му слугини   ги плямпа врели-некипели.Антония Първанова: НДСВ има ресурс за спечелването на 3 места в Европейския парламент
Има на куково лято.

Вечве десети ден кандидат евродепутати,министри и важни партиини клечки обикалят страната да откриват предизборната кампания по места и после да плюскат кюфте по банкетите .
Категория: Политика
Прочетен: 3100 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 29.04.2007 23:42
Осмият и деветият ден на предизборната кампания минаха без кандидат-депутатите  понеже те    не могат да се вредят в медиите от следователка  приличаща на  Лепа Брена и нейният шеф който я пляска  отзад насаме,а по телевизията и се кара да не си развява фустата.Една седмица Бойко Борисов не се е появявал по битиви,може да е се лекува от пристрастеност към камери и микрофони,но вчера при неформалният говорител на ГЕРБ Бареков беше формалният лидер на ГЕРБ...какмубеше името,няма значение.Само Бойко Борисов!

Днес Бойко Борисов се утвърди като пророк,предричайки Апокалипсис  в България.Обясни на всички ни кой е заплашвал баш-следователят на България.Всички ние не сме  бойковите всички те знаят всичко.Има хора на които за всичко си имат един дежурен виновен.За едни за всичко са виновни комунистите(БСП и Русия),за други като Ал-Бош  държавата е най-виновна за всяко нещо,за трети Иван Костов.Ако Цветелина Бориславова пита заспалият Бойко Борисов къде са и прашките кметът насън ще обвини  Румен Овчаров,че ги е откраднал.

Баш-следователя Александър Александров който трябваше още вчера да е бил уволнен и днес да е новият вип-съквартирант на Вальо Топлото.
Преди един месец-на 1-ви април следовател Торомански обеща "до дни" да се повдигне обвинение срешу някой по вертикала за Топлофикация.

Уж и Бойко Борисов трябваше да бъде разпитан за Топлофикация,ама може във вестник Сега така да си пишат срещу него.Преди две седмици го обвиниха за незаконна сделка.Няма разследване и нито думичка за това досега.

Изглежда някой там горе покровителства Бойко Борисов и не го разследва и разпитва.
Някой там горе закриля и шефът на националната следствена служба.Да не би този някой да е Бойко Борисов?Едната ръка мие другата.
Някои хора там горе не знаят на коя планета се намират и в кой съюз са влезли и не казват нищо срещу арогантният Алексндър Александров.И не правят нищо.
Някой там горе
Някой беше обещал предизборна кампания без компромати.
Не беше Бойко Борисов той не обещава.Той има полза.
Някои хора крият нещо.

Предисборната кампания,вярно.На сайта фокус има раздел Евроизбори 2007 и най интересното за последните два дни е
-на ПЕС Вигенин бил спасил ракията с негова инициатива да се гласува ЗА
-атакистите се срещнали с дядо Галактион.


Категория: Политика
Прочетен: 1486 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.04.2007 22:38
МВР и прокуратурата обявяха,че работят по създаването на подобна на SETI@home P2P  мрежа  за обмен и обработка на информация за по-ефикасна борба с прeстъпността.Р2Р мрежата,все още незавършена и в бета версия е наречена "Главен Мозък".Хиляди служебни и лични компютри на полицаи и прокурори ще се свържат помежду с 100 ГБ интернет връзка си образувайки   суперкомпютър  който ще обработва  не само информацията която му се подава,но и до която успее да се докопа(полицаите са известни с коремчетата си,но и в мозъците си те имат нещо като бирено коремче което им пречи да мислят и да решават кое е правилно да се дава и взема и кое не).Един от работещите  по проект "Глаен Мозък" е geo от блог.бг  и затова блогът е временно в застой.

