Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2008 22:45 - Уважаеми пепелянки от МВР, от тази седмица има нова телевизия - Re:tv - и тя очаква вашите дискове и стенограми
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1885 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.05.2008 13:39


Ако в Битиви и Нова телевизия спазват високите американски стандарти из коридорите им би трябвало да  вият сирени  и да свети онази червена светлина която винаги предвещава, че  ще се появи чудовище и ще изпапа някой. Защото тази седмица на медиийния пазар и на особено привлекателния пазар за незаконно разпространение на секретна информация се появи нова телевизия-RE:TV. 

На датата в която  бостанджиите изваждат доматите от фиданите и ги засаждат  в лехите - седми май - каолиновият олигарх Иво Прокопиев пусна своя канал. Седми май по една случайност е и ден на радиото и телевизията, но никой не му придава значение освен провинциални лузъри замъкнали  кльщавите си задници в София защото не могат да намерят работа в родния си град (така каза  столичния кмет, вероятно мислейки си за Николай Бареков), но ударили джакпота в радиото или телевизията. Или в някой новинарски сайт.

Трите кита на които се крепят високите рейтинги  на Бойко Борисов и президента -bTV, Нова и Канал1-  има защо да се притесняват защото според изпълнителният директор на телевизията Асен Григоров  екипът му вярва, че в България има  група хора скат да бъдат информирани, без да бъдат подвеждани или манипулирани. Ще видим когато в re:tv вземат интервю от Бойко Борисов дали ще му разрешат да седне където пожелае, както в Битиви Бареков винаги му отстъпва стола си, онзи в дясно на екрана.

Проблемът на ритивиту са некои негови лица. Например хобитът Иван Бедров очевидно страда от страх от телевизиoнни камери и в Битиви показваше как в Холивуд трябва да играят кършенето на ръце. Може би и затова беше смъртноскучен, и през неделните утрини  не можа да измести от сърцата ни чаровният стипендиант на Държавна сигурност кореспондиращ си с Джеймс Бонд- Иво Инджев. Асен Григоров  също не е за пред хората защото изглежда като зомби с големите сенки под очите.

Retv си има сайт, но той е пълна скръб, последната новина несвързана с телевизията е от 24-и април.

Собственика на retv иво Прокопиев преди  като отмъкна на работещите в  Колин собствеността им върху фирмата, но напълно законно, по брилянтната схема измислена от злия икономически гении на България Александър Божков. Сега Прокопиев поема по пътя на Берлускони от тъмно минало към светло бъдеще огряно от   демокрация и журналисти с вроден инстинкт към демокрацията. Mоже да се питат морална ли е била РМД приватизацията или може да се опитат да убият съвестта си с "винаги има несправедливост при първоначалното натрупване на капитала, добре, че знам на коя да застана за да не съм осъден цял живот да чукам камъни в кариерата."


Тагове:   TV,   нова,   очаква,   седмица,   телевизия,   МВР,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807633
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094