Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2007 10:31 - Бойко Борисов работи като мърляв манекен на Жан-Пол Готие
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2669 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 23.06.2007 13:14


В центъра на София вече не се разхождат овце както преди 100 години,но изглежда  един чобанин я управлява.Да не обиждам  овчарите,но и те  знаят,че когато се срещат с костюмирани чужденци от Италия не трябва да носят цял ден любимата си моряшка фланелка, пък била тя и на Жан-Пол Готие.

Бойко Борисов, кмет на София, Петя Стоянова, директор „Корпоративен маркетинг” на GLOBUL и Съни Сънински, председател на съвета на директорите на А.Т.О.С. „Земя на длан” откриха ВЧЕРА залата на експозицията „Земя на длан” в Културен център „Красно село”.------>

image


Бяла книга предлага решение на проблема със задръстванията в София и организацията на Градския транспорт.Изданието бе представено ВЧЕРА от столичния кмет Бойко Борисов и италиански партньори, работили в изготвянето на изданието как да се повиши  коефицента на интелигентност на светофарите.
Във фен-сайтът на Чаровния принц-заграда.бахлимумайката няма нищо за умните светофари,в братския му сайт дневник също няма нищо.Тия  сайтове са от една група дето много  лае за ЛАААЙФСТАЙЛ.Не,че в някой друг сайт  са обърнали внимание как се облича най-рейтинговия политик в България когато посреща гости от чужбина.

image

image


10.05.2007 Бойко Борисов  прави символичния първи ход на третия шахматен турнир „М-Тел Мастърс" събрал някои от най-добрите шахматисти в света.

image


image
10.05.2007 Емил Георгиев се срамува, че е софиянец
Да живееш в столица, чийто кмет е Бойко Борисов, е наистина за срам. Той обаче не се свени да се явява публично в работен ден и на работното си място по моряшка фланелка.......

Фланелките на кмета даже и да са различни в първия момент човек може да се обърка .Ха,генерал-кметът и по прическа прилича на гей-модния дизайнер

Жан-Пол Готие
image


в Уикипедия:


image


Тагове:   манекен,   мърляв,


Гласувай:
0



1. mom4eto2 - :))))
23.06.2007 23:51
Браво,пич! :)) Направо си го разцепил това политическо недоразумение! Силно се надявам много българи да видят истината за него - колко е некомпетентен и не на мястото си,вместо да припознават в негово лице някакъв спасител... Абе голям смях - Мухобойко бил опозиция. Това е вица на годината! :)) Поздрави!
цитирай
2. roccada - HAHA
19.08.2007 21:20
COOOL. BOIKO RULZ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777575
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094