С "Главен Мозък" ще се предотвратяват конфузните ситуации като днешната. Шефът на Националната следствена служба Ангел Александров беше направен да изглежда като пълен тъпанар в политическото риалити шоу Биг брадърс едновременно по две национални телевизии и после  и по българското национално радиоедната се оправдаваше,че е бил тормозен от някой политик и затова се е сврял в миша дупка и не е го е обадил на прокуратурата.Аз ако бях на мястото на Ангел Александров щях да ида с папки и видеозаписи  при Главният прокурор и да поискам охрана от министърът на вътрешните работи Румен Петков.Понеже р2р "Главен Мозък" все още  не е напълно готова се налага Бойко Борисов да предупреждава (че кой друг),че ситуацията е опасна и някой може да пострада.По-миналия ден се видя какво става когато мисленето се оставя на полицаи и прокурори-застреляха една свидетелка.По другата телевизия Ангел Александров го изкараха роб на Сатаната който стои зад Вальо Топлото и манипулира фино и без никакви следи разследването  по Топлофикация.

Както и да се погледне Александър Алексндров не е стока.Трябва да има р2р Главен Мозък който да следи не само интернет сайтовете,но и да гледа едновременно 15 телевизии и какво се говори по тях.Например Ангел Алексндров каза днес по телевизията за Татяна Шарланджиева и Зоя Иванова  нещо като "не трябва да си развяват фустите по телевизиите".Тези неща ги няма по сайтовете.А как ли се държи на 4 очи в кабинетът си шефът на Националната следствена служба?Пляска по задника следователките ли?.

Трябва да има Главен Мозък който да обмисля и разследва безпристрастно  и бързо за да не се гледа на   на прокуратурата и МВР  като на Инквизицията.А на Румен Петков и Борис Велчев като на луди Главни Инквизитори които се забавляват с измъчване на невинни хора като  ги обвиняват и държат в ареста докато аурата им се стопи,останат само едни биологически същества и накрая се разболеят неизлечимо.

В изявление за медиите министър Петков каза:скоро суперкомпютрът ни ще е готов и всичко ще е мозък.По цял ден ще кибичим с радари и ще пишем актове.Така малко ще поотслабнем,с цялото това мислене по Топлофикация и Маргините пуснахме шкембета като Азис.
Категория: Новини
Прочетен: 1728 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.04.2007 21:15
Страстите в България породени от тълкуването на една картина в Германия за клането в Батак, доведоха до там,че върховният главнокомандващ на българската армия Г.Първанов заплаши Германия с война.В Германия никой не си спомня някога да са печелили война,уплашиха се и избегнахме насилие като онова с карикатурите на Мохамед.Тогава мюсулманите протестираха,че Мохамед е не водач на  терористите,а само техен вдъхновител.

Вчера Владимир Путин пък заплаши да хвърли няколко ракети над България  които да ни освободят от депесарското,бесепарското,натовското и хамериканското робство.И от робството на Сатаната 2.0 и неговият слуга Паси.Айде,чакам с нетърпение.
http://dnes.dir.bg/2007/04/26/news1616063.html
Категория: Новини
Прочетен: 1726 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 27.04.2007 15:41
Шестият ден от кампанията за евродепутати започна в 07:01 по Битиви където неформалният говорител на ГЕРБ Николай Бареков отсяваше приятески настроените към Бойко Борисов вестници!!!!

 Румен Овчаров каза,че дава Столичната община на прокурор заради авариралият газопровода,а столичният кмет отговори,че проверки вече са започнали и "спирам да му обръщам внимание на Р.Овчл".Да,ама Бойко Борисов от една година се зарича да откаже цигарите марка Р.Овч. и още не е успял.
7 юли 2006 -Аз повече с Румен Овчаров няма да се занимавам.
Да си кажем честно Бойко Борисов има психологически проблем-той е обсебен от министърът на енергетиката.И от камерите на журналистите.

На представянето на кандидатите на ГЕРБ в Бургас бате Бойко осинови мечката  Нина.Кви  бяха кандидатите  иди питай Нина или Бойко Борисов.

