Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2007 11:39 - Некомфортно пътуване,гарантирано от ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2405 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 02.11.2007 12:39


image

В автобусите по пътя на европейското развитие на България не би трябвало да има плакати  обясняващи на пътниците,че Евтим Евтимов не е един от многото подозрителни типове желаещ да си намести краката под масата на районния кмет като много удобно място за корупция.Вместо софиянци да пътуват комфортно те са бомбардирани продължително и незаконно с политическа агитация и вече всеки  возил се в този автобус  знае,че Бойко Борисов си умира Евтим Евтимов да бъде лявата му ръка в район Триадица.На Евтим може и да му излезе късмета,стига административния съд, прокуратурата и полицията да не уважат жалбата на Дискусионният клуб за социална местна политика в БСП,че изборите са опорочени и ще бъдат опорочени.Тогава резултатите може да се обявят за  недействителни и  всички длъжностни лица, допуснали нарушения може да бъдат санкционирани. Илия Божинов от Гражданска Инициатива за Свободни и Демократични Избори (ГИСДИ) иска шофьорите  да бъдат глобени с по хиялда лева.От Алианс за София не са подали жалба  защото по подразбиране десните не се возят в автобусите и няма откъде да знаят за плакатите.

днес 10:44 от мен до pr@gerb-bg.com
Госпожо Арнаудова, Много се надявам да ми отговорите защо в автобусите из София е имало плакати на ГЕРБ или това е случайна самоинициатива неразрешена от пи-ар щаба на Бойко Борисов.

от pr@gerb-bg.com
Здравейте,
Разлепването на плакати в автобусите на Столичния градски транспорт не е акция, организирана от ПП ГЕРБ. Ако някой шофьор е решил да сложи плакат в автобуса си - това е лична самоинициатива. Като човек, който използва Градския транспорт, не съм забелязвала подобни плакати другаде. Така че по-скоро става въпрос за единичен случай, които е раздухан за по-голяма медийна ефективност.
Ако имате данни за други подобни, моля да ни уведомите.

Както и предполагах всичко се оказа случайност и единичен случай.Накрая може и да излезе,че Илия Божинов е лепнал плаката.


Тагове:   Некомфортно,


Гласувай:
0



1. liliahristova - Десните ходят пеша
02.11.2007 14:04
и изобщо се придвижват по най-различни начини, с автомобили, с велосипеди, дори с бебешки колички.
цитирай
2. ssstto - Да де по най-различни начини
02.11.2007 14:12
само не и с автобуси,освен много рядко и по случайност.
цитирай
3. sladurana86 - Абе аз освен Бойко Велики и неговия ...
10.11.2007 09:28
Абе аз освен Бойко Велики и неговия лакей Цветанчо, други представители на ПП"ГЕРБ" не съм виждала, имам предвид експерти, прецедатели на градската организация, висшия съвет или дори изпълнителното бюро, координатори на области или градове, секретари и пр. лица, които по принцип трябва да се появят както е при всяка уважаваща себе си партия. Е разбира се имат освен неформален лидер имат и неформален говорител, но това е вече друго. И питам: освен ББ и ЦЦ други гербери някой да е виждал да се появяват по медиите?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782235
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094