Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2015 12:55 - Яхнати от Бойко вазелиновите медии затъват
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 3133 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 16.02.2015 21:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Всичко потъва в тъжното, мизерно блато България, единственото нещо което се повишава е качеството на медийното обслужване на господарите във властта. Така от стотно място миналата година тази
потресаващо лошите ни медии успяха да потънат още и вече са на 106 по свобода на словото в света.

Но естествено, че българските медии потънаха, Бойко цял самолет свали като го яхна, та те ли ще му се опрат. Не, извиянвам се, медиите не са яхнати и с пречупен гръбнак от Баце, те от доста години му висят на мускула.

 Каква изненада, нали, че след като "Америка за България" даде 3 милиона на българската журналистика тя взе, че потъна в класацията по свобода словото? Но тези пари не са подкуп, те хуманитарна помощ, за вазелин.

Крайно време е думата медии да бъде заместено с карикатури на медии, а журналистите като ги критикуват да не се правят най-високомерно на светци. Та те са в компанията на медии от Баналбания, Камилистан и Бигсбъниланд. Не бе, сериозно, СЛЕД АЛБАНИЯ СМЕ. Вместо журналистика ентусиазирано се  препредават опорните точки на властта и заедно препикават извора на истината, и още не са изобретили факт чекинга. Май си мислят, че сме с превръзки на очите и не виждаме реалността?

 Днес, когато депутати и министри наричат критиката срещу НАТО криминално поведение съгласието и мълчанието на медиите е престъпност и срам. Все пак медиите вършат поразителна работа в пропагандата на войната, премълчаване на бедствието в Източна Украйна и защита на фашистката хунта в Киев и убиеца Порошенко с неговото АТО. Поразително жалка работа.

Когато Борисов подаде оставка по БНР една журналистка обяви: диктаторът падна. Днес нея не можете да я чуете, край. 
          


Тагове:   нова,   бнт,   бТВ,   БНР,   медии,


Гласувай:
8



1. balar - който плаща
12.02.2015 13:14
поръчва музиката. ние нямаме медии. медии имат т.н. велики сили на наша територия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806448
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094