Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2007 13:43 - Чалга ли са Бойко и Битиви
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 5277 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 19.06.2008 09:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българите много си падат по политиката,чалгата и жените с големи гърди. Второто е невъзможно без третото. Може и да не са жени, може и да са мъже които се правят на жени, в краен случай си падат и по мъже с голяма гръдна обиколка които се правят на Мъже. Такива дето изглеждат родени за разплод и създадени с лекота да носят джип на гърба си. Пък ако тез Мъже започнат да се занимават с Политиката българите направо изкукуригват по тях. Защото в България всички досегашни политици са за трепане, а кой най-добре може да свърши тази работа? Да влезе в Народното събрание с 50-килограмова картечница и р-р-р-р-р-р. Ама за да носиш 50-килограмова трябва да си нещо като Терминатор. Или да си силен като бик като Бойко Борисов. И хората като разберат, че бате им Бойко влиза в политика си мислят "Ей такъв човек трябва да влезе в политиката. Да вземе една картечница и р-р-р-р-р наред. "Мъжете му завиждат за телосложението, а жените само да го гепнат...Хората все забравят, че вече не се прави така р-р-р-р-р-р освен ако нямаш специално разрешение от ЦРУ. Но се надяват. На Революция. Пък ако не може да изтрепе политиците човека може да забавлява хората не по-зле от да речем Лили Иванова. Даже по-добре. Може да забавлява хората толкова добре колкото Азис и Ивана. И малко помощ добре ще му дойде. Да речем от някой дето е имал опит в чалгата пък сега го раздава политически анализатор и пише политически и спортни анализи и коментари с дължина 5000 думи за десет стотинки на дума. Ако един такъв екс-чалга водещ от една национална телевизия започне да кани всяка седмица Бойко Борисов и забравя да му задава неудобни въпроси...То и ще смее ли някои да му задава неудобни въпроси на бате Бойко, всеки изправил се срещу него ще си глътне и граматиката и неудобните въпроси. А едно гласче в мозъка може да повтая "р-р-р-р-р". И така Бойко Борисов си прави рейтинг по Битиви. И по Нова телевизия също. И по разни сайтове с разни журналисти които не го питат не го ли е срам да носи вратовръзки от Силвио Берлускони и да подписва незаконно договори за продажба на земя на Вълка Гайтански и защо само той винаги сяда на десния стол. Не дали така е подарил милиони на Гайтански. Бойко Борисов много добре се справя със задачата на президента на Галактическата империя Зейфод Бийбълброкс-не да упражнява власт, а да отвлича вниманието на хората от нея с просташки приказки. Същите като просташките чалга песни. Дето се харесват на широките народни маси. Има един сайт http://stopbtv.edno.info/ с ициатива "Долу БКП/БСП, ДПС, Гоце, Симеон и БТВ". Само, че тия хора са забравили да добавят ГЕРБ и Бойко Борисов и десните. Щото БТВ-то и специално Бареков си признава,че е десен и много удобни интервюта взема винаги от Бойко Борисов, пък и от десните, но не и от левите.


Тагове:   чалга,


Гласувай:
0



1. grapesofwrath - Добре си направил, че си написал ...
23.04.2007 15:17
Добре си направил, че си написал ГЕРБ и Бойко Борисов отделно от десните, но в последното изречение пак си се подвел. Бареков бил казал, че е десен, и от това ти правиш някакви генерални изводи. Нали се сещаш, че всеки може да си "признае" каквото си иска, особено пък продажник като Бареков. Че Бареков не задава неудобни въпроси на Борисов и че не е сам в това, няма спор. Ама ти си много наивен, ако смяташ, че цялата тая дружина, включая Борисов, са хора десни, защото така си "признавали". За неудобните интервюта, които Бареков взима от левите - нямам думи. Ако Бареков беше що-годе читав журналист, Станишев щеше да е всяка седмица в предаването му и да отговаря на много неудобни въпроси, защото е премиер, а не от опозицията. А ако Бареков беше десен - по два пъти на седмица с още по-неудобни въпроси. Основните недъзи на БСП се премълчават систематично от такива "десни" и се говори против БСП съвсем общо и само за пред хората и за да се изтика напред Борисов, който, повярвай ми, накрая ще се събере с БСП (не че сега не го прави, но сега е по-прикрито, но само от говоренето му). Но съм сигурен, че много хора няма да го проумеят това събиране дори след като се е случило, защото някой си нещо бил казал, и то било повторено 1000 пъти от Борисов, който по няколко пъти в седмицата достигал до нас с помощта на предаването на...Бареков (а и не само с неговата помощ).
цитирай
2. анонимен - Аз лично много отдавна не харесвам ...
23.04.2007 15:38
Аз лично много отдавна не харесвам Бат Бойко, вече ми е силно банален и прозрачен във всяко свое действие. Все още не мога да разбера той медийна звезда ли е какво е...Уж голям пич и здраво работи, а май никаква не я свърши като генерал, той май и като кмет друг му върши работата...Даже като го видя по телевизията и превключвам канала, защото само се изнервям.
цитирай
3. ssstto - 2 grapesofwrath
23.04.2007 15:48
веднъж Бареков злорадстваше,че снега е хванал онез от БСП в планината.Не знам за него,но ако Бареков и другите журналисти имаха поне малко морал нямаха да дават думата на Стефан Софиянски въобще.А Бареков няма нищо против него.Станишев като гледа някои интервюта,имаше едно със един общински съветник от БСП и може да размисли дали да ходи изобщо в Битиви.Пък и може да има работа,за разлика от Бойко Борисов.
цитирай
4. grapesofwrath - Ssstto,
23.04.2007 18:00
Щом Бареков е злорадствал веднъж, значи Борисов е десен, това ли ти е логиката? Бареков злорадствал веднъж, следователно бил десен. Десният Бареков не задава неудобни въпроси на Борисов, следователно Борисов бил десен. Това е изключително опростен и грешен начин за обяснение на това, що е десен, и аз не го приемам.