Министърката по европейските въпроси вика,че не била изпълнителка на политическа чалга.От рекламата на НДСВ не ми стана ясно тая партия на Негово Сатанинско Величество С-2 ли е или на Нейно Евро  Величество Меглена Кунева.

С пълна пара продължава комунистическо-ционисткият таен план да се превърнат хиляди младежи в гейове и бъдещи избиратели на БСП.

Има един сайт за евроизборите на дневник.бг-мноо тъп.Последната новина е от 21,значи от преди 5 дена.

Комисията по досиетата съобщи имената на 6-ма от кандидатите за евродепутати с досиета.Единият хем не знаеше,че има досие,хем бил првил преводи за ДС.Юнал Люфти се скри,а другите се възгордяха.Люфти се оказва таен писател щото пишел доноси срещу заплащане.Скоро ще се запознаем безплатно с творчеството му- "Люфти събрани съчинения в 5 тома".

ДПС се показоха такива каквито всички ги знаят,че са  кръвождани марионетки на турция.1,5 милиона  мирни арменци не стигат за геноцид.
Категория: Политика
Прочетен: 1580 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.04.2007 22:55
Европейският парламент прие на първо четене доклад за хармонизирането на националните мерки в борбата с престъпленията спрямо авторското право и интелектуалната собственост. Ако бъде приета директива  ще задължи държавите-членове на ЕС да третират като престъпление международното нарушаване на правата за интелектуална собственост, извършвано с комерсиални цели.
Пиратството за лични, некомерсиални цели беше изключено от обхвата на директивата.Тоест пиратството за лични цели няма да е незаконно и няма да се преследва от Годзилите на Закона.
Така,че Явор Колев и ГДБОП-а му да ходят в гората за гъби,да си пират е гот

image
Категория: Технологии
Прочетен: 4521 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 25.04.2007 21:15
Бойко Борисов си ги плещи едни,като бай Тошо-ние сме номер едно и ще победим лошите  още на тези избори.Дали герберите слушат само него и не вярват на проучвания които дават
23% на БСП
16 за ГЕРБ
по 8% за Атака и ДПС
по 4% за СДС и НДСВ
и 2 за ДСБ
Сборът на процентите е по-малък от  100 не защото журналистите са смотани и са забравили да питат НЦИОМ що така,а защото 33,3% от анкетираните искат да гласуват за Бойко Борисов за когото мислят,че вече управлява не само София,а цяла България.

expert.bg иска да излъже народа,че Черният принц на София е не наследник на Негово Сатанинско Величество Симеон 2.0 и затова ezpert.bg иска да го изкара много близък освен с Ивана и с Бог:Бойко Борисов освещава нов жилищен комплекс в “Симеоново“.

Мааалиий-ГЕРБ категорично и осъждат и се противопоставят на опитите   на обвързването на тяхната предизборна кампания с тази на БСП.
"Безплатното изпълнение на песента "Ние сме № 1" от страна на Ивана беше личен жест на певицата към нас, който по никакъв начин не е обвързан със започналата кампания, се казва в изявлението." се казва в изявления на партията, подписано от Бойко Борисов и ръководствното на ГЕРБ.
ГЕРБ е за европейско развитие на България и затова мрази поп-фолка и бългаеският език.Та значи къф ся явява  Бойко Борисов в ГЕРБ чи да подписва  официални документи на партията са чудя аз?О,да бе вярно,Черният принц наследник на Сатаната 2.0 който може да прави квото си ще.

Изпълненито на Иван  доказва тезата на Петър Стоянов които не признава ГЕРБ за дясноцентристка партия.Къде се е видяло дясноцентриска партия да дава безплатни концерти?В дясно думата безплатно е забранена.

imageВестник Новинар  станали по-леви и от вестник Дума.На първа страница на днешният си брой сложили ей такава снимка на Азис,ама той облечен,наконтен,гачи шъ го женим.


