Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2007 22:34 - Шести ден на предизборната кампания за евродепутати-Бойко e обсебен от Р.Овч.
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1579 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.04.2007 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шестият ден от кампанията за евродепутати започна в 07:01 по Битиви където неформалният говорител на ГЕРБ Николай Бареков отсяваше приятески настроените към Бойко Борисов вестници!!!!

 Румен Овчаров каза,че дава Столичната община на прокурор заради авариралият газопровода,а столичният кмет отговори,че проверки вече са започнали и "спирам да му обръщам внимание на Р.Овчл".Да,ама Бойко Борисов от една година се зарича да откаже цигарите марка Р.Овч. и още не е успял.
7 юли 2006 -Аз повече с Румен Овчаров няма да се занимавам.
Да си кажем честно Бойко Борисов има психологически проблем-той е обсебен от министърът на енергетиката.И от камерите на журналистите.

На представянето на кандидатите на ГЕРБ в Бургас бате Бойко осинови мечката  Нина.Кви  бяха кандидатите  иди питай Нина или Бойко Борисов.

Министърката по европейските въпроси вика,че не била изпълнителка на политическа чалга.От рекламата на НДСВ не ми стана ясно тая партия на Негово Сатанинско Величество С-2 ли е или на Нейно Евро  Величество Меглена Кунева.

С пълна пара продължава комунистическо-ционисткият таен план да се превърнат хиляди младежи в гейове и бъдещи избиратели на БСП.

Има един сайт за евроизборите на дневник.бг-мноо тъп.Последната новина е от 21,значи от преди 5 дена.

Комисията по досиетата съобщи имената на 6-ма от кандидатите за евродепутати с досиета.Единият хем не знаеше,че има досие,хем бил првил преводи за ДС.Юнал Люфти се скри,а другите се възгордяха.Люфти се оказва таен писател щото пишел доноси срещу заплащане.Скоро ще се запознаем безплатно с творчеството му- "Люфти събрани съчинения в 5 тома".

ДПС се показоха такива каквито всички ги знаят,че са  кръвождани марионетки на турция.1,5 милиона  мирни арменци не стигат за геноцид.


Тагове:   ден,   кампания,   Овч,   обсебен,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806817
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094