Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2011 02:35 - Хилъри Клинтън похвали Ал Джазира! Стана ли и тя мюсулманка като Обама?
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1341 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 18.03.2011 23:22


Преди няколко години правителството на САЩ атакува (не само вербално, но случайно и с бомби ) Ал Джазира като разпространител на анти-американска пропаганда. Сега  държавния секретар Хилъри  Клинтън похвали тв мрежата за  заради отразяването на събитията в Близкия Изток и Северна Африка.

 По време изказване пред Сенатската Комисията по външни отношения тази седмица Клинтън обясни, че много американски телевизии, заети да отразяват спектакъла на актьора Чарли Шийн изостанаха в  
информационната война

"Ал Джазира се превърна в лидер в промяната на съзнанието и нагласите на хората", заяви тя в сряда. 

 "Няма значение дали я мразяте, или я харесвате, но Ал Джазира действа ефективно", каза Клинтън. "Всъщност, аудиторията на  Ал Джазира се покачва в САЩ (важи за сайта, но иначе не е вярно, поради липсата на предлагане от кабелните оператори), защото представят истински новини. Гледайки Ал Джазира чувствате, че получавате   истински новини, вместо милиони реклами и спорове между водещи и експерти по нашите телевизии, които не предоставят никаква информация за нас, да не говорим за чужденците."


Тагове:   Ал Джазира,


Гласувай:
1



1. анонимен - Нали изостаналата информираност е ...
06.03.2011 02:52
Нали изостаналата информираност е целта ,която движи стремежа за подбутване на АлДжазира.Затова са опитите да има подобрено и своевременно движение на новините.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781848
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094