Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2010 19:40 - От Гърция пълзи невидима заплаха към парите ни в ОББ, ДЗИ &Пощенска банка, Пиреос банк, Алфа банк, Емпорики банк
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1621 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.01.2011 18:12


Докато всички се питат "идва ли края на кризата", вестник Стандарт има различно мнение- според него май идва началото на края и отново е време, както през 96-97 година, българите да  треперят   за парите си в  банките. 
 
  Освен ако не следват съвета на Форд Префект  " Без Паника (защото парите са безмислена  илюзия,  придобиваща стойност само във въображението на народа, чрез масово психоза, създавана от  побърканите капиталисти )". 

Но  от друга страна може би няма нужда да се тревожите, че парите ви ще бъдат изгризкани от гъсеници и скакалци, пуснати от подлите гръцки фермери, ако не сте се доверили на Обединена  българска банка  ДЗИ & Пощенска банка, Пиреос банк, Алфа банк, Емпорики банк.

Те вси
чки са  гръцки, а положението в Гърция е трагично-държавата е затънала в 12,7% бюджетен дефицит и за да остане в  ЕС се налага да се вземат крути мерки. И да се дадат свидни жертви. Като парите на другите.

Уточнение:въпреки че цял ден чувах думата фалит за гореизброените банки аз изобщо не съм я написал, защото не искам  да срина банковата ни система.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806647
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094