Гледах една реклама на ССД за евроизборите и в нея се казва:Софиянски знае как.Какво знае,как да продаде Европейският парламент за 5 евро на Антоан Николов ли?По-тъпа реклама не съм виждал.А,не има една с "А ти изака ли се?"


Това лято световно признатите психопатите в София ще идват един след друг.Първо Джордж Буш,после Мерилин Менсън,а Катерина Евро постоянно си бръмчи из Софето.Ал-Кайда вече се готви да удари с един куршум два заека и Буш и неговият помощник Бойко Борисов.
Категория: Политика
Прочетен: 1537 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 24.04.2007 22:33
През 2001-ва част от избирателите бяха излъгани от Негово Сатанинско Величество и сатанинска му секта НДСВ.После като усети накъде духа вятъра Симеон Втори започна да подготвя нов пъклен проект-ГЕРБ и да обучава  свой наследник който ще води ГЕРБ-Черният принц.Той  ще подготви повторното завръщане на Сатаната 2.0.
В неделя на старта на предизборната кампания на ГЕРБ Симеон Втори е бил сниман и понеже машините не знаят да лъжат са уловили истинската му същност:
                                image

От НДСВ вече горещо съжаляват,че навремето са продали душите си на Сатаната и сега се надяват Бог и избирателите да им простят и да си имат поне един евродепутат.

                   image
Заместник-председателят на НДСВ Милен Велчев, секретарят на партията Владимир Дончев, народния представител Пламен Моллов и заместник-областният управител Меглена Русенова, която е и кандидат за евродепутат, запалиха свещ в църквата "Свети Георги Победоносец" в Пловдив за   да върви кампанията за евродепутатите.

Милен Велчев каза: В кампанията ще се стараем да убедим, че НДСВ е партията, която най-тясно се свързва с европейския идеал и че нашите кандидати за евродепутати са тези, които най-добре могат да отстояват националните приоритети в Брюксел", каза Велчев.Той представи кандидата за евродепутат от Пловдив Меглена Русенова и заяви, че тя е най-подходящия от възможните наши съграждани кандидати за евродепутати. "Аз съм се убедил в нейния професионализъм, работохолизъм и умения да работи по важни европейски проекти", заяви Велчев. "Ние сме й гласували доверие като представител на младото поколение политици в НДСВ", добави той.

 Лъжовните ви думи на демоните на Симеон няма да могат отново изкушат българите.Все пак на 20-и май ще има гласували за сатанинската секта или това което е останало от нея.Тези хора ще гласуват така не защото са смахнати,а защото все още са в плен на Сатаната 2.0.
 
