Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2011 17:32 - Трябва ли БНР и БНТ заради плурализъма едновременно да дават думата на православен свещеник и на мазен жрец от църквата на Сатаната?
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 836 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.02.2011 20:08


На 15-ти февруари чистият медиен тероризъм, леещ се от БНР спечели частична победа. На тази дата, следящия  за спазването на благоприличието и закона в медийното пространство Съвет за електронни медии(СЕМ), се огъна под натиска на сенчести влияния. СЕМ напълно несправедливо  отхвърли жалбата на първото перо в страната (и скромен симпатизант на ГЕРБ) Николай Бареков, срещу журналистката с вечна отровна пяна на устата Лили Маринкова, заради изключително необективното и предаване "Неделя 150". 

  Жалбата на Бареков беше подкрепена безрезервно на най-високо политическо ниво -от верния коалиционен партньор на ГЕРБ Волен Сидеров, също крайно недоволен от пристрастността и безподобната наглост на слугата на червените и ислямистките барони Маринкова, дала ефир на Патрашкова. Същата Патрашкова, която по заповед на неокомунистическата мрежа Октопод  посмя да взриви   собствения си вестник.

 Лили Маринкова води "Неделя 150" по държавното  радио БНР/"Хоризонт", финансирано тайно и от Октопода, за да омаскарява страната. С вопли и плач за нарушени права, и поръчкови въпроси за манипулирани СРС-та журналистите от БНР постоянно тероризират  и пречат при медийните изяви на премиера Бойко Борисов да блесне в цялата си светлина за да омае народа колко хубаво живее.

   Но все пак в решението на СЕМ има малка победа срещу предателите, скрили се на топли синекурни длъжности в  БНР и превърнали се в глас на Октопода. В точка 4 се казва "Назначава мониторинг на отразяването в предаването "Неделя 150" на програма "Хоризонт" на БНР на темата за взрива пред редакцията на вестник "Галерия" по спазването на изискванията на чл. 6, ал. 3, т. 6 от ЗРТ, според която БНР и БНТ "отразяват различните идеи и убеждения в обществото чрез плурализъм на гледните точки във всяко от новинарските и актуално-публицистичните предавания с политическа и икономическа тематика".

 Чрез точка четвърта  СЕМ подсеща на БНР и БНТ за техните занемарени задължения винаги да ни представят различни гледни точки. Дали когато в новините са съобщавали за "маратон за роботи" журналистите са вземали и мнението на самите роботи-как се чувстват те като наши безгласни роби? Не естествено! Но така са свикнали държавните журналисти-терористи, да ни представят пристрастно и необективно новините, още от времето на социализъма. От сега нататък когато за Великден дават думата на православен свещеник, в името на плурализма ще трябва да ни покажат какво мислят и в Църквата на Сатаната. Само така ще има истински плурализъм на мненията и журналистите в държавните медии трябва да сложат край на ширещата се там необективност, способна да разплаче и най-силния мъж-Шушо.

/по LubaManolova&AndyBorowitz/


Тагове:   бнт,   БНР,   Бареков,   СЕМ,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805733
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094