Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2007 10:55 - Нов план на Р.Овч. и Костов:Човекът-крокодил в Ариана
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2163 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 27.09.2007 20:57


Въпреки,че вчера на обяд Бойко Борисов откри новата Ариана без София или държавaта да са дали и една стотинка за ремонта бях дълбоко потресен когато Мартин Заимов сутринта по БНТ каза,че финансовия въпрос в Софийска община е решен катастрофално.

Помислих си,че само той от всички други кандидат-кметове не е отишъл на церемонията по вдигането на знамето на София за да избегне въпросите  какво и как би направил за Ариана.А Мартин Заимов не е отишъл защото е трябвало да се е срещне тайно с Иван Костов и Румен Овчаров  да пишат нов сценарий срещу Бойко Борисов щото стария им го разкриха.Естествено никой от заговорниците няма да си признае, но Заимов и Костов са били снимани да чакат Р.Овч.,който също не е бил на вдигането на знамето.

image image

След като Бойко Борисов започна да пълни най-голямата дупка на София казал,че знае за заговора на Костов и Р.Овч. и неговите хора са му донесли подробности.В Ариана било запланувано да бъде пуснат крокодил да плаши  софиянци и да изяде зеленоглавите патици които генералът смятал да завъди в  езерото. После БСП и ДСБ щели да пуснат слухове,че в Ариана живее мутантът Човека-крокодил, а жените живеещи наоколо или минавали по тъмно оттам раждат бебета с опашки.
Кметът обеща лично  да се погрижи в Ариана да живеят само  патки и за съжаление жаби,те са неизтребими.След 2 седмици ще видим дали Ариана ще стане:

image


Тагове:   нов,   крокодил,   Овч,   Ариана,


Гласувай:
0



1. viovioi - оригинално постче))
18.09.2007 13:05
Анимациийката е перфектна. Говори много за това, което предстои да се случи на политическата сцена.Ще видим! Но забелязваш ли, че всеки коментира, и никой не дава прогнози?Това за мен означава, че може да има големи изненади.
цитирай
2. ssstto - Прогнози
18.09.2007 13:15
Юри Асланов каза по Битивиту за София-Заимов 8%,Бриго 12 и за Бойко май беше 27%. Кандидатите вярно само се плюят един друг и няма по един въпрос за бъдещето да са спорели.Че кой да ги пита ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782238
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094