Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2015 10:24 - КОЙ може да се майтапи с българската армия? Който има лиценз от бившия съветника на Буш Нюланд ли?
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1138 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.02.2015 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Kleta Majka Balgariq стене под руското иго на Фейсбук шегите! Да обявим война на Москва веднага!

Ех,
offnew и пиг.бг, а помнят ли га бяха шарлита и скачаха за правото на свободно изразяване? Сега обаче реагират като накокържени терористчета на  майтапите по повод военно-въздушните ни сили във ФБ на Правда.ру и някои българи. Самата статия описва притесненинята на ген.-майор Румен Радев, че държавата ни има опасност да остане само с 2 годни за употреба изтребителя в близко бъдеще :

Забавно! Цял генерал-майор командва два МиГ-а.

Което си е тъжно, но и забавно. Също както ние като се майтапим на македонците за единия им танк, подарен им от нас. Забавно е и как във  военно-въздушните сили има повече думи отколкото самолети.

Нима българите вече нямат право и да се подиграват на собствената си армия? Не? Защото нямаме армия ли? Е, у нас има армия, но не е българска.

По тази логика заглавието  „най-забавните туитове за БАФТА” трябва да бъде „Аномници в интернет се подграват на британска награда за кино в която категориите са повече, отколкото британските филми произведени за една година, единственият ни сериал е кавър на такъв от 60-е години, имаме двама актьори – Къмбърбач младши и Къмбърбач старши-Питър Капалди, а всички британски филми за последните 5 години не струват колкото южнокорейските за миналата, дано Дейвид Бекъмсе стане режисьор, та да живнем"
.  


Тагове:   ВВС,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782465
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094