Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2017 12:32 - НАРОДЪТ блокира Борисов и ЕС! Вижте КАК Западът си СЧУПИ зъбите в БЪЛГАРСКАТА крепост! Истината е НЕВЕРОЯТНА! Вижте ТУК!
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 5891 Коментари: 10 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  НАРОДЪТ блокира Борисов и ЕС! Вижте КАК Западът си СЧУПИ зъбите в БЪЛГАРСКАТА крепост! Истината е НЕВЕРОЯТНА! Вижте ТУК!

imageРуският литературовед и културолог, членът на Академията на науките на СССР, Дмитрий Сергеевич Лихачов, обобщавайки опита от  своите многобройни изследвания върху старобългарската култура и литература, нарече България ДЪРЖАВА на ДУХА.

В това определение той вложи не само своята голяма обич към България и българския народ. Академик Лихачов вложи своя научен талант и умението си да прониква в самите корени на явлението, което изследва. Така той предвиди, че има нещо у българите, което не може да бъде победено. И не може да бъде унищожено.

Това, според него, е силата на българския дух. И наистина, тази притаена духовна мощ на българина, избухна с неочаквана сила, когато през една студена ноемврийска нощ на 2013 г. , украински екстремисти и паравоенни формирования, обучени, въоръжени и подпомагани финансово от САЩ, организираха държавен преврат, установиха фашистка власт и започнаха да избиват невинните руски граждани в Украйна.

Именно тогава за първи път, дълбоко стаената братска обич и съпричастие на българите към Русия и руския народ, избухнаха с невероятна сила, която  ужаси и паникьоса местните евроатлантически пудели. Както и техните западни ментори.

В един кошмарен за платените протестъри момент, българският народ извиси могъщата си снага и заяви високо и силно пред целия свят, че, по думите на народния поет Иван Вазов, „русите са наши братя, наша плът и наша кръв“.

imageОттогава и до ден днешен, Западът се опитва с всички сили да заличи в съзнанието на българите тази толкова силна, дори генетична обич към нашия велик руски и славянски събрат.

Така се появи един колкото очакван, толкова и безскрупулен израз на велзевулското герберско и западно желание да бъдат ликвидирани самите устои, корените на българското национално самосъзнание. И този нагъл и арогантен израз бе правителственият доклад за основните външнополитически заплахи, които стоят пред България.

Този доклад бе натрапен на българската общественост точно на 15 септември и само няколко дни след провеждането на ежегодния събор в околностите на язовир „Копринка“, на който българският народ ясно изрази своята обич към нашата посестрима Русия.

Но зловещият доклад на герберското правителство трябваше да ни покаже, че каквото и да правим, колкото и да обичаме нашите руски братя, няма нищо да променим. Защото според Борисов и неговите западни господари, Русия е наш враг, от който трябва да се пазим и боим.

Но явно Вождът и брюкселските му началници, не са чували нищо за особеностите на българската народопсихология. А една от основните нейни черти е, че колкото повече и колкото по-нагло някой се стреми да внуши нещо на хората в България, толкова по-ярко се проявява прочутият български скептицизъм. Огромното неверие на българите в институциите и в онова, което те говорят или се опитват да ни внушат.

imageТака, непрекъснатите внушения, че Русия ни е враг, постигнаха точно обратния ефект. Вместо хората да повярват на тези твърдения, те все повече ги отхвърлят като пълни лъжи и инсинуации. Един от изразите на това отхвърляне са социологическите проучвания, които сочат, че повече от 60% от българските граждани смятат, че Русия не ни е враг.

Нещо повече. Те смятат, че нашия истински враг са САЩ и ЕС. И имат предостатъчно основания за това. Като се започне от унищожаването на първокласното българско селско стопанство и се стигне до безскрупулното и престъпно ликвидиране на промишлеността и модерната ни енергетика. Без да говорим за противозаконното колонизиране на страната и пълната загуба на държавния суверенитет.

Ето затова, повече от 80% от гражданите в България искат да сме в съюз с Русия, ако се наложи да отразяваме евентуална военна или терористична заплаха за нашата родина. Тоест, те разчитат не на ЕС и НАТО, а на Руската федерация, за да се опази суверенитета, териториалната цялост и националната идентичност на България.

Истината е, че със своите неадекватни действия, САЩ и Борисовите послушковци, постоянно допринасят за генерирането на все по-нарастващ гняв всред обществото. И ако продължават така, те неминуемо ще се сблъскат с мощта на народното недоволство.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net




Гласувай:
14



Спечели и ти от своя блог!
1. krassko - Невероятно е колко дупедавци има в ...
28.09.2017 14:59
Невероятно е колко дупедавци има в България.
Русия винаги ни е била враг.
Какъв братски народ, какви пет лева?
Руският ботуш винаги е искал да стъпи на Балканите както завладя Крим.
цитирай
2. krumbelosvet - Леле-мале, Краско ду.едаско
28.09.2017 18:12
Прав е човеко Краско. Щото американски ботуш не е стъпвал у нас. Бомбандираха ни отвисоко. Както на много други места, и при сърбите също. Там една журналистка от телевизията вися мъртва в бомбандираната сграда, за да се види КОЙ ЗАЩИЩАВА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО. След избухването на "свободата", братска Америка ни РАЗОРЪЖИ (до днес сме разоръжени). А русите подло ни бяха дали най-добрите си ракети, М3, за да ни заблудят, че сме приятели. Като руски съюзници, от страх пред ботуша, бяхме стигнали 9 милиона души. Сега, под американски съюз, останахме 5 милиона без малцинствата, които вече не са малцинства при новородените...
цитирай
3. apostapostoloff - Кои хора вярват, че САЩ и ЕС са
28.09.2017 19:46
ни врагове бе, идиот? Идиотите като теб!

