Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2007 00:13 - Евроизбори,19-ти ден:Михаил Миков от БСП ми чете блога,a мозъкът на Бойко Борисов се разпада
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2100 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 09.05.2007 17:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди Франко Фратини на Боровец  и днес Джефри ван    Орден затвърдиха славата на България като топ-дестинация за горещи     фотосесии на европейски политици. Днес бившият  докладчик за България в Европарламента Джефри ван Орден даде рамо на СДС за евроизборите, после се щракна  без да знае с   кого и къде,но след това разбра,че всъщност се е снимал  затънал в блато с алигатори:
                             

image


Миналата седмица Бойко Борисов поиска чужди съдии и прокурори за Румен Овчаров,днес ЕС не дава и наблюдател да се прати и неформално! призна ББ за популист. Някой да обърна внимание?
Днес още по- странни идеи хрумнаха на софийският кмет и засилиха съмненията за разпад на мозъчните му клетки-1.подкрепи стачката на шофьорите и ватманите от Столичния градски транспорт  и  така тоя скапан град съвсем ще рухне 2.поиска правитеслтвотода върне на София няколкостотин милиона с които да плати по 250 лева отгоре на шофьорите.Бате Бойко получи подкрепа от удобните медии например Битиви които пишат :
Шофьорите искат увеличение на заплатите с 250 лева. Те настояват да отпадне наредбата, която определя заплатите на служителите във фирми със смесено общинско и държавно участие.
Битиви и другите удобни не пишат,че става дума наредба за фирми работещи на загуба .Има и нещо друго даже и  държавата да върне стотиците милиони на София те не могат да отидат за заплати защото в ЕС това е незаконно.

Мозъчният тръст на ГЕРБ измисли още един фантастичен "имаме новина" въпрос с който подсъзнателно да внушава,че правитеството ще падне,ще има предсрочни избори,но Бойко Борисов няма да изостави софиянци даже да дойде края  на света:
-Искаш ли кмете да станеш служебен премиер?

Ми не ще и не ще,но въпреки това дир.бг  пише "Вече обявиха Бойко Борисов за служебен премиер"

Тази сутрин Битиви подкрепи още една дясна глупост -щом  първите три месеца на 2007 икономическият растеж бил 6,1%,а за 2006 6,7%   следователно тази година нямало икономически растеж.Ш-ш-ш-ш-ш,ало Пипи?

По радио Хоризонт Евгени Бакърджиев,който беше изритан от Костов от през 1999 от правитеството даваше за доказателстваза за корупция в  държавата:шефът на Българския червен кръст Христо Григоров и Румен Овчаров.Обаче Христо Григоров беше оправдан.

И Михаил Миков вече ми чете блога,защото каза това което аз блогнах в събота.Или в БСП накрая прогледнаха за плановете на Бойко Борисов да използва всяка ситуация за да блесне и да ги свали от власт.

За Александър Божков смисълът на Европейският съюз буквално е в шкембе-чорбата.

Кой ще купонясва днес най-добре?
Бе-Се-Пе.С Ивана,Десислава и сестра им Азис.Днес е денят на Европа.


Тагове:   БСП,   ден,   Михаил,   Мозъкът,   Миков,


Гласувай:
0



1. viovioi - Снощи казаха следното:
09.05.2007 08:53
Че на всеки 10 г БСП сама си генерира скандали, дава по някоя жертва и след скандала си възвръща позициите и доверието на своя избирател.На Борисов ще сложат усмирителна ризница - скоро.Власт лесно се не дава!
цитирай
2. ivani - Борисов ще им види сметката
10.05.2007 23:40
С нетърпение чакам момента, когато Борисов ще им покаже кой е той и кои са те.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782161
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094