Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2015 19:26 - Протестъризми, епизод едно
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 2785 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 09.02.2015 20:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageМедиините манипулации и пропаганда започнаха да достигат оруелски нива.  Затова изглежда вече освен боковизми е време да отразявам и пълните идиотизми на  медиини кречетала и манипулатори, изречени на досадния, оплетен брюкселски новогор. Днес активният защитник на войната Димитър Бечев от London School of Lies по Бандеровската национална телевизия, която е съучастник, защото подмина следния бисер: 

Европа няма вина, Европа има... отговорности.

 И какво става когато се провалиш в своите отговорности? Да предотвратиш гражданска война? Нека да позная - не носиш вина, както родните медии отричат да имат и грам вина за въвличането ни в Ирак, Сирия, а също и за идването на власт на Боко Тиквата.  Европа няма вина за бедстващите в Донбас, има отговорности да заклеймява хуманитарните конвои, нали?

Ти си гъз,  Димитър Бечев, пълен гъз, но че те наричам така като европеец нямам вина, имам отговорност да покажа истинското ти лице. 


Тагове:   димитар бечев,


Гласувай:
5



1. bgman13 - Има едно предаване по БНТ, дето се ...
10.02.2015 10:46
Има едно предаване по БНТ, дето се казва "Референдум". То е измислено с цел, понеже референдуми в България ще има на кукуво лято, докато местният държавен франчайзинг на европейските фашисти управлява България, да има поне един референдум на ужким, който да бъде импотентно зрелище. Поради същата причина има и телевизионно предаване, което е съдебна система на ужким - понеже в България съдебна система де факто няма и ни подхвърлят по някоя дрънкалка да си играем, като малките деца.
В тоя референдум организаторите му сами си говорят и сами си гласуват от името на елелктората. Често се случва все пак, в интерес на истината, това дето го говорят и тия дето говорят да са поне интересни. Макар че лъжат - но да те са интересни, защото добре лъжат. И защото го няма тоя, който ще им извади истината в условията на един истински референдум. Тогава ще отшумят, като земетресението в Сан Франциско, което е разрушило всичко, докато тия още не са и затова още съществуват.

Та в тоя референдум има интересни алабализатори, дето каквото и да кажата няма значение, ама точно тоя беше доста отвратителен и откровен подмазвач.
цитирай
2. ssstto - "Референдум" по БНТ
10.02.2015 11:36
познавах един студент, който беше в платената им публика, но си загуби "работата" като почна "финансовата стабилност".

Предоследния Референдум от миналата седмица беше интересен. Тоя тулуп Димитър Бечев беше там и все гледаше да сложи в едно изречение "национална сигурност" и "газови доставки" или енергийна сигурност и за саниране намекваше. Всъщност ми беше интересен заради професор Йончев.

http://ssstto.blog.bg/novini/2015/02/03/koi-quot-ekspert-quot-po-nacionalna-sigurnost-ne-znae-kakvo-.1335363
цитирай
3. bgman13 - цитат от линка:"Така само...
10.02.2015 15:35
цитат от линка:"Така самозваните експертите в Америка след 11 септември за да подкрепят водещата роля на САЩ в близкоизточния мирен процес наговориха куп лъжи, че Садам Хюсеин имал връзки с Ал Кайда и вкараха не само Америка, а и клуба на желаещите да се надупят за коя да е стратегия във Войната в Ирак, която доведе до хаос и разсипия, който доведоха до ИДИЛ, която ни праща сирийски бежанци."

Е да, ама това е само разсипията, дето тия пичове я вкараха и в България, след 11 септември. А преди това, югоембаргото даде криле на организираната престъпност в България, като самата България понесе големи загуби. А крайния резултат от бомбардировките беше, че Косово го направиха главна база на наркотрафикантите и така добре му върви бизнеса, че иска да се разшири за сметка на всички околни държави.
цитирай
4. bgman13 - Да не забравим и английските агенти ...
10.02.2015 16:50
Да не забравим и английските агенти на короната, дето им бяхме подарили директния контрол на контрабандата през българските митници, барабар с разузнавателната информация, като същевременно им плащахме като за световно. Е нема такава държава.

Сега Кери като дойде и ни вика, че много отказни визи за САЩ сме имали и затова нема визите да паднат. Като се има предвид, че щатите дават американски паспорти на всеки български бандит и особено на босовете на българската организирана престъпоност, интересно, на кои отказват, та чак 10%?
Абе тия да не са корумпирани? И сигур, като ни пишат американците рейтинга за корупцията в България, смятат и техните хора в дипломатическата мисия, плюс всичките му там НПОта и соросоиди, дето са си техни хора. Значи ако ги изгоним от България, корупцията ще спадне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9808155
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094