Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2012 20:22 - Словенската посланичка в Япония се извини за подписването на ACTA
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1970 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 03.02.2012 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image За посланичката на Словения в Япония, Хелена Зорко, подписването на ACTA е ужасна грешка. Толкова ужасна, че тя публично се извини и призова за протест.

  След  ратифицирането на АСТА на 27-и януари в Япония от Европейският съюз, включително и България, посланик Зорко усетила общественото недоволство. В открито писмо тя признава, че е подписала АСТА, защото правителството и е наредило, и тя не е обърнала особено внимание какво подписва. Според нея споразумението АСТА ще ограничи свободата, която имаме в най-голямата мрежа в човешката история.
Хелена Зорко пише:
 
Първо се извиних на децата ми. После се опитах да отговоря на познати и случайни хора, които изразяваха своята изненада и ужас от АСТА. Но тъй като те стават все повече го правя публично. Искам да се извиня, защото подписах ACTA изпълнявайки служебните си задължения, но не и  гражданския си дълг.

Госпожа Зорко заслужава маска на Гай Фокс, а всичко което ние ще получим е Румяна Желева.


Тагове:   Словения,   ACTA,


Гласувай:
5



1. анонимен - Браво на жената
05.02.2012 15:44
Как ви се струва октопода манипулира хората. Била е изпратена в Япония и без да прочете какво пише го подписва. Каква разлика има между тук и там. Тук не ни се извиняват а ни лъжат да си трай ме. да сме го биле подпишели па после да видим какъв е тоя договор и как ще действа при нас. Ами ако договора е за убиване на човек и после разберем че е грешка ще върнем ли човека.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811216
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094