Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9806343 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога от Май, 2013 г.
Малко почивка от цялата олелия в политиката, защото ни омръзна да повтаряме само "Боже, пази нас, патките" и минаваме на вълна aww!

Пожарникарите в Отава, за разлика от нашите, имат различен отговор на  сложния въпрос " Как бихте постъпили ако кашпата с цветя пред офиса се стори на някаква гъска удобна за мътене?" ( да няма да стават президенти, че да се налага го мислят). Вместо да извадят маркуча и да я прогонят, канадците обградили сандъка с полицейска лента, а местните гъски жители идват да се любуват на мама патка и патетата и. Аww! 

image

 Въпрос номер две: Лисица и малките харесват градинката до офиса, какво ще направите? Ще се опитате ли да разубедите шефа си, че не е добра идея да им извивате вратовете? Наскоро служителите на Фейсбук се изправили пред подобен проблем, искам да кажа с лисиците, не с шефа си. Естествено зверчетата не само оцеляли,но даже още по-естествено вече си имат и фейсбук страница. Аww! 

image

 Ето още един проблем, за теби съ утнася, модератора и цялата ви пасмина: в коя категория да публикувам постинга? Защо няма категория Aww? Защо мразите котките:(
Категория: Други
Прочетен: 2394 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 31.05.2013 22:44
Всеки път когато Великият вожд и учител на лумпените и кръстник на свиневъдите отвори златната си уста цялата природа затаява дъх какви бисери ще потекат от там.  Помните ли онова: Откъде ще вземете парите, бе? Държавата тогава е с минус 500 млн. надолу , бе!

Затова и Бойко Борисов излиза по 38 пъти на заседание в кулоарите да  си вее агресивнта простащина мутренската харизма и дава интервюта, а вие си мислехте, че от него не става опозиционер? Така станало и днес, но една талибанка брутална атакувала кръвното му с фамилиарничене на малко име, сякаш като е позволявал да му пипат мускала са дупе и гащи, а не цар и слуга.

Естествено,  Началникът на обвиняемото лице Цветанов излял рогът на словесното изобилие върху неуважителната репортерка/депутатка по други данни, като и се сопнал: Ще викаш Бойко на чичо си! Добре, че е отговарял на дама, а не на Сашо Диков, защото словото Му е направо кастриращо и щеше да има "чао Диков, хелоу Dickoff."

Тук всеки журналист би си припомнил знаменитите бе-канета от преди половин година и би отговорил: Извинявай, бе! Голям напредък, бе
Категория: Новини
Прочетен: 4661 Коментари: 2 Гласове: 7
Последна промяна: 05.06.2013 15:54
 

Ах, лятото, сезонът на любовта, но той донесе лоши новини за всички, дето си мечтаят за ерген номер едно на царството ни.

Ето, само вторият ден е от управлението на комунистите и упадъка на цивилизацията започна! Защото Народното събрание, върху което греят огромна червена петолъчка и фес, под натиска на колегата социалист от Франция Hollande узакони гей-браковете и у нас. 

Първи бившата любима на Трактора и негова гроздоносачка Яне Янев, и Чаровният Принц от Банкя се възползваха 
от възможността да излязат на светло, като, цитирам ББ "манаф и пидал".  

Церемонията се е състояла в парламента и след страсната си целувка щастливите младоженци обявиха кръстоносен поход срещу ДПС, завладели свещения град Банкя София с три мандата. Похвалните им намерения да спрат "потурчването" на столицата бяха посрещната с възторжени викове от наци(онали)стите от Атака.

 На бас, че Мишо Урната е знаел, че ДПС така ще ни метнат и унижат, но никой журналист не се сети да го пита как ще стане новото преразпределение на мандатите.
 

Разбира се, двамата политици нито са се оженили, нито пък са узаконили  гей браковете. Е, понеже в ГЕРБ всичко е "неформално", може 
влюбните птички "неформално" да са се взели. Всъщност, откритата любов между Баце и Янето е най-силният довод за узаконяването на гей браковете, нали?  novjivot.info
Категория: Политика
Прочетен: 3043 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 31.05.2013 13:33
 

Вълна от модни престъпления залива Народното събрание, депутатите, както винаги-виновни.

