Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2006 14:29 - Олигархът Стоичков
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 9198 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 29.11.2006 23:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За Христо Стоичков продължават да се пишат или само хубави работи или нищо.Имам предвид изявята на Камата по Битиви тази сутрин и как е отразена в интернет.Нито един сайт не пише за това колко трудно му се разбираше какво  говореше Камата по телефона.Не пишат и за вискомерният му тон и обидните думи.В интернет се взимат няколко думи на Стоичков- „Нямам нищо общо с нито една фирма или групировка в България” и се правят заключения-"Той категорично отхвърли и обвиненията на Каролев, че е съсобственик на съседния парцел заедно с Румен Гайтански-Вълка."Това е в сайта на Дарик. Да,ама Стоичков настояваше,че няма нищо общо с групировки,а не че не е съдружник с Румен Гайтански-Вълка.Много евтин словесен финт,Ице.Ето какво пише в сайта на Битиви
"Стоичков и представител на ВИС-2 били съсобственици на имот в центъра на София".Понеже когато го питаха  е или не съсобственик Стоичков не отговори кратко и ясно НЕ,а увърташе.
Крият се думите на националният треньор"Толкова време живееш в България,вземи да научиш имената на хората".Понеже Владимир Каролев се запъна на фамилията на Вълка и Гай-та-...нов или нски.Как е фамилията на Вълка не е  много важно,той си има прякор с който го знаят повечето хора.И ако го убият вестниците ще пишат с ей толкави заглавия "Вълка убит"
 Стоичков пак избиваше комплекси и си мислеше,че може да казва на хората какво да говорят-"Аз съм направил много повече за България, отколкото ти за София, моето име никога повече не го споменавай."Няма,няма.Владимир Каролев ще прави каквото  каже тренера ,ако каже "Скачай и викай чик-чирик"  Каролев ще скача и ще чурулика,ако каже "НЯМА ДА СПОМЕНАВАШ ИМЕТО МИ"-няма да го споменава.Дали и футболистите изпълнявят всичко което има каже тренера или играят толкова зле защото разбират само половината от това което им казва тренера?
Ако Стоичков и в чужбина се държи така невъздържано и арогантно както по Битиви ще направи още много за България,но със знак минус.
Друго нещо което каза националният треньор на общинският съветник Владимир Каролев и което го няма в новинарските сайтове:
"Щом нямаш пари,решения не можеш да вземаш.Чудя ви се как живеете с триста лева заплата в България".
Ами трудно се живее Ице,пък ако мислиш,че ти разпръскваш радост и светлина в живота на хората като национален треньор жестоко се лъжеш.Но доколкото знам на теб ти е все едно.

Мястото на националният треньор Стоичков е в Ирак и то веднага.

Би било хубаво в сайта на Битиви да има и клипове към новините   за да може човек да се "наслади" на Христо Стоичков.


http://www.focus-news.net/index.php?id=n604736
http://dnes.dir.bg/2006/11/26/news994234.html

http://novinar.bg/?act=news&act1=det&sql=MjExMTsw&mater=MjExMTsxMQ==
http://standartnews.com/bg/article.php?d=2006-11-29&article=169710


Тагове:   Олигархът,


Гласувай:
0



1. анонимен - СЕЛЯНИН
28.11.2006 18:05
Стоичков беспорно има талант и успехи във футбола,но просто си е един селянин.
цитирай
2. анонимен - Стоичков е един от най-глупавите ...
28.11.2006 18:06
Стоичков е един от най-глупавите мъже в България. Просто първите седем години май е ритал само топка! След като има вече пари да вземе малко уроци по държание сред хора!
цитирай
3. ravia - Най-много ме ядоса
28.11.2006 19:44
това което каза, Ако нямаш пари, нямаш право на глас.
Голям простак. Мисли си, че като е бил голям футболист, може да прави каквото си иска и законите не важат за него, НЕЩАСТНИК :(((
цитирай
4. conservoir - Аз като карах мерцедеси и БМВ-та вие ...
28.11.2006 23:33
Аз като карах мерцедеси и БМВ-та вие карахте колелета , ари ве, транслейшън ! Това не може да не сте го гледали на пресконференцията след мача в Румъния !
цитирай
5. isoo - Истината е, че разбирам за тези нови ...
29.11.2006 10:48
Истината е, че разбирам за тези нови изяви на Стоичков благодарение на този блог. Удивен съм как продължаваме да го търпим този човек. Недопостумио е да се държи по този начин. Не съм и съгласен, че е направил нещо особено за България. Обратно, България е направила прекалено много за него и продължава да прави като го търпи и му пзволява да живее по такъв охолен начин само защото е успял да ритне щастливо няколко пъти топката. Обидно е за хората, които стават всяка сутрин рано за да ходят на работа и да печелят хляба си, а понякога отделят и по някой лев за да идат на мач да гледат жалките български футболсти, чиято най-малка грижа е точно това - да забавляват. Но така е, най-старшното е простак със самочуствие. Не съм особено вярващ, но пред такова върховно нахалство ми остава само да кажа: Бог да пази България!
цитирай
6. meto76 - Много хубава статия
29.11.2006 23:13
Съгласен съм с написаното.Тоя господинчо, вярно че има щастието да играе в Барселона,но напоследък започва да се самозабравя.То не беше високомерие, каране на джип с буркан без да има това право, но най-вече мисля, че с изгонването на капитана Стилян Петров прекали.Човек от малък се учи на поведение и обноски, явно е че тая майна ги няма и няма да ги има.
цитирай
7. анонимен - Стоичков - кой е той?
30.11.2006 21:55
Бивш футболист от световна класа, преуспял, богат. Треньор, който се мъчи да се докаже, засега не особено убедително. Заслуги към България? Никакви - той е играл за себе си, дори и в националния отбор. На България не и е станало по-леко от класирането на Световно първенство. Това, че така се правела реклама на страната, е приказка, разказвана от заинтересованите от спорта! Като човек - необразован, невъзпитан, арогантен, със съмнителни връзки, алчен и лъжец, склонен към интриги. Дано по-скоро отпътува за Испания и дано следващия тререр да е по-добър!






цитирай
8. анонимен - Няма как...
31.12.2006 23:14
Като сме я докарали да се вземат интервюта от простаци, после ще трябва и да си ги четем.....:(
цитирай
9. анонимен - VHlTZLHfwgLmBVHYYX
28.05.2011 13:23
fNQMLQ <a href="http://mihzqqatrruu.com/">mihzqqatrruu</a>
цитирай
10. анонимен - ntHcXawkXlPa
31.05.2011 16:27
dhv1dt , [url=http://zbtiylqpkfta.com/]zbtiylqpkfta[/url], [link=http://ivtmiajqdrus.com/]ivtmiajqdrus[/link], http://kotnrcqvkmes.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782052
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094