Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2007 18:44 - Бойко Борисов анатемосва в аванс и други кметски простотии
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1966 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 19.04.2007 19:56


Берлускони+бате Бойко=ВЛ  Берлускони+Путин=ВЛ => бате Бойко=Путин
Мето76 и другите гербери   повярваха,че миналата седмица бате им Бойко се е  срещнал не с топ-мафиота Берлускони,а с както той им внушаваше с лидера на десноцентрисктката партия Форца Италия и опората на футбола в Европа .Герберите(и журналистите които вземат интервюта от Бойко Борисов като Г.Коритаров и Н.Бареков) би трябвало да знаят,че Берлускони е бил миналата седмица в Русия по покана на своя  както го нарича "приятел"  Путин.А мето76  го нарече "терориста и мафиота Путкин".Берлускони защитил биенето на 2000 протестиращи руски опозиционери от милиционерите.

Втората простотия е,че големият кмет анатемоса предварително малка книга която според него щяла да излезе и да го представи в истинската му светлина на ученик и наследник на Негово Сатанинско Величество Симеон Втори и Дон Корлеоне. Книгите в България обаче не се купуват много,тази която сега е  най-продаваната в Хеликон е имала първи тираж 1000 бройки който е бил изчерпан май за 2 седмици.

Третата глупост на кмета беше заплахата към министър-председателя Сергей Станишев да се срещне с него забравих вече за какво.

Четвъртата простотия на Бойко Борисов ще се излъчи утре на живо по bTV.Това ще е второто сутрешно интервю на софийският кмет за една седмица!!!Кога ходи на работа тоя човек?!Той определено страда от  пристрастяване към камерите и изпитва греховна страст към младежа Бареков и Георги Коритаров.Последните двама винаги са внимателни към Бойко Борисов и избягват  да му задават неудобни въпроси като:
-защо подарихте няколко милиона на христо Ковачки и
-знаете ли колко дела има и е имало срещу Берлускони и за какво


Тагове:   аванс,


Гласувай:
0



1. nait - Не пипайте народната любов - Б. Б. Че ...
19.04.2007 21:23
Не пипайте народната любов - Б.Б. Че ще стане министър председател и ще бие не 2000, а 20 000 демонстранти. И ще ги полива с пожарникарски маркуч. Ако разбира от маркучи, де...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805526
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094