Мислиш ли, че Бареков решава, кой ще е гост в предаването? Мислиш ли, че той сам си пише въпросите? Дори да е така, това, че интервюира Софиянски, нищо не доказва. Нито, че Бареков е десен, нито че е аморален. Не е задължително журналистът, който интервюира, да речем, един джебчия, също да е джебчия, нито пък от това интервю следва, че журналистът е аморален, защото говори с джебчии. Аморално е например това, журналистът да кани или да не кани този или онзи по поръчка, да задава или да не задава въпроси по поръчка, да прави или да не прави изказвания, свързани с този или онзи, по поръчка.

Това с общинския съветник дори не спада в графата "за пред хората", но вероятно попада в графата "да се изтика напред Бойко Борисов".

Станишев нямало да иска да ходи еди-къде си. Ами хвала на такъв премиер, който говори само по пленуми на БСП. Не, че ще го разкъсат, ако даде интервю на някоя "независима" медия, но все пак може сценаристите нещо да объркат и да се получи гаф. И без това почти никой не го критикува за това, че се крие, защо да не продължи?

Можеш ли да си представиш, че има страни, в които има влиятелни медии, които критикуват остро грубите грешки на правителството, а не се занимават с второстепенни въпроси, с опозицията, или с личности, които трябва да бъдат изтикани напред, и в която министър-председателят отговаря на множество въпроси, включително и неудобни? Би трябвало да ти е трудно, като се има предвид, че за теб е напълно нормално един министър-председател да не ходи в някоя телевизия, защото там били задавали неудобни въпроси на някакъв общински съветник и с оглед на това колко малко ти е нужно, за да сметнеш, че някоя медия се отнася критично към правителството. Прочети новините за руските медии и властта - на български и на руски няма да ги откриеш на много места по обясними причини - и виж какви порядки има в тази страна, с която БСП все повече и все по-необратимо ни обвързва, и се опитай да си представиш, че има паралели между руската и българската действителност, за които никакви десни не са виновни. Успех.
цитирай
5. grapesofwrath - А за работата, която върши Станишев -
23.04.2007 18:08
това е друга тема, но аз не виждам, какво прави той, освен да хвали кабинета си по пленуми на БСП - и то за обещания, които били изпълнили, а всъщност не са. Но може би така е по-добре, защото ако започне да прави нещо, има голяма вероятност да нанесе повече вреди.
цитирай
6. анонимен - Aйде на бас
23.04.2007 18:10
за една бъдеща коалиция при следващите парламентарти избори-БСП-герб. щото всички тия измишльотини от сорта на ДПС,НДСВ,Атака,Герб и квото там още се появи са създадени или подпомагани от комунистите-един вид ако не гласувате за нас,ще гласувате за наши хора. Сетете се само за две от трите партии в управляващата политика БСП и НДСВ. Монархокомунизъм? Смех...
цитирай
7. ssstto - 2 grapesofwrath
23.04.2007 19:26
'Щом Бареков е злорадствал веднъж, значи Борисов е десен, това ли ти е логиката? Бареков злорадствал веднъж, следователно бил десен.'
Айде десноцентрист да е.Пък дали е десен или не,ми на мен ми се струва десен,така де десноцентрист и по-точно гербер.Ама и ти да си ако си келяв премиер ще даваш ли интервюта всяка седмица при условие,че журналлистите ще те направят на бъзе и коприва.Ама ако си келяв кмет и интервютата те изкарват велик мъж?Що не?
Не знам за въпросите на Бареков,ама наистина са съмнителни.
И отговорите също.
И накрая:ИМАМЕ НОВИНА :)
цитирай
8. анонимен - batko
23.04.2007 20:47
ako si mislite,4e boiko znae kakav e?lqv ili desen.toi e i lqv i desen,kakto doide.te nqma da ni izlagat za 4etirindeseti pat.negovata polit.kariera e zamislena na sa6toto mesto,kadeto izmisliha karierata na simeon4o i na volen4o,o4akvaite sledva6tiq.
цитирай
9. lilac - десни?!
25.04.2007 11:15
Като чуя Бойко Борисов и се сещам за онази снимка, на която позира зад гърба на Тодор Живков.
При всичката тая популярност, която се прави с мноооого пари, сещайте кой стои зад неговия гръб.
Абе те са прозрачни, ама явно има страшно много хора, които се връзват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782270
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094