Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2007 21:05 - Анонимни десни алкохолици се готвят за 9-и септември,но когато дойде революцията да му мислят
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3281 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 03.09.2007 06:30


Девети септември е най-чаканата дата от десните за протести през деня и  банкети до следващата сутрин. Анонимни десни алкохолици за да намерят пари за пиячка за 9-и септември решили да предадат за вторични суровини  автомат, ръка и бомба от бронз отрязани с ножовка миналата вечер от антифашистки паметник в чест на партизани край село Балван, община В. Търново.

На беснодесните медии като Дарик
и bTV  много се услаждат  такива тежки предизборни популистки атаки.За чешмата на ДПС се сетиха когато хакнаха правителствените сайтове.

И понеже МВР както винаги  няма да хване вандалите от Балван комунистическите хакери от Русия  ще се ядосат, ще хакнат dsb.bg и всички беснодесни блогове и ще сложат надписи:

Костов ще бъде първият изправен до стената когато дойде революцията!
 


Тагове:   МУ,   мислят,


Гласувай:
0



1. patria4 - patria4
02.09.2007 23:05
Заблуждавате се,че БТВ е телевизия с дясна ориентация.Ако беше така нямаше да имат сключен договор с телевизия ,,Канал 0,, т.нар. още ,,RN,, която е на подчинение на ортодоксалния комунист, с дванадесет годишен стаж като кмет, Йоан Костадинов.Катя Стоянова от Бургас - журналист.
цитирай
2. ssstto - Не толкова ясно изразена дясна
02.09.2007 23:44
а повече десноцентристка ми се струва,но може би това е параноя,че Бойко Борисов ме преследва защото имам престъпни намерения .Като разбиха чешмата на депесарите кога се сетиха да кажат нещо?На някои хора мед им капе на сърцето като чуят за партизанския паметник и викат:ако не бяхте гласували за комунистите хляба нямаше да стане един лев.
цитирай
3. sladurana86 - БТВ
03.09.2007 13:37
Аз БТВ съм ги кръстила Бойко ТВ, това е една изключително некомпетентна телевизия, съперничеща си по непрофесионализъм и субективност със "Скат", новините им са необективни и тъпи, нямат и едно читаво предаване, а филмите си ги повтарят до скъсваме на лентата на касетата. Цял следобед пускат сапунки, все едно са "Романтика ТВ", от сутринта като започнат - "Искренно и лично", следва Сапунка, НОВИНИ, повторение на тъпо шоу, сапунка, сапунка, "Елиза"(явно стози сериал искат да влезат в Гинес като ТВ с най - повтарян боза), малоумно предаване, продуцирано от Къци и пак Сапунка...За толкова години можеше поне да си я поразнообразят програмата. Единствено, което става за гледане е "Монк", ама и той свърши...А сутрешния блог!!!! Трибуна на напъните за политически анализи на Ники Дудука и неговия кумир разБойко Борисов, който през ден - два се появявя и плюе ту БСП, ту СДС, ту некадърниците от СОС!!!
цитирай
4. анонимен - към ssstto
03.09.2007 13:46
Споделям Вашето мнение безрезервно!!!!!!!!!
цитирай
5. ssstto - Колко странно!
03.09.2007 19:39
Аз пък съм кръстил bTV Бойковата телевизия.Върхъ беше когато Бареков се лезеше на Бойко Борисов"Тая вратовръзка от Берлускони ли е подарък?"(ЕХААА).Само дето преди 25-30 години Берлускони е бил в положението на днешните мутри,разследван за срещи с Тото Риини и член на масонска ложа.И сега не е цвете за мирисане берлускони,един американски журналсит казал за Берлускони,че в САЩ политик като него не би имал никакъв шанс.
цитирай
6. sladurana86 - :)
03.09.2007 19:55
Достатъчно е да погледам 5 - 10 минути сутрешния блог на Бойко ТВ, Ники Дудука така възхвалява разБойко, че на моменти се питам дали не е влюбен в него!!! От там се чува само колко са велики ГЕРБ и най - вече НЕформалния им лидер(според мен ГЕРБ са фен - клуб, а не политическа партия)!! Аз да си призная не разбирам какво означава НЕформален лидер в една партия, но такава съм си - политическа невежа, не разбирам аз сложните Бойковски работи:) А относно Берлускони - по - минала година, когато избухна скандала за уреденте мачове в серия А, Милан(собственост на Берлускони) трябваше да последва Ювентус в Б дивизия, не бяха по - невинни, а се отърваха само със смешна глоба и минус няколко точки! Помошника на Берлускони - Галиани също не си поплюва...:)
Поздрави
цитирай
7. nakom - не го обичате Йоан а Патриа ;-)
03.09.2007 21:56
нормално - никой не го обича.Показа на цял Булгаристан какво може един кмет да направи а не само да обръща джобове и да разправя че няма пари.
цитирай
8. анонимен - Към nakon
04.09.2007 11:43
Йоан не е човек за обичане,той е човек за съжаляване.И след изборите сам ще се убедите,че моите твърдения не са напразни.Сигурно се надява тайничко такива като Вас да му носят питие и цигари в затвора.
цитирай
9. nakom - ми да бяхте избрали на Митьо Очите адвоката
04.09.2007 16:26
за да продължи да ви ебе щерките по дискотеките.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781715
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094