Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2006 13:09 - Екотерористите от тройната коалиция направиха жертвоприношение със Зайченцето бяло
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 3466 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Човек както и да живее в един момент намразва властта.Аз конкретно я намразих заради Натура 2000.Досегът с властта  наистина нанася пагубни последици върху морала на хората  и БСП са добър пример- пишеха се,че ще връщат войниците ни от Ирак,че ще  разследват Симеон заради имотите.А като лапнаха кокала не го пускат и забравиха какво са говорили.
За Натура 2000 най-ясно се видя,че мафията си има правителство.Събраха се тримата големи- Станишев,Сакскобурготски и Доган,и обгрижиха строителната и дървената мафия като приеха минималният вариант за защитени територии-16%.След това от пресцентъра на правителството са съобщили какво са решили на съвета на мъдреците.Х-м-м-м,пък аз се заблуждавах,че правителството се контролира от Народното събрание.
Вестник Новинар сметна,че е редно новината за определянето на процентите  за Натура 2000 да бъде включена в раздела им ИКОНОМИКА. Сигурно е имало защо,всеки вестник си има читатели на които трябва да угажда,тези на Новинар сигурно са подскочили от радост като са прочели новината и са си казали,че икономиката сега ще тръгне като по вода.
Вестник Сега   сложи новината в раздела България,а в секцията Наблюдател убийствен коментар който нарича решението скандал.
Дрънкат се глупости за това,че 16-те процента на България са били повече от средното за Европа.Да де ама България има много повече натура от средната за Европа.Всъщност България е ВТОРА,ВТОРА  в скапаната Европа по биоразнообразие.И тройната коалиция вместо да решат да я запазят  решиха да угодят на строителната и дървената мафия.На това му се вика жертвоноприношение.
Добре,че крайното решение няма да зависи от Министерският съвет,а от Европа и дано да се завишат процентите.



Тагове:   направиха,


Гласувай:
0



1. nio - Бях попитал как точно ДЪРЖАВАТА ще ...
29.12.2006 14:44
Бях попитал как точно ДЪРЖАВАТА ще защити териториите в Натура2000 от дървената мафия след като до сега не успя да го направи.Може би ще поставят заплашителни табели и манго като ги види ще пълни гащите от страх,или пък ще зарязва каруцата и ще тича сам да предава в най-близкото лесничейство:-))))

Хубавото на демокрацията е че има разнообразие на мнения.Някои искаме да живеем в модерна държават със силна икономика,други искат да се връщаме в пещерите.Ако все пак си си заплюл някоя дупка на баира,обади се да ти дам някой съвет от къде да се снабдиш с добри карти,професионален компас и др. подобни.Може и някои неща за ориентирането да ти кажа.За боравенето с лък и копие,обаче ще трябва да питаш някой друг:-)))
цитирай
2. ssstto - Бих
29.12.2006 14:59
казал,че въпросът ти "как точно ДЪРЖАВАТА ще защити териториите в Натура2000 от дървената мафия след като до сега не успя да го направи" е много тъп.Това,че държавата(тройната коалиция) не е направила нищо не значи че това е добре както намекваш.Не е добре.Макар да се пишеш ГУЛЯМ Упозиционер ми се струваш учудващо съгласен с тройната коалиция когато въпросът опре до пари.
цитирай
3. ssstto - изтрит коментар
29.12.2006 15:39
Като не можеш да се придържаш към темата нио щи трия коментара.Та кажи след като досега държавата не е успяла да опази горите от дървената мафия трябва ли нищо да не се прави?Хубаво задаваш въпрос ама той звучи риторично сякаш е зададен от някой от дървената мафия.
цитирай
4. simeonz - ДПС
31.12.2006 14:25
няма какво да се караме тук истината е само една и тя има няколко имена, които на всички ни са ясни. Много добре казано и няма как да не се съглася. Това, че те сега си правят каквото си искат не значи че скоро няма да им се случи случка неискам да обяснявам каква може би сега е малко лош периода и за нас, за да се случват такива работи с тях но има време. Аз лично съм оптимист че всичко ще се оправи, но кога и аз не знам. Според мен трябва минимум 30 % да са в натура и това трябва да е така България не става по хубава, като се строят хотели където не трябва, а и какъв туристически бизнес е това след като след 5 год. всичко може да свърши НЕКА да си ГО кажем.

ДПС вън
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810978
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094