Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 21:12 - Кмета на Туитър от ГЕРБ подаде оставка, след като надмина по цинизми Бойко. Той много вероятно остава шеф на Двореца на културата и спорта-Варна
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 8141 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.05.2013 23:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageДнешната порция записи с вожда Пикаещия СРС-та бе с необичайно културен език и неуспелият депутат, но процъфтяващ връзкар от ГЕРБ Светослав Трайков реши да поправи това всеобщо разочарование.  Според Фейсбук профилът му той е "Председател на борда на директорите at "Дворец на културата и спорта" ЕАД, а като предишен работодатели е посочил Паркинги и Гаражи - Варна и District Administration Varna.
Ценният придворен кадър Светослав Трайков толкова се надул, че профилът  му в Туитър @slavivip го описваше като  "кмета на туитър". @slavivip имаше около 1500 фолъри и може и да не е бил кмет на целия туитър, но блестеше като виден гербаджия, агитираше за партията-тиква, и плюеше не само опозицията, но и всеки туитърджия, осмелил се да се усъмни в успехите, магистралите, малките пици и бременните скариди. Което го превръща в трол. Но днес Светослав Трайков/slavivip надминал себе си и стана още по-голям трол, като започнал да пуска съобщения с крайно нецензурен език, относно сексуалните си подвизи, вероятно смятайки, че това е успешна политическа пропаганда в полза на ГЕРБ. Пиша в минало време защото профилът @slavivip в Туитър вече е закрит. Ето архив от днешното  герберско избухване:

image

Около 19,30 Афера.бг пусна разобличаващ материал за Светлю с горните цитати. След около час профилът му в туитър беше закрит. Останали без кмета си туитърджиите изпаднаха в шок и ужас, и отправиха горещи молби към него да се завърне.

И този човек ръководи Двореца на спорта и културата. Благодаря ти, ГЕРБ.

Уважаеми гербаджии, можете да смятате това за СРС. 

Във Фейсбук  Светослав Трайков отрича да е бил @slavivip в Туитър. Но за отричането използва типични за  @slavivip  изрази -пропаганда и ДС. Освен това профилите си приличат във ФБ е https://www.facebook.com/slavipz. А че туитър профилът беше закрит след публикация, свързваща  Светослав Трайков със  @slavivip е случайност.

Предлагам официалната позиция на ГЕРБ да бъде, че за @slavivip е виновна Севернокорейската кибернетична армия. 

А за разочарованите последователи на slavivip в Двореца на културата и спорта да бъде открита изложба с негови туитове.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782227
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094