Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2008 14:32 - Някой да не си е помислил, че кражбата на века не е била осуетена от принцът на популизма Бойко Борисов
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3433 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 18.05.2008 22:07


Тази седмица  министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов беше зает както никога досега-той  обикаляше  медиите от сутрин до вечер за да обяснява каквъв късмет имаме, че португалските инвеститори не са успели в уговорения срок да осигурят пари за завършването на автомагистрала Тракия и затова кражбата на века се е провалила. 

Днес обаче   Българското национално радио беше любезно да позволи на  принцът на популизма Бойко Борисов да се нахвърли върху провала на концесията за магистрала Тракия като врабче на червейче и да примъкне заслугата за провала към себе си:
  Да, ето аз казвам- наложи се да пиша жалба в Брюксел, за да спра крадливата магистрала „Тракия” и затова беше прекратена концесията.

И ако наесен все още има хора  съмняващи се, че крадливата концесия за магистрала Тракия не е била спряна от Бойко Борисов  ГЕРБ ще прати жалба до Брюксел и Европейския съюз ще ги осъди  да поддържат канавките на магистралата до края на живота си.   

 Жалбата на  Бойко Борисