Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2008 00:02 - По случай посещението в България на турския премиер Ердоган вероятно турски хакери ще хакнат сайта на вестник Новинар
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2065 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03.2008 06:35


Когато двама маскирани разбиха чешмата построена в чест на ...страх ме е да напиша турски  терористи понеже в блог.бг има една модераторка която е вербувана в чужбина от Ал-Кайда и е  симпатизант на мюсулманите (dinka) ще напиша чешма-паметник на БОРЦИ ЗА СВОБОДА, и когато после клипът беше качен в youtube турските хакери за отмъщение хакнаха сайтовете на две български министерства.

На 26 и 27 март турският премиер Реджеп Ердоган ще посети България и по случай посещението му какъв по-хубав подарък би могло да има освен турските  хакери да хакнат някой български сайт унижаващ Турция и да забият турското знаме в българския електронен континуум?!

Като сайта на вестник Новинар където се  разпалва  етническа омраза с коментари и  линкове към снимки от форумния ветеран и репресиран от комунистите Стефан д-р Д. Чолаков, за когото в-к Капитал пише, че е в шведска психиатрия където експериментират, като предлагат на пациентите си достъп до интернет като част от терапията им.

Драги Каруцарю пише в novinar.net Стефан д-р Д. Чолаков Призовавам те, ако си откопирила тази снимка или направи така, че да се сдобиеш с подобна фотография от светилището "Препирикон"

image


Тагове:   България,


Гласувай:
0



1. buratino - Турските терористи са си турски ...
24.03.2008 07:55
Турските терористи са си турски терористи, както и да ги наричат! И само в страна като нашата може да има паметник на убийци на малки деца!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9784395
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094