Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2007 00:08 - Негово Сатанинско Величество и неговите хора започнаха предизборната си кампания
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1955 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.04.2007 11:12


През 2001-ва част от избирателите бяха излъгани от Негово Сатанинско Величество и сатанинска му секта НДСВ.После като усети накъде духа вятъра Симеон Втори започна да подготвя нов пъклен проект-ГЕРБ и да обучава  свой наследник който ще води ГЕРБ-Черният принц.Той  ще подготви повторното завръщане на Сатаната 2.0.
В неделя на старта на предизборната кампания на ГЕРБ Симеон Втори е бил сниман и понеже машините не знаят да лъжат са уловили истинската му същност:
                                image

От НДСВ вече горещо съжаляват,че навремето са продали душите си на Сатаната и сега се надяват Бог и избирателите да им простят и да си имат поне един евродепутат.

                   image
Заместник-председателят на НДСВ Милен Велчев, секретарят на партията Владимир Дончев, народния представител Пламен Моллов и заместник-областният управител Меглена Русенова, която е и кандидат за евродепутат, запалиха свещ в църквата "Свети Георги Победоносец" в Пловдив за   да върви кампанията за евродепутатите.

Милен Велчев каза: В кампанията ще се стараем да убедим, че НДСВ е партията, която най-тясно се свързва с европейския идеал и че нашите кандидати за евродепутати са тези, които най-добре могат да отстояват националните приоритети в Брюксел", каза Велчев.Той представи кандидата за евродепутат от Пловдив Меглена Русенова и заяви, че тя е най-подходящия от възможните наши съграждани кандидати за евродепутати. "Аз съм се убедил в нейния професионализъм, работохолизъм и умения да работи по важни европейски проекти", заяви Велчев. "Ние сме й гласували доверие като представител на младото поколение политици в НДСВ", добави той.

 Лъжовните ви думи на демоните на Симеон няма да могат отново изкушат българите.Все пак на 20-и май ще има гласували за сатанинската секта или това което е останало от нея.Тези хора ще гласуват така не защото са смахнати,а защото все още са в плен на Сатаната 2.0.
 


Тагове:   кампания,   неговите,   Негово,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806925
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094