Категория: Политика
Прочетен: 1957 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 24.04.2007 11:12
Българите много си падат по политиката,чалгата и жените с големи гърди. Второто е невъзможно без третото. Може и да не са жени, може и да са мъже които се правят на жени, в краен случай си падат и по мъже с голяма гръдна обиколка които се правят на Мъже. Такива дето изглеждат родени за разплод и създадени с лекота да носят джип на гърба си. Пък ако тез Мъже започнат да се занимават с Политиката българите направо изкукуригват по тях. Защото в България всички досегашни политици са за трепане, а кой най-добре може да свърши тази работа? Да влезе в Народното събрание с 50-килограмова картечница и р-р-р-р-р-р. Ама за да носиш 50-килограмова трябва да си нещо като Терминатор. Или да си силен като бик като Бойко Борисов. И хората като разберат, че бате им Бойко влиза в политика си мислят "Ей такъв човек трябва да влезе в политиката. Да вземе една картечница и р-р-р-р-р наред. "Мъжете му завиждат за телосложението, а жените само да го гепнат...Хората все забравят, че вече не се прави така р-р-р-р-р-р освен ако нямаш специално разрешение от ЦРУ. Но се надяват. На Революция. Пък ако не може да изтрепе политиците човека може да забавлява хората не по-зле от да речем Лили Иванова. Даже по-добре. Може да забавлява хората толкова добре колкото Азис и Ивана. И малко помощ добре ще му дойде. Да речем от някой дето е имал опит в чалгата пък сега го раздава политически анализатор и пише политически и спортни анализи и коментари с дължина 5000 думи за десет стотинки на дума. Ако един такъв екс-чалга водещ от една национална телевизия започне да кани всяка седмица Бойко Борисов и забравя да му задава неудобни въпроси...То и ще смее ли някои да му задава неудобни въпроси на бате Бойко, всеки изправил се срещу него ще си глътне и граматиката и неудобните въпроси. А едно гласче в мозъка може да повтая "р-р-р-р-р". И така Бойко Борисов си прави рейтинг по Битиви. И по Нова телевизия също. И по разни сайтове с разни журналисти които не го питат не го ли е срам да носи вратовръзки от Силвио Берлускони и да подписва незаконно договори за продажба на земя на Вълка Гайтански и защо само той винаги сяда на десния стол. Не дали така е подарил милиони на Гайтански. Бойко Борисов много добре се справя със задачата на президента на Галактическата империя Зейфод Бийбълброкс-не да упражнява власт, а да отвлича вниманието на хората от нея с просташки приказки. Същите като просташките чалга песни. Дето се харесват на широките народни маси. Има един сайт http://stopbtv.edno.info/ с ициатива "Долу БКП/БСП, ДПС, Гоце, Симеон и БТВ". Само, че тия хора са забравили да добавят ГЕРБ и Бойко Борисов и десните. Щото БТВ-то и специално Бареков си признава,че е десен и много удобни интервюта взема винаги от Бойко Борисов, пък и от десните, но не и от левите.
Категория: Политика
Прочетен: 5300 Коментари: 9 Гласове: 0
Последна промяна: 19.06.2008 09:17
Нова телевизия пусна клипът на Атака в който божийте пратеници  Слави  Бинев и Волен Сидеров се заканват да поразят  с огън неверниците и националните предатели.БНТ не пуснаха клипа.Днес  депутати  и министри бяха  поразени с вода,но и на огъня ще му дойде ред.

Десните журналисти и блогери като Бареков и danielle завиждат от сърце,а които имат и от душа,че най-голямата българска музикална звезда ще пее за БСП,а не за десните.Затова и десните мразят Азис.

Бойко Борисов вече е и неформален пророк  и прогнозира:
1-хем бъдещите  избори ще са манипулирани
2-хем обещава първо място за ГЕРБ

На ГЕРБ не им трябва предизборна кампания.Тя неформално започна през седмицата в понеделник и петък с две формални интервюта(тоест удобни за Бойко Борисов) с Коритаров и Бареков,които нямаха време за неудобни въпроси.На Бареков Бойко Борисов се похвали,че вратовръзката му е от дон Корлеоне Берлускони.Браво,браво рече Бареков!

В неделя на старта на кампанията на ГЕРБ Бойко Борисов се разкри като дълбоко прикрит гей: Няма как да ни бият с дупето на Азис напред. За всеки психолог е ясно,че всъщност бате Бойко иска Азис да го бие с дупето си...да,де той Азис има Задник.

В диспута в събота по Дарик радио Димитър Стоянов от Атака порази с думи и жупел Соломон Паси като го прикани да спре с педераските си... останалото не се чу.Това беше накрая и предполагам го няма на сайта на дарик.

Любен Дилов-син  ще бъде сменен на кормилото на Гергьовден от своят брат-близнак   Петър Стоянович.

image


ДСБ не вярват на социолозите които не им дават нито един евродепутат.
НДСВ също.
Категория: Политика
Прочетен: 2774 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 28.04.2007 18:51
Христо Стоичков тотално е зарязал дори и собствените си родители.
Пенка Стоичкова:"Намислил съм да поискам среща с кметицата и да питам дали мога чрез общината официално да се откажа от сина си".
Сестрата на Камата - Петя не поддържа контакт със знаменития си брат. Тя е на 38 години и живее в Испания, но не казва на никого че е сестра на бившия ас на Барселона. Работи като помощничка в кухня на ресторант.

