Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2014 18:04 - "България на въздух" ще си придава тежест изпомпвайки въздух сега вече и от блог.бг
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 2144 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.11.2014 18:22


След като блог.бг прекара години в както казват мириканците sucking his own dick разгеле нещо се случи. Нещо след години чакане някое обещание да се сбъдне или барем в блог.бг да настъпи някаква промяна. Компанията-сестра с благозвучното за рецепта на Световната банка за изхранване на българие име "България на въздух" измисли начин да се възползва блог.бг, вероятно защото тука е пълно с балони с въздух под налягане/графомани/говорещи глави. Или защото Каролев ги е заразял и трбява да запълнят празнината.

Всъщност идеята е (не че ще ви я кажат директно, но ще лъсне) да заменят Фейсбук и Туитър със собствена соцялка. На която задават домашно като на непослушно дете, наказано д апише вместо да разглежда снимки на котки. Както правя аз oткак зарязах блогбегето и минах на котешкия tumblr, twitter, flickr. 

Междувремнно блогбегето продължава да се показва като 
извор на отчаяние (още не са си оправили линковете от последно прегледани), но и доказва че трябва да се отнасяме с него като с прокажен. Вече ми праща пет пъти един и същи имейл. Поне да обещаваше чудодейно хапче за увеличение на оная ми работа или да стана принц на Нигерия, а то - обещание да станеш принц на треторазрядна телевизия. Все пак, на някои хора може да им порасне работата от перспективата за 15 минути слава.

Междувременно, понеже сте послушни:  
Help! I’m surrounded
image


Тагове:   blogbgsux,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781831
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094