Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9810703 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Април, 2008 г.
От admin@log.bg        до мен (в gmail.com)
   
Здравейте,

пишем Ви относо запитване , което сте изпратили в Log.bg(от тогава мина около 1 месец), а именно:

Здравейте, търсих как да се свържа с някой от сайта и се надявам, че този начин ще свърши работа. Гледам, че по блоговете сте разхвърляли реклами, но за реклами в условията за ползване не се съобщава нищо. И то да беше една реклама, а те са пораснали като джунгла. Бихте ли ми каза къде отиват парите от рекламата? И ако отиват в лог.бг Инк. защо хората трябва да си правят блог.лог.бг при условие, че в blogspot могат пак да си направят, да си сложат реклами и да си прибират парите? Тази блогова платформа ми се вижда малко нечестна и откровено експлоататорска. Няма нищо по-дразнещо от реклама като на дарикнюз/тв която е вдясно и ме разсейва.

Благодарим Ви, че ни обърнахте специално внимание, че не сме обявили в условията за ползване казусът с поставянето на реклами. Пропускът е наш и в най-скоро време това ще бъде добавено.

Log.bg е единствената блогова платформа .bg , която разрешава на своите потребители да поставят собствени рекмали в блога си и да печелят приходи от това. От това свое право са се възползвали наистина голя част от блогърите в Log.bg, особено по-четените, и затова често виждате реклами, когато четете нечия тема в Log.bg. Приходите от реклами са лично за потребители - те използват различни източници на доходи. Някои от тях обаче си поставят и нетърговски реклами - с благотворителна цел, реклима на други техни сайтове или такива на свои приятели.

Рекламите, които виждате в дясната колона, когато навигирате из Log.bg - като тези на ДарикРадио, ДарикНюз, Лев.БГ и ДарикФинанс, са автореклами на другите сайтове, които ДарикУеб притежава. Когато обаче сте в тема на блогър - тези реклами не се показват.

 
Категория: Технологии
Прочетен: 2654 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 23.04.2008 19:02
image

Блог.бг  е умрял защото успешно натрапи мотото си "твоята гледна точка" и хората се връзват-предпочитат разтягането на лукуми вместо да споделят информация имитирайки  журналистите. zemariа e най-яркия пример-просто е неудържим в кръчмарското споделяне на мнението си най-малко с пет милиона думи на постинг. Имам чувството, че блогърите живеят в блото  и само крякат "кой ще ме чуе, и аз имам мнение", а какво всъщност става  предпочитат да оставят на Битиви, dnes.bg и т.н. Затова и някои като икономика.орг се махнаха от блог.бг и оставиха блогърското общество да се пита  що е блогърско обество и има ли почва у нас. Този постинг се посвещава на скапаните журналисти и на европейската партия ГЕРБ която за по-малко от шест месеца след местните избори изключи най-малко шестима свои членове и само за един стана ясно защо-щото катаджиите го хванали да кара пиян.
ГЕРБ – Варна се люспи
Девет души от ГЕРБ- Варна са нарочени за изключване
Категория: Политика
Прочетен: 3561 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 11.04.2008 15:23
image

Утре в Народното събрание ще отпразнуват денят на пепелянките (генералите) от МВР. Депутатите ще се замерят с огнени кълбета и кръв ще се лее навсякъде, а Канал1 и радио Хоризонт ще излъчват пряко дебатите за вота на недоверие. Затова гледането и слушането на държавните медии не се препоръчва на нормалните хора, а само на демократи и журналисти!

А сутринта агент Коритаров ще докаже по Нова телевизия, че ДПС управлява държавата и може не само да уволни шефа на Булгартабак, но и да го остави гол като пушка.
Категория: Политика
Прочетен: 4240 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 09.04.2008 23:23

61-годишният заместник-председател на Народното събрание Любен Корнезов вчера разкри, че политиците от всички партии освен на корупцията не могат да устоят и на магическата сила на женската красота. И така си заслужи бурни ръкопляскания  от залата:
Категория: Политика
Прочетен: 1770 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 04.04.2008 15:10
image Онези пепелянки които всички наричат генерали - Илия Илиев и Атанас Атанасов от ДСБ изглежда имат още дискове с терабайти компрометираща информация за всекиго в България. Това намеква депутатката Мария Капон:
Не кой изнесе диска, има ли втори диск, четвърти диск, пети диск. Вчера чуваме, че са 6 общо, в Народното събрание
.

Ваню Танов от ГЕРБ също има дискове защото  когато вчера питаха Цветан Цветанов дали това е вярно главният гербер не отрече.
На един диск има и запис на Атанас Атанасов с Татяна Дончева как пишат и изпращат компромат за ББ до Congressional Quarterly докато се *
и с този запис Танов изнудва Дончева да дава ултиматуми на Станишев, и Атанасов да не изнася доказателства как гербера незаконно е придобил земя в природен парк Русенски Лом и за връзките му с бизнесмени.
Категория: Политика
Прочетен: 2987 Коментари: 3 Гласове: 0
Последна промяна: 04.04.2008 08:46
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810703
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094