Понеже българите си падат по анархията,чалгата и голите жени в интернет има реклама от мп3.бг на Ваня Щерева обещаваща,ако не свястна музика поне стриптийз.И едно от три не е зле.Как ще е добра музиката като си е събрала банда от мумии(екс-Мъртви поети).

Всеобщо е мнението,че французите,като се изключи Люк Бесон правят най-лошите филми на света.В неделя с общи усилия французите няма да се съобразят със световното мнение да вземат променят малко възгледите си за киното и ще си снимат филма  "Избори за президент" както на тях има харесва със Никола Саркози в главната роля на добрият.Световната фаворитка за ролята на добрия Сеголен Роаял ще играе винаги губещият лош герой.

За евроизборите НДСВ ще раздава подкупи под формата на енергийни напитки,но на кого му пука,каквото и да направи вече НДСВ няма да може да купи изборите.

Синът на д-р Здравко Георгиев - Мариян: и като аудиофайл
-Основното впечатление, което ни направи на нас, на роднините, не знам българските политици какво са правили 8 години, но в Брюксел почти нищо не знаеха за процеса, дори и европарламента, дори и еврокомисариата. Те не знаеха основни детайли от процеса, те не знаеха какво реално се случва в Либия. Бяха шокирани, особено г-н Пьотеринг.
-Кой е виновен, че в Брюксел нищо не са знаели?
-И Меглена Кунева нищо не знаеше,тя пребледня там.Не знаеше важни, детайлни неща.Щом за България това не е приоритет,какво остава – за Брюксел да бъде приоритет!Нямаха никаква информация,половината като гледаха филма се разплакаха.

То и спасяването на АЕЦ не беше приоритет на Меглена Кунева,на нея приоритет и беше затварянето.


Върховният административен съд взема решения на око.Въпреки удостоверенията, издадени от Дирекция “Български документи за самоличност” в МВР, шефът на ВАС обяви, че е очевиден факт, че от 8 години задържаните в Либия медици пребивават в Джамахирията и реалните им адреси били там. Вследствие на това те не можели да изпълняват своите задължения!?Това е и основният мотив на тричленния състав на съда да отхвърли жалбата на партия “Ред, законност и справедливост” срещу решението на ЦИК да не регистрира медиците за кандидати за евродепутати.
Категория: Новини
Прочетен: 8171 Коментари: 9 Гласове: 0
Последна промяна: 20.04.2007 23:03
В сряда по Канал 1 даваха футболният мач Славия-Левски и в центъра на терена имаше една реклама на www.pfl.bg Българската професионална футболна лига.Фонът върху който беше www.pfl.bg бяха три цвята-бяло,зелено и червено.Футболните идиоти дето взеха за национален треньор Стоичков който избяга като плъх изглежда мислят,че с българското знаме може да се прави всичко.Като със "не сте сами".Доколкото знам в САЩ американското знаме може да се изгори безнаказано,но пък не може да бъде драскано и не може да докосва земята. Онези тиквеници дето коват законите не знам дали са гледали мача и дали са обърнали внимание как се използва знамето.Ама защо да им прави впечатление да не е тяхно?

    image
Категория: Политика
Прочетен: 1696 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.04.2007 07:36
От години социолозите и политолозите опяват,че НДСВ-то е мъртво и е на фотосинтеза. На 20-и май когато са изборите за евродепутати социолозите се надяват на НДСВ най-накрая да му дойде времето и да им изпълни прогнозите  да не вкара нито един депутат.Аз също.
imageimage
         image

В кампанията на БСП Азис ще има да пее:Suck me baby

Емил Георгиев писа:Кадрите с министър Ники Василев, надигащ електоралната бутилчица на НДСВ с надпис "Гласувай", явно ще се превърнат в една от емблемите на първата евроизбирателна кампания.

