Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2018 09:37 - Смърт или живот за Европа и за нас
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 861 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 30.03.2018 06:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Във Франция вече се раждат повече НЕфренчета. У нас – НЕбългарчета. И Германия върви натам. И Европа, катастрофално-бързо. За капак – милионна мигрантска вълна с хиляди терористи. Нашите села (с малки изключения) вече са под циганско робство. И градовете вървят натам. Въпрос на на 5-10 години. Да ги изчакаме ли тия години?

Има много общо между нашите и европейските малцинства. Мразят ни и ни презират. Циганите се имат за по-горни от нас (нали медиите всяка минута тиражират колко сме долни) и с нарастването на броя им стават все по-нагли. Чувал съм цигани, да ни наричат глупаци помежду си. А това бяха т.н. „български” цигани от векове - вкъщи се карат на български и гуляят на християнските празници.

НОВАТА НЕОБХОДИМОСТ ИСКА НОВИ ЗАКОНИ И НОВИ ПРАКТИКИ.

ТОВА Е ВЪПРОСЪТ, И ТОЙ Е ВЪПРОС НА СМЪРТ, А НЕ НА ЖИВЪТ. А решаването на един проблем, започва с неговото поставяне.

Евпопейските „лидери” „не забелязват” смъртния проблем.  Това може да има само едно обяснение – КОНСПИРАЦИЯ. И конспирацията трябва да е стигнала до овладяване на ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ в ЕС и НАТО, и в главните държави на ЕС и НАТО, и в ПЕС начело с нашия Станишев. Изглежда, че такова овладяване е имало преди разпадането на СССР. Човек с връзки в техните служби споделяше в нета, че е имало план за предотвратяване на разпадането, но в решителните моменти НИТО ЕДНА ЗАПОВЕД не е стигнала до очакващите я изпълнители – конспирацията предварително е била ОВЛАДЯЛА СРЕДСТВАТА ЗА ВРЪЗКА.!!! (Източникът не е надежден, но другите обяснения са още по-невероятни.) Как да не си спомниш за науката на Норберт Винер, наука за „управление и връзка”, защото без връзка няма управление!

 Самото решение е следващ въпрос. И това решение не изисква свръх-гениалност, а отърсване от смъртоносното затваряне на очите. А очи на човека от евро-атлантическата цивилизация, са медиите. Защото ТЕ, МЕДИИТЕ ни дават над 90% от информацията, и даже останалите по-малко от 10%  ние „виждаме” с предубеждението създадено от медиите. А кой владее медиите? Има ли такава каста, котерия, клика? Мнозина я виждат в лицето на световните банкстери.

За вземане на решение по съдбовен въпрос, е нужно ОБСЪЖДАНЕ В СЪВЕТ. Съвет обединен от ОБЩА ТЕЗА – основно положение, относно целта. А понеже НЕ става дума за развитие на здраво общество, а за ЛЕКУВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ, е нужна една ПРЕДВАРИТЕЛНА ТЕЗА – ДИАГНОЗА НА ЗАБОЛЯВАНЕТО. Тезите ще са обект на следващ постинг. С благодарност бих приел всяко мнение по въпроса, и отрицателното също. И враждебно, и ругателно мнение ще е полезно, добре е да знаем даже какво ще кажат платените тролове.

В аванс - примерна теза за диагнозата.

Ренесанса и Просвещението освободиха Човешкия Дух от средновековвите догми. Но НЕ ОСВОБОДИХА, А ОКОНЧАТЕЛНО ПОРОБИХА децата, юношите и част от младежта с една РЕТРОГРАДНА СИСТЕМА НА ОБРАЗОВАНИЕ. Система потискаща природата убийствено-дълго, но и с изключително НИСКА образователна ЕФЕКТИВНОСТ. Това е излишно-високата цена, която европейската раса плати за научно-техническото и всяко друго превъзходство. Сега това потискане на природата си отмъщава. Раждаме късни и обременени деца, доколкото от закъснение не сме изгубили тая способност. Може би подсетени и изкушени от тая наша слабост, други раси, с умишлени терминатори начело, ни превземат демографски.

А вече не може да има и капка съмнение, че образованието МОЖЕ ДА БЪДЕ и несравнено по-ефективно, и ДВА ПЪТИ ПО-КРАТКОТРАЙНО.

Това за диагнозата. А за имигрантите, след научно обоснован социално-инженерен проект, може би няма да се размине без мобилизация и извънредно положение.

И накрая, като начало на началото, има правни основания канцлерката МЕРКЕЛ ДА ОТИДЕ НА СЪД за държавна измяна спрямо Германия. А тя предаде и цяла Европа. Сега се признава, че това е било „грешка”. „Грешчица”. За едно незаконно пресичане на границата има съд. А за милиони незаконно „поканени” и последвалите изнасилвания и убийства?




Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Когато убиецът свали маската
30.03.2018 10:02
Преди 10-ина години, наши бижутери патували с кола по третокрласен път. Засякла ги друга кола, от която излязъл известен цигански бандит с АВТОМАТ и БЕЗ МАСКА. Бижутерът разбрал, че е решил да ги убие, тръгнал уж да излиза от колата и казал на жена си да стреля. Жената убила бандита.
Сега ездачът на Запада окончателно свали маската.
цитирай
2. bezistena - Поздравление за точния и прозорлив ...
19.04.2018 21:24
Поздравление за точния и прозорлив анализ на течащата конспирация на господарите на света в сянка от задкулисното световно – юдео – ционистко правителство срещу бялата християнска общност в Европа и в света, която конспирация е основната част от заговорът срещу Българите за нашето окончателно физическо затриване от лицето на Земята, който геноциден заговор и план е в последния му етап на изпълнение!
И което унищожение на Българите и на крипто – Българите сред всички племена, на които сме духовен прогресивен елит, няма да се състои, защото ще има директна и явна намеса Свише от Българските Богове в наша защита.
цитирай
3. krumbelosvet - Паметна записка
08.09.2021 21:04
План Анти-Маршал
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954987
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031