Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2007 19:23 - Всички мразят Костов
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2827 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 12.11.2007 22:42


Kостовистите са пренебрежително малък процент от населението,в рамките на статистическата грешка, което означава,че е по-лесно да се докаже съществуванете на извънземен живот отколкото на  животното десебар.Но ако човек следи  форуми и блогове ще се излъже,че половината българи  са десебари готови да дадат живота си за Костов. Това налага извода,че Иван Костов и Екатерина Михайлова  са създали  програма,ново поколение спамбот с речник с хвалебствия за Командира  и ругатни за всички други партии.Програмата следи за враждебни изявления от тъмната страна на Политиката олицетворявана от всички други партии освен ДСБ и реагира като генерира ежедневно под различни псевдоними например  ivoberov съобщения в интернет като "ВЕРНИЯТ ПЪТ Е САМО ЕДИН!!!" 

Последни примери:
Желю Желев,днес:Костов пречи на обединението на демократичните сили.Грешката на Костов, докато беше на власт е, че направи партийна приватизация, с което корумпира демократичните сили.

Елеонора Николова,вчера:В момента последният човек, от който искам да чувам съвети за дясното, е Иван Костов.Човекът, който разцепи   дясното е Иван Костов.

Съответно костовият спамбот отговори с много горещ постинг  чието заглавие ми изкара очите заради новата визия на блог.бг "Защо трябва да има ДСБ" и коментар в Новинар "Иван Костов, може да е всекакъв??? Но, по негово време България бе преди Румъния, по заплащане и по реформи.."

Ако някой пусне подписка да нашибат с камшик Гео и целият екип на блог.бг заради новaта визия на сайта ще бъда първият който ще се подпише.


Тагове:   мразят,


Гласувай:
0



1. lubimetz13 - хайде сега... :)))
13.11.2007 00:18
Предубеждения !
Другари, какво пък толкоз ви е направил Костов ? :))))
цитирай
2. анонимен - Това винаги ми е било интересно:...
13.11.2007 02:02
Това винаги ми е било интересно:

Как някой с политическо влияние в рамките на статистическата грешка възпира обеденението на дясното?

цитирай
3. ssstto - №2
13.11.2007 07:17
Забрави ли изборите за Европарламент?
цитирай
4. анонимен - Добре де, що не се обединиха всички ...
13.11.2007 18:02
Добре де, що не се обединиха всички "десни" без Костов - напр. коалиция "ГЕРБ, СДС, Гергьовден, Новото време, ВМРО, ССД, ЗНС, БЗНС, БЗНС-НС, НС-БЗНС, ЕДП".

Не може хем ДСБ да са един файтон хора, хем да са виновни задето не е обединено дясното, каквото и да включва то. Поне едното трябва да е невярно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810687
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094