Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2015 18:47 - Прескъпия рекламен клип на министър Ангелкова и "Д-р Бранд" се изложи с географска грешка (все пак не колкото Плевнелиев)
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1979 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.01.2015 07:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 Б(р)анда на шарлатаните 

Изглежда 80-е хиляди лева хвърлени от Министерството на туризма всъщност са малко за прилична реклама. 

 Оказва се също, че нелепите обяснения за цената-че повечето бюджет отишъл за пътуване (до Малдивите или Колорадо?), че снимките били при минусови температури не са единствените абсурдни неща около клипа, сега се прибавя и географска неточност, допусната незнайно как, при условие, че има интернеД. 
 
В рекламата изпълнителите на проекта - агенцията "Д-р Бранд"   твърдят, че  село Бели пласт с природния феномен Каменни гъби е в Хасковска област.

Макар гъбите да са на граница между Хасковско и Кърджалийско, село Бели пласт е част не само от област Кърджали, то е в община Кърджали. Все пак добре, че не са писали, че са в Колорадо.

 Солената цена е достатъчно внушителна, за да предполага по-усърдна работа, като например проверка в Уикипедия, както на създателите на видеата, така и на целия екип, подготвящ кампанията. Включително и министър Христина Ангелкова, с прескъпото палто от норки. Което я топлеше по време на снимките. Може би ако държавата беше дала не 80, а 100 000 лева щяха да стугнат за гугълване и Министерството на туризма да не се излагат като кифладжии.  Ох, "Д-р Бранд" , ти още живееш в 19 век и не си открил интернеда.

Ако след географския гаф някой вярва на "Д-р Бранд" и на оправданията им за високата цена трябва да отиде при Каменните гъби. Защото е такава. Майтап, Каменните гъби са много удобни за блъскане на галавата, така и така вярвате на Ангелкова и   "Д-р Бранд", значи нямате нужда от нея.

 haskovo.net



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782558
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094