За съжаление не неамерих никъде тези кадри,така,че ги направих.Ако номер едно   в листата НДСВ Биляна Раева се снима как надига бутилката царската партия сигурно ще си има поне един депутат.
image

От НДСВ сега обещават безплатни енергийни напитки по време на предизборната си кампания,което е като кебапчетата за ромите.Срещу кебапчетата много се грачи,и срещу чешмичките на НДСВ на миналите парламентарни избори също.Сега обаче за енергийната напитка не се чува нищо.
Категория: Новини
Прочетен: 1939 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 20.04.2007 09:51
Берлускони+бате Бойко=ВЛ  Берлускони+Путин=ВЛ => бате Бойко=Путин
Мето76 и другите гербери   повярваха,че миналата седмица бате им Бойко се е  срещнал не с топ-мафиота Берлускони,а с както той им внушаваше с лидера на десноцентрисктката партия Форца Италия и опората на футбола в Европа .Герберите(и журналистите които вземат интервюта от Бойко Борисов като Г.Коритаров и Н.Бареков) би трябвало да знаят,че Берлускони е бил миналата седмица в Русия по покана на своя  както го нарича "приятел"  Путин.А мето76  го нарече "терориста и мафиота Путкин".Берлускони защитил биенето на 2000 протестиращи руски опозиционери от милиционерите.

Втората простотия е,че големият кмет анатемоса предварително малка книга която според него щяла да излезе и да го представи в истинската му светлина на ученик и наследник на Негово Сатанинско Величество Симеон Втори и Дон Корлеоне. Книгите в България обаче не се купуват много,тази която сега е  най-продаваната в Хеликон е имала първи тираж 1000 бройки който е бил изчерпан май за 2 седмици.

Третата глупост на кмета беше заплахата към министър-председателя Сергей Станишев да се срещне с него забравих вече за какво.

Четвъртата простотия на Бойко Борисов ще се излъчи утре на живо по bTV.Това ще е второто сутрешно интервю на софийският кмет за една седмица!!!Кога ходи на работа тоя човек?!Той определено страда от  пристрастяване към камерите и изпитва греховна страст към младежа Бареков и Георги Коритаров.Последните двама винаги са внимателни към Бойко Борисов и избягват  да му задават неудобни въпроси като:
-защо подарихте няколко милиона на христо Ковачки и
-знаете ли колко дела има и е имало срещу Берлускони и за какво
Категория: Политика
Прочетен: 1968 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 19.04.2007 19:56
В днешните  времена когато всички  са луднали по здравословеният начин на живот,диетите,фитнесът и красивите тела  едни социопати отказват да приемат новият ред на обществото.

Едни хора от БСП са решили да наемат за своята предизборна кампания за евродепутати тлъстите принцеси на чалгата Ивана и сестра и Азис*.

И за да няма хънта-мънта БСП ще предупреждава с червени точки,че кампанията и ще бъде извратена,греховна и само за лица навършили 18 години.В кампанията ръководена от социопата Нидал Алгафари(днес го чух по радиото и той не каза една дума за БСП,само кмета-това,СДС-онова,ДСБ-трето)ще изобилстват
винаги добре пласиращите се обвинения към опонентите,лъжите за милиарди евро които ще дойдат ако БСП спечели и мръсните танци на  *принц Шкембо който ще облизва бира от циците на сестра си Ивана.


Не ми е ясно за кого ще пее кралицата на чалгата Десислава която сигурно ще спечели ВИП брадър.
Не ми е ясно и защо няма една снимка с тоя плакат с червена точка на сайта на БСП.бг,не че в някой друг сайт го има.Първо казват,след два дена показват...хаос,хаос,чалга и рап.
Категория: Политика
Прочетен: 4221 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 19.04.2007 09:42
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810684
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094