Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2008 22:09 - Честит национален празник на скандалите
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1021 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.03.2008 06:34


Днес имаше две сочни новини и добре, че ги имаше защото журналистите щяха да умрат без тях. Първата беше че имаше скандална новина и втората, че първата беше фалшива!

1.На националният празник Трети март почти всички медии-Дарик, вестник Новинар, днес.бг, дир.бг,актуално.ком, вестник Дневник и отчасти  Битиви пищяха като заклани създавайки скандална атмосфера:


Кметът на София Бойко Борисов издаде заповед за преустановяване на всички мероприятия на открито в столицата, свързани с отбелязването на празника.ТOЧКА

Любимият телевизионен темерут на българската нация Милен Цветков също се включи във общия вой  сякаш за да изкара столичния кмет по-голям българомразец от някои македонци наричащи България Татарстан, а българите татари.

Но това не беше просто  парад на тъпата небрежност от страна на журналистите, беше поредният пас на  микрофона към Бойко за да може той  да си издекламира стихотворението  "Чудя им се на акъла на държавниците" както каза и по Битиви и по БНР.

2.След като вече ИМАХМЕ НОВИНА излезна уточнение, че заповедта на кмета не се отнася за планираните национални прояви, организирани на държавно ниво, като онези  с вдигането на знамето и поднасянето на венци, а само тези за които се дава разрешение от Софийска община и са организирани от нея.


Тагове:   национален,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806807
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094