Модният критик и вери артистична пeрсона  Денди, който може и със затворени очи по аурата ви да каже дали чаната ви отива на обувките, направи фешън инспекция на парламента вчера и успя да сгащи доста хора в престъпления срещу hot couture-a. С две думи в Народното събрание беше У-ЖАС, сякаш дверите на модния ад се бяха отворили и изпълзели всякакви безстилни чудовища:Томислав Дончев - Пинкото с раница и Лъчо Мозъка с кошмарна черно-червeна вратовръзка с ретро щипка. Между другото, Денди забеляза с какви чепици е Лилянка и опита да я светне в модните тънкости на политиката, но тя реши да си придава фасони като Хъни Бу Бу. Добре, че камерите успяха да я уловят, както запечатоха и онзи паметен миг, както тя улови бременната си скарида. Дано Денди не е арестувал Лилито и хвърлил в модния затвор, да я измъчват дузина секси манекени. Но не се надявам за същото по отношение на Лъчо.
Категория: Новини
Прочетен: 4281 Коментари: 2 Гласове: 7
Последна промяна: 22.05.2013 22:17
 

Познай кого пак хванаха със свалени гащи?

Приет несъмнено от някакви врагове на държавата нелегитимен закон позволява на журналистите не само да препускат като стадо диви мустанги навсякъде из коридорите на Народното събрание. Не само това, но и да снимат като обезумели щуращия се из кулоарите Велик Вожд и  Учител на българския народ, без строго да зачитат неговото желание да не го правят. Колко скандално, нали? Пак СРС-та, нали?!!! 

Първият работен ден на парламента вчера беше един срамен ден за демокрацията, защото журналята успяха да го опорочат и вгорчат, снимайки където сварят  истерясалия от това Борисов. Бойко  беше така изнервен и с толкова виско кръвно, че се наложи да му бият обща упойка. Напълно нормална процедура ако си полубог.

  Не им ли стигна, че ги води по магистралите, не им ли стигнаха СРС-тата от тоалетната или буйстващия Волен? Не разбират ли тези болни мозъци, че лидера на първата парламентарна партия е с крехка психика и манталитет на обидено дете, и трябва да бъде щаден, а не да го побъркват, дебнейки ко за да си произвеждат СРС-та и сеир?

 Миналия ден Цецо предложи да се отнеме лиценза на ТВ7. Затова, медиите, "стига де, така ли ше работиме в парламента"? Ако не искат да почваме да си отнемаме лицензи, моля, да се държат по правилния слугински начин към шефа на мутренската групировка ГЕРБ, а именно-да провеждате политка на  безусловна подкрепа.
Категория: Политика
Прочетен: 2462 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 22.05.2013 21:02
Не е ли ирония - полубогът на  магистралите, тиквите и СРС-тата, и най-близкото му обкръжение наследиха местата, доскоро заемани от друг полубог, заминал в небитието-Иван Костов. През последните 12 години Манго Джери и сектата му на всички избори получаваха здрави шутове от избирателите, но не разбираха намека, докато накрая не останаха извън парламента. Да се надяваме, че в случая с ГЕРБ всичко да се развие на бързи обороти. Важно: Баце се присмиваше на Костов като Гаргамел, но изглежда няма нищо против да се нанесе в изоставените му покои. (via chavdar01.blog.bg) 

Верен на стила си "иди ми, дойди ми" Бойко Борисов пак зажонглира с две противоречащи си мнения в един ден. По време на речта си от трибуната каза, че ГЕРБ щели да подкрепят Орешарски. После  Атака избяга, и в кулоарите ББ обясни как герберастите щели да прилагат атакситки мурафети за да провалят заседанията на парламента (защото ако Атака и ГЕРБ ги няма, няма да има и кворум от 121 депутати). Какво поредно оперативно-тактическо майсторство Наполеоне. Гениално оттегляне, Наполеоне, гениално, също като онова от Русия. 

 Може би обяснението на противоречивите изказвания с крие в наполеновското признание: с малки блъфчета аз ги побърквам. Да, това значи, че Бойко съзнателно лъже, но дезинформацията е в името на обществото.
Категория: Политика
Прочетен: 3104 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 04.06.2013 11:52
Съжалявам Роска, господин президент, но някои хора си имат по-важна работа от това да ви слушат, когато блеехте на откриването на Народното събрание. А и изпълнението ви беше слабо, щото нямахте лентичка за рязане, затова не го смятайте за неуважение и моля идете на уроци при Ламбо в театъра. Същото се отнася и за другите скучни оратори от ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака.

image image
  
image  image
 Помните ли Доби Яйцето (вляво), онзи с яйцето и чашата от ТВ7.


  image

 Когато младоженеца Станишев излезе на трибуната Булката Беглец (ББ) напусна залата. Вероятно Кралицата на драмите излезе да си хапне Сникърс. Или е бил с високо кръвно и отишъл да си пие хапчетата.


image
Категория: Политика
Прочетен: 1965 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 22.05.2013 14:04

image


  Ще се случи, защото нали  според най-големият експерт Бойко Борисов Цветанов е моторът на ГЕРБ? Сигурно в гербаджииския самолет герберите  се зверят в предупредителния надпис  Два дни до ареста на Цецо и толкова силно треперят, че може да помислите, че танцуват Харлем Шейк. 

