Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2007 00:35 - Австралийски уран ще бъде изнасян за нуждите на Путин да бомбардира Европейския Съюз и да убие Мартин Заимов
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1484 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 08.09.2007 00:46


imageРуският президент Владимир Путин си почина добре по време на отпуската си през август отдаден на любимото си хоби да лови есетри и да ги целува.

Но почивката свърши и Владимир Путин се върна към обичайната си работа на руски  диктатор -да трупа атомно оръжие за да заплашва  целия свят и да хвърля  в затвора политическите си противници  или да ги убива  с полоний.Обаче понеже радиоктавините материали  на Путин
за нуждите на руските ядрени програми свършили той сключи сделка с австралийския премиер Джон Хауард за износ на австралийски уран.И то под носа на Джордж ДабълЮ Буш,който си мислеше,че е в Австрия,не в Австралия.

С австралийския уран Русия ще направи още ядрени ракети и превантивно ще може да бомбардира всяка държава от Европа в която САЩ искат да имат нови бази,ПРО или както там им викат.За нещастие България е една от тези държави. Според десните щото ЦРУ държи в ръцете си президентът с компромат за програмата "петрол срещу храни" за Ирак и Първанов ще не ще се е съгласил да имаме американски бази.

Освен това Владимир Путин и КГБ обмислят как да нагостят със суши поръсено с полоний от разпадането на урана кандидата
на антикомунистите за кмет на София Мартин Заимов.


Тагове:   Мартин,   съюз,   Уран,


Гласувай:
0



1. ivoyonkov - Гледай какви ги вършат Абаджиев и Ел. Николова
08.09.2007 19:06
Не знаят какво става в ЕДП???? Абаджиев казва: ще подкрепят Дебила, Николова обратното, имало решение, ама нямало, имали градска организация, сигурно те двамата, Ива Николова и секретарката и.

Те така се снимат и за медиите, сиреч нареждат ръководството на движението в следния ред:
Абаджиев, Николова Ива, секретарката, хигиенистката,портиера и братовчед му дето понякога пият кафе с него( без полоний).
цитирай
2. ssstto - трийнах
08.09.2007 21:58
два еднакви анонимни идиотски коментара на които нищо не се разбираше.Иво,то Абаджиев и Мария Капон са точно за клуба "Прелъстени и изоставени от бате Бойко",щото в края на миналата година или началото на тая уж щяха да стават евродепутати,пък накрая се оказа,че само ще помагат с ОПИТ в предизборната кампания.Стратегията разделяй и владей на ГЕРБ е добра.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810069
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094