Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2008 18:51 - Компромат №2 за годината: Списъкът с бъдещи бивши министри на Битиви
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1652 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.02.2008 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първият компромат за 2008 беше подпалването в Суходол на плаката със снимката на Бойко Борисов. Така каза той, че това е било компромат и досега не се е намерил някой да му каже в очите, че не е било. Мисля, че ако някой опита Бойко ще опита да му обясни с някоя дебела тояга как БСП са финансирали суходолските пиромани.

Вторият компромат е списъкът притежаван от Битиви с царските министри за изритване от кабинета. Според Олимпи Кътев от НДСВ някой плете интриги срещу свещената личност на Негово Сатанинско Величество. Олимпи намеква, че тези черни козни идват или от доскорошните членове на НДСВ водени от доктор Менгеле ( Атанас Щерев) или от bTV:
Няма такъв документ, не е имало такъв формат на политически съвет или друг орган, който да е приемал някакво такова решение и да го е формализирал в писмен текст и още повече пък, този писмен текст по някакъв начин да се е озовал в една медия. Естествено ние си даваме сметка, че в една политическа борба, особено на нашите доскоро членове, а всъщност не до скоро, те и сега продължават да са членове на НДСВ, но са в друга парламентарна група и в стремежа си за утвърждаване търсят и такива форми, които, меко казано, са непочтени.


Тагове:   министри,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812204
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094