Макар че разлика едва ли ще има и ако го оправдаят след няколко години, но дотогава както знаем  от случая с Трактора,  разлика между обвиняем и престъпник няма.

Днес лицето с изявени престъпни намерения (ЦЦ), наслаждавайке се на последните си часове свобода, пак се прояви, предлагайки да се отнеме лиценза на ТВ7, защото деня за размисъл бил съсипан от нездравия  и ненавремен интерес на Бареков към герберските машинации в Костинброд. 

 Което предложение аз подкрепям с две ръце. Но нека не спираме само с ТВ7, а да продължим смело напред и да приложим същия подход и към ГЕРБ, да им отнемат лиценза за партия, щото са подслушвали, закриляли Мишо Бирата и са ни тровели с малки постни пици.
Категория: Политика
Прочетен: 2325 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 20.05.2013 22:48
 image 
@nakom

И това за съжаление е вярно, според "Медийна демокрация" и "Конрад Аденауер".

Това се случи, защото в неделя сините бяха в гората за гъби. И аз бях там и ги снимах:

image 

Е, може би по изборите не всички демократи са ходили в гората за гъби, някои може да са плели ОГРОМНА зелена лента  за Бойко, да си я реже за здраве.

Сектата на костовистите отдавна е налазила интернет  за да изкривяват реалността, факт отбелязан за първи път в анализ на Джак Бауър още преди шест години.

Категория: Политика
Прочетен: 4391 Коментари: 0 Гласове: 12
Последна промяна: 20.05.2013 13:25
Изглежда престоят в Правителствена болница е имал изцеляващ ефект върху тежката журналистикофобия на бившия премиер и той вече не е малодушната и раздразнителна кралица на драмите, подозиращ, че журналистите са диви талибани.

Защото в четвъртък се случи нещо нечувано и невиждано: ГЕРБ даде даде пресконференция с Бойко Борисов и
той не се фръцна и не избяга по навик от нея разярен, че е опорочена с неудобни въпроси. Това обаче (преконференциите)  не бяха правило, а изключение. По правило той досега имаше предимно срещи с дамския си фенски клуб, който водеше на романтични екскурзии по магистралите.

Но сега го нямаше ятото пърхащи и блъскащи се в него журналистки, прогонвани с "
Не съм ви викал", всичко беше много цивилизовано със столове и микрофони. 

image


Ето, с ГЕРБ  постигнахме европейско ниво. Лошото е, че стана за сметка на краха на ГЕРБ. Или поне някои сравняват изборните им резултати с потъването на Титаник. Но пък срещата с медиите си беше като издигането на Хинденбург с голям надпис върху него с мотото на пресконференцията "
ИСКАМЕ КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ". 

Освен курс към касиране на изборите друга важна точка беше бомбастичното изказване на Вожда Борисов:А
з съм най-големият експерт. Веднага след пресконференцията от НАСА обявиха, че обмислят да го назначат за главен експерт по космоса. 

Някои ще кажат: Ама той няма диплома за това. Няма, ама може като кмета на Димитровград Иво Димов да каже, че има, и да го назначат.
Категория: Политика
Прочетен: 3637 Коментари: 2 Гласове: 13
Последна промяна: 20.05.2013 21:37
image

Гигантска зелена лентичка подариха  от ФК Берое днес на Властелинът на ножиците, за да го спасят от продължаващата вече два месеца жестока суша в ленторязането.

В началото на седмицата, след като ГЕРБ не спечели мнозинство на изборите бяхме разтърсени от потресаващата новина, че Бойко Борисов е с опасност за живота, защото се поболял от перспективата повече да не пререже и една лентичка. 

Състоянието му допълнително се влошило, тъй като след изборната победа на ГЕРБ нямало нито едно от обичайните конграчулейшънс  дори и от  Ким Чен Ун.

Цели три дни след изборите, налегнат от остра форма на ленторязомания, той се гърчил в мъчителна агония и не бил в състояние да даде пресконференция. За да го спасят в Правителствена болница му дали да изрязва вестници с долните клевети по адрес на ГЕРБ и така Бойко събрал цели 135 страници. Угрижените гербаджии, които до четвъртък се питаха "Абе, къде е Бойко?" вчера се успокояваха с "Почивал си е с изрязване на вестници" и "Ааа, изрязвал е 135 хиляди страници с клевтите на Бареков". 

В края на срещата с беройци Негова Ножичност тържествено и с наслада прерязал шалчето им с думите: Откривам новия носител на Купата на България. Ооох, че кеееф!
Категория: Политика
Прочетен: 6383 Коментари: 2 Гласове: 6
Последна промяна: 20.05.2013 19:23
Днес кръвното на Властелинът на пръстените и бюлетините Бойко Борисов стигна към...350 на хиляда, въпреки че от неделя медитира във вигвама си в Банкя. За това е виновен двойният агент Сотир Цацаров, защото продължи с националното предателство, давайки пресконференция с подчинените си относно твърде преекспонирания случай с шашмите в печатницата в Костинброд.

Не усеща ли Новият главен прокурор, че така подронваи авторитета на послушната ни прокуратура. Вместо като Кокинов да отлага, да се тутка и замазва и  да се вслуша в съвета на Шефа, че някой от прокуратурата трябва да изгори, защото любимата ни шайка безскрупулни мутри от ГЕРБ загуби 5-6% на изборите заради скандала. О, беше трудно да се гледа, беше почти като заговор за държавен преврат срещу Царя Слънце лайв.

Телевизии и радиа даже имаха наглостта да излъват на живо тази безпрецедентна долна инсинуация.  Враговете на държавата са благодарни на радио К2, бТВ и ТВ7, сигурен съм, че ги следят редовно, за разлика от Бате Бойко, той "не гледа телевизия и не чете, дори се кара, като е включен канал с новини". А също и всеки гербер, който ще гледа пак като почне ленторязането.

Помните ли как на всички истерясали медии им се привиждаха фалшиви бюлетини? Да, ама на пресконференцията това беше решително опровергано. Роман Василев: OMG! OMG! OMG! Бюлетините от Костинброд изобщо не са фалшиви, вижте ги, еднакви са с истинските.

image


image

Прокуратурата представи и снимки с арестуваните и готови за експедиция от микробуси с двойни дъна бюлетини с надписи за Хасково, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Кърджали, Шумен, Варнa. Но Бойко Борисов нали каза, че тези "бюлетини са за БСП и ДПС". Да виждате да пише "ДПС ХАСКОВО"? Не, разбира се, щото прокуратурата са пипали с Фотошоп. Но това ХАСКОВО определено е писано от Ахмед Доган, нали? Не му ли познахте почерка?

Журналистите побързаха да омаловажат пресконференцията, слагайки и етикет  "риалити". Сигурно защото Цацаров им напомня на Азис, а в радио К2 работят устатите Близначки Беновска, Гацинска и Клара Маринова.  

 Освен национално Цацаров извърши и неолиберално предателство, той скандално попита защо бюлетините се печатат в частна печатница, а не в тази на БНБ, докато истинският въпрос трбява да е: защо банкнотите се печатат в БНБ, а не в частна печатница, за да може всеки да си напечата (като при бюлетините) "надтираж"/брак.
Категория: Политика
Прочетен: 3425 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 16.05.2013 09:08
Ужасни новини, уважаеми сноби, ужасни, ви казвам! След като напиша постинга ще се самозапаля в Бентлито си от очаяние, или ще се удавя във вана с шампанско и с пяна от черен хайвер. Не съм решил още кое е по-шикозно. Вчера хасковлията Григор Димитров и Мария Шарапова се разходили из Мадрид, но извърлишили тежко престъпление срещу модата,  обличайки се като последните прошляци от Илиянци или Димитровградски пазар. И не си мислете, че Маша е хипстърка, според златния ми таблет Vertu  Димитровград е просто квартал на Хасково, значи тя вече е българка. Идва ли краят на човешката цивилизация, ох, това е риторичен въпрос, скоро ще бъдем залети от зомбита, облечени в евтина турско-китайска конфекция. Ааах, вижте ги, но внимавайте, да не ослепеете от това пълно модно падение и ужас. 

image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3818 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 10.05.2013 07:15
imageДнешната порция записи с вожда Пикаещия СРС-та бе с необичайно културен език и неуспелият депутат, но процъфтяващ връзкар от ГЕРБ Светослав Трайков реши да поправи това всеобщо разочарование.  Според Фейсбук профилът му той е "Председател на борда на директорите at "Дворец на културата и спорта" ЕАД, а като предишен работодатели е посочил Паркинги и Гаражи - Варна и District Administration Varna.
Ценният придворен кадър Светослав Трайков толкова се надул, че профилът  му в Туитър @slavivip го описваше като  "кмета на туитър". @slavivip имаше около 1500 фолъри и може и да не е бил кмет на целия туитър, но блестеше като виден гербаджия, агитираше за партията-тиква, и плюеше не само опозицията, но и всеки туитърджия, осмелил се да се усъмни в успехите, магистралите, малките пици и бременните скариди. Което го превръща в трол. Но днес Светослав Трайков/slavivip надминал себе си и стана още по-голям трол, като започнал да пуска съобщения с крайно нецензурен език, относно сексуалните си подвизи, вероятно смятайки, че това е успешна политическа пропаганда в полза на ГЕРБ. Пиша в минало време защото профилът @slavivip в Туитър вече е закрит. Ето архив от днешното  герберско избухване:

image

Около 19,30 Афера.бг пусна разобличаващ материал за Светлю с горните цитати. След около час профилът му в туитър беше закрит. Останали без кмета си туитърджиите изпаднаха в шок и ужас, и отправиха горещи молби към него да се завърне.

И този човек ръководи Двореца на спорта и културата. Благодаря ти, ГЕРБ.

Уважаеми гербаджии, можете да смятате това за СРС. 

Във Фейсбук  Светослав Трайков отрича да е бил @slavivip в Туитър. Но за отричането използва типични за  @slavivip  изрази -пропаганда и ДС. Освен това профилите си приличат във ФБ е https://www.facebook.com/slavipz. А че туитър профилът беше закрит след публикация, свързваща  Светослав Трайков със  @slavivip е случайност.

Предлагам официалната позиция на ГЕРБ да бъде, че за @slavivip е виновна Севернокорейската кибернетична армия. 

А за разочарованите последователи на slavivip в Двореца на културата и спорта да бъде открита изложба с негови туитове.
Категория: Новини
Прочетен: 8152 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 08.05.2013 23:53
Имаше оплаквания, че в предизборната кампания липсва най-важното -  хващащи ухото и окото дебати (между лидерите на партиите, което е подробност), но кандидатдепутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров направи на пух и прах тези злостни обвинения, направо ги разби. Това се случило вчера в дебат на живо от София, когато Добито излязъл на амбразурата по ТВ7, смело отменяйки Генерал Лентинанта Бойко Борисов и поел вместо него  куршумите  яйцата.

Дебатът беше воден от специалистът по обръщане на палачинки Николай Бареков, с артистичен  псевдоним Дудука. Той е истинска ренесансова личност с многостранни таланти-изпълнява едновременно длъжността топ-журналист и шеф на ТВ7 (и може би Нюз7). Освен това е спец и по приготвянето на яйца по депутатски, защото това не му е първият дебат с нацелен кандидатдепутат.

Значи по някое време вчера гражданите решили да вземат пълноценно участие в дебата и  към гербаджията полетели яйца. Доби доказал, че в партията подбират най-добрия матриял и приклекнал зад банката на сцената. В което няма нищо срамно, самият Велик Вожд прибягва  до партизанска  тактика и се крие в миша дупка. Всъщност "Миша дупка"  е улицата на която живее в Банкя.
 
Но все пак Добито бил уцелен с яйце и хич не било фън, а доста болезнено, свидетелства кандидатдепутатът, който се сдобил и с цицина. Заради която се очаква ГЕРБ да му връщи медал за храброст.

  image

Това обаче не е кулуминацията, тя дошла после. Доби тъй се афектирал, че грабнал керамичната чаша пред него и крещейки "ти нормален ли си, бе" я разбил пред Бареков, като по този начин успял да запише и доста ефектна фотосесия. А дебатът се превърнал в най-отразявания в мрежата.

Но въпреки фотографските доказателства  Добито, твърди, че е "бутнал чашата". Защото в ГЕРБ са добре тренирани в пиара и даже когато ги повикат на разпит в прокуратурата отричат, и  казват, че са ходили на лаф моабет и цаца. Доброслав Димитров трябва да намери друго обяснение на снимката и ще се опитам да му помогна:

image

Обяснение №1: Просто показвах на Григор Димитров как се бие сервис-бааам.

2-Позирах на Вежди Рашидов за шедьовъра му Чашохвъргача.

3-Тренирал съм волейбол, така че просто забих победна точка и ГЕРБ спечели мача.

4-Мислех, че съм в Dancing Stars и трбява да танцувам сиртаки.

Категория: Политика
Прочетен: 4158 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 09.05.2013 09:40
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806343
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094