Ти отдавна плачеш за сопа, ама като нищо ще ти лепнат 15 години за антидемокартична агитация и държавна измяна. Стой, та гледай!

Ти ще говориш от името на народа, нищожен боклук! Затваряй си минетчийницата и си сядай на гъза, защото много скоро и много бързо ще ти скъсат пършивия гъз!
цитирай
4. pando - Апостолоф....
28.09.2017 20:06
Защо всяваш омраза? Бъди толерантен европеец....
цитирай
5. putinoid - Путиноидите, пишещи и помпащи, са ...
28.09.2017 22:47
Путиноидите, пишещи и помпащи, са идиоти.
Не са българи, не са и хора.
цитирай
6. nedovolen - Прави са Иво Македонски и krumbe...
29.09.2017 08:20
Прави са Иво Македонски и krumbelosvet. Става дума за народите, не за управниците. На който му харесва хамериканската кочина, да си я ближе. България заприлича като да е след война - разруха, грабежи и цигания. По-добре " 15 години за антидемокартична агитация и държавна измяна" /не се плашим, лежали сме за действия и срещу предишния режим/, отколкото цял живот в НАРОДНА измяна.
цитирай
7. ok3223 - Гадове платени като постолоф и нищожеството КРАСКО
29.09.2017 10:09
НАРОДО,НАРОДО ЩЕ ВИ СМАЧКА КАТО ГЛАДНИ ВЪШКИ, КАТО СЕ РАЗМЪРДАТ НЕЩАТА И НА ВСЕКИ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА, КОЙ Е, КОМУ СЛУЖИ И ЗА КОЛКО СЕ Е ПРОДАЛ ... ПРОДАВАЛ БЪЛГАРИЯ, ОТЕЧЕСТВОТО НАШЕ.
И НЯМА ДА ИМА ПРОШКА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ И ШПИОНИТЕ, ЗА ЧУЖДАТА АГЕНТУРА ПРОДАЛА И ПРОДАВАЩА И ДНЕС ИНТЕРЕСИТЕ И ИДЕАЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ЛИКВИДИРАЛИ ПО- ПОРАЧКА АРМИЯТА И, ЗАГРОБИЛИ СЕЛОТО И ИНДУСТРИЯТА, ИКОНОМИКАТА, И ОСТАВИЛИ Я БЕЗАЩИТАН СРЕД ГУТНИЦА ОТ ГЛАДНИ ВЪЛЦИ ВИЕЩИ НА УМРЯЛО И ЖАДНИ ЗА ПЛЯЧКА.
ДАНО ОЦЕЛЕЕМ ... И СМЕТКА ЩЕ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА ОТ ВСЕКИ И ВСИЧКИ, ОТ НАРОДА, ОТ ОЦЕЛЕЛИТЕ В БОРБАТА ЖЕСТОКА И БЕЗМИЛОСТНА ... И ДЪРВЕТА ЩЕ СА ЗАКИЧЕНИ ОТ УВИСНАЛИ НА КЛОНИ ПРЕДАТЕЛИ, И ЗЕМЯГА ЩЕ ПОГЪЛНЕ НАЙ- ОМРАЗНИТЕ ОТ ТЯХ С ДОВОЛНА УСМИВКА.
цитирай
8. radostinalassa - Ние сме славяни
29.09.2017 22:57
Това е основното според мен.Имаме една кръв,един език,който е първоначалният език на земята.Кой унищожава България.Не е Русия,а евреите,които направиха болшевишката революция.В Русия има много евреи,но янките са повече.
цитирай
9. batogo - !!!:)))
30.09.2017 10:24
Русия е червената чума, която заразява и унищожава всичко, до което се домогне. Братството с нея е най-опасната измама. Тя е примитивна, жестока империя, която иска да граби, присвоява и използва наготово, без да влага нищо.Това са фактите!
Когато България със силата на Българския Национален, Независим и Свободолюбив Дух скъса пипалата на кремълския октопод, много бързо ще си върне възрожденския просперитет, творческа свобода и благоденствие, защото българите са талантливи, любознателни и можещи, когато тъпите русолюбци не им пият кръвта!
Да не забравяме, че родолюбеца-възрожденец Стефан Стамболов направи България седма икономика в Европа, именно защото скъса пипалата на руския октопод, сви перките на продажните русолюбци, на престъпния контингент и създаде добри условия за развитие на можещите и знаещите българи.
цитирай
10. krumbelosvet - "Родолюбеца-възрожденец Стамболов"
02.10.2017 08:22
Първите политически побоища и убийства след Освобождението, са дело на тоя патологичен сребролюбец, тиранин и УБИЕЦ. Мисля си, дали не е монголоид, та с такава лекота лее българска кръв...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744400
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031