Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2006 23:08 - Може ли да се отдава чест с куче на главата или в ръката и други новини от седмицата
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 3269 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 30.12.2006 05:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обожаваният от всички цирк Народно събрание излезе в коледна ваканция миналата седмица на 21-ви,но един от неговите изтъкнати кадри-Румен Овчаров продължи да забавлява хората които през тази седмица не бяха на работа и можаха да се насладят  сутрин на съчиненията с оскъдни елементи на разсъждения на Николай Бареков и Георги Коритаров по случая с  писмата от отвъдното.Накрая в Стандарт(Топлото писмо - сапунка за малоумници) излезе нещо   което да покаже,че не само на мен е омръзнала клоунадата на РОвч и асистентите му които забравят писма и ги намират и после другите ги четат по телевизиите.

В четвъртък сутринта гледах  Канал1 и направо бях втрещен когато видях,че държавната телевизия е успяла да клонира бившата водеща на "По света и у нас" Вяра Анкова.Клонингът и се казва Юлия Манолова.

На бате Бойко все така не му се чете.Не отиде на панаира на книгата,а когато в сряда  беше  откриването на новото летище премиерът Станишев и транспортния министър Петър Мутафчиев се прехласваха по книгите наш Бойко все така остана глух за зова на книгите.

Както на много хора стресирани от празниците миналата неделя и на Соломон Паси  му се   искаше да е далеч-далече оттук,но не му се отвори парашута за Антарктида.

Николай Бареков направи пореден анализ във вестник 7дни спорт в стил   соцлитература   от който ми се доспива  и засили слуховете,че умът му е объркан като тенджера   спагети и му се привиждат червени петна.Ето началото:
" Александър Томов влезе в ЦСКА, асоциациите с БСП станаха неизбежни. Съставите на управителния и обществения съвет на клуба затвърдиха впечатлението, че между "Драган Цанков" и "Позитано" има топла връзка.Шансът на Левски е в Бойко Борисов, когато ГЕРБ вземе нещата в свои ръце"  

Пореден бъг в новини.старт.бг видях на 27-ми,на главната страница   се предлагаше  “преглед за печата за 8-и дкември".Надявам се  скоро да се отстрани и бъгът който показва  най-вече новини от дъщерните сайтове на  Инвестор.бг

Тризначките от БигБрадър стрували между 400 и 1000 лева.

От "мултимедийната онлайн платформа"(звучи сякаш е   Терминатора изпаднал от дупка във времето) Image.BG   щели да правят позитивна реклама на България,или нещо от сорта.Във всеки случай image.bg бил под патронажа на   Меглена Кунева,а тя ако реши може  да спаси два атомни реактора ако се сети.Имиджът щял да е многопластов...звучи като нещо измислено от интелеквиците дето си правиха концерт в деня преди да се произнесат присъдите в Либия.

Между другото:блог.бг не е ли също МУЛТИМЕДИЙНА ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА?Още по-между другото:възможно ли е нещо друго?

Най-мъдрото нещо което направиха политиците през изминалата седмица беше да приемат минимални проценти за Натура 2000(16%) за да не пречат на пазарната икономика, работните места ,натрупването на печалби и сбъдването на предсказанието за Апокалипсиса което еврейските политици са дали преди няколко хиляди години черно на бяло.

Американският агент-провокатор дядо Коледа добре си върши работата защото като ходих за Кока-Кола от безлкохолните беше останал само Швепс.И то топъл.

Ако някой все още не е разбрал Електроразпределенията не са български,само чужденци може да спират тока по празниците. От достоверен източник(дядото на Владо) чух,че и на касите на за плащане на тока е имало слабо напрежение.

Категорично беше отхвърлено твърдението на Касапина от Каварна(Цонко Цонев),че зад съпротивата срещу Натура 2000 не стояли тъмни сили.Според някакви журналисти зловещите духове на престъпници погребани под Парламента влияели на депутатите на клетъчно ниво и ги  превръщали в мутанти.Ама то това всеки го знае.

На въпросът на всички новобранци”Може ли да се отдава чест с куче на главата или в ръката?” беше отговорено лично от Буш на 26-ти

image




Тагове:   куче,   новини,   може,   чест,   отдава,


Гласувай:
0



1. estrella - Респект
30.12.2006 19:27
:)
цитирай
2. krasi2g - Хаааааа! Мноооого добро!
30.12.2006 23:42
Най-смисленият анализ за тази седмица. Вдигна ми настроението - сега стърчи като борче (настроението, подчертавам).
цитирай
3. анонимен - XxNQyRwUoTarnQcD
24.05.2011 18:09
F5EmTy , [url=http://pzdxxscothle.com/]pzdxxscothle[/url], [link=http://tsysfwdqevua.com/]tsysfwdqevua[/link], http://mgrrukicaygr.com/
цитирай
4. анонимен - axhsUFOGotTde
31.05.2011 13:35
MTCCX1 , [url=http://xrwojmywhcjk.com/]xrwojmywhcjk[/url], [link=http://zhuengciwoek.com/]zhuengciwoek[/link], http://fgbkywzgxvom.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806448
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094