Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 09:29 - Защо бесарабските българи не искат да умират и се бунтуват бе? В Бесарабска България ли ще се отцепват?
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 5127 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 29.01.2015 17:48


Познайте какво има предвид Брюксел под "Стратегическа комуникация с Русия"? Има предвид създавнето на пропагандна антируска телевизия, на руски език, плащана от данъкоплатците на ЕС. А нашето БНР  (Бандеровско национално радио) може да им даде добър пример.  

Българите в Кулевча предпочитат мира и скандираха "Не на войната". Но не и ако слушате БНР, където по обяд журналистите ме накараха да повярвам, че бесарабските българи са недостойни наши сънародници, рубладжии, будали и саботьoри на евроатлантизъма, защото изгониха емисаря на Киев, дошъл да ги вербува  да се бият редом с платените нацисти от  батальон "Донбас" и американците в украински униформи в Марупол

Праведни,ш пс евроаталнтически мозън не проумявая ънародниците ни в Украйна защо се бунтуват, ами те още малко и ще обявят  Бесарабска Българска Народна република и тогава ко прайме, a? 

 И нито веднъж, нито веднъж БНР не споменаха думичката "мир", сякаш е нормално хората да се избиват. Сякаш войната е нормално нещо(всъщност медиите ни непрекъснато ни убеждават, че нашите, евроатлантически войни са най-нормалното нещо). Сякаш всеки е длъжен да бъде пушечно месо. Сякаш вместо да се гордеят, че бесарабските българи се противопоставят на войната се срамуват от протеста им.  Сигурно за да зацвилят от радост трябваше да бяха изгонили руски емисар.  

 Райна Манджукова, водеща на телевизионно предаване за сънародниците ни зад граница каза, че ако опитаме чрез наши неправителствени организации да помогнем на бесарабските българи, Киев може да възприеме действията на НПО-тата за предателство. Това беше подминато като нещо нормално.  

А склонният да истерясва Асен Генов сигурно е му се е наложило да изпие една шепа успоколителни като е видял как сънародниците му саботират евроатланитизъма и наричат протеста на селяните граждански. Само в Софето има Граждани.


Тагове:   БНР,   пискова,


Гласувай:
13



1. injir - Още малко и думичката, , мир, , ще ...
29.01.2015 18:33
Още малко и думичката ,,мир,, ще стане мръсна дума... Дали тогава ще ни пускат по БНР песните на Beatles /Бийтълс/...
цитирай
2. tit - "мир"от копои,
30.01.2015 01:25
хранещи се с чужда кръв?:о
Ти си интересен човек, Ссстто!
Парите не миришат и нямат цвят...

Впрочем, добре стана, та да си кажат - човешкият живот за тях има стойност само тогава, когато е на хора от "тяхната черга". Останалите - кучета ги яли!
Евроатлантици!:(((
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782218
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094