Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2007 09:10 - Прокуратурата обяви война на Свещената Тенгрианска армия
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 3808 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 23.08.2007 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тая проклетата прокуратура дето преди се оглавяваше от един дето си мислеше,че е Плод и зеленчук,същата прокуратура дето заедно със съда обявиха Стефан Софиянски за невинен за да продължи да работи като депутат и забатачи 800 000 дела докато изтече давността им за да могат престъпниците от тях да могат да продължат да крадат започна да проверява Свещената Тенгрианска армия на Боян Расате.

image Ако от     прокуратурата или някой от който зависи спазването на законите редовно посещаваше блог. бг щеше да види,че Мирчев докато се е шматкал из София е снимал и качил снимки на тенгрианските воини да тренират за защита на България и българите носейки на вратовете си IYI -  свещен символ за прабългарите на бог Тангра. Или чат-пат  бяха гледали телевизия  пак щяха да видят войниците на Боян Расате да тренират в униформи преди още да са станали официално армия.

Той Расате ако  искаше да сваля  правителството досега сто пъти да го свалил.И нямаше да хукне по би-ти-ви-ту(btv) да се пъчи и да става медийна звезда като разпалва расова, национална, етническа и религиозна вражда.Те телевизиите много обичат да правят звезди от разни хаховци- расисти, пияници, талибани,педофили,крадци и корумпирани .

imageБоян Расате е водач на Национална гвардия на Българският национален съюз (БНС)  понеже единствен от цялата банда от истински патриоти и  тенгрианци е направил човешко жертвоприношение и знае какво е с чиста съвест да убиеш човек.


Тагове:   война,   армия,   обяви,


Гласувай:
0



1. meto76 - :)
23.08.2007 10:26
:)
цитирай
2. анонимен - Браво!
23.08.2007 13:38
Все пак някой трябва да бди над прокурията... и невъзможността дори еврократите да я вкарат в пътя като й показват червени картони:))
Постът си го бива! Любимо-захапков:))
цитирай
3. ssstto - Смейти са вий
23.08.2007 13:50
Смейти са вий,смейти са ама кат дойди революцията ша видим кой първи ш'стане на сапун.Той и Дон Цеци сия вика "Расате може да дойди да ни напраи един стриптийз в Самоков" aмa Боян Расате си води записки.
цитирай
4. анонимен - Ездача ,който не прощава.
26.08.2007 03:10
Що се отнася до" партии и гвардии ",като тези на Расате,въобще не трябва да съществуват,както си намекнал,просто направиха успешна ПР-кампания на агента Гоце,който сега стана "човек който се ангажира с етническият мир",заедно със СеСеСеР-гей -Станишев.За това си прав ,че ПР-кампанията отне човешки живот,само не се връзвай на приказките,че едни порутени хали са стрували нещо повече от нищо .Не си живял по -онова време не знаеш ,за стабилното управление на ОДС ,като цяло.А ,грешките се прощават,когато са извършени от незнание.По -спокойно и умерено -уверено я карай.Същото се отнася и за други.Как ли по друг начин ,можеше да се притъпи общественото внимнение и отклони от това,че имаме "президент "-лъжец и агент на ДС?От доста време текат такива ПР-кампании,средно-интелигентните са разбрали ,че е така.Време е да се събудим и да се прекъснат тези порочни практики за манипулации,че цените на стоките и услугите разтат,при това без да забележим.
цитирай
5. анонимен - сори за спама, ама е важно http:/...
04.09.2007 17:51
сори за спама, ама е важно http://saverila.ludost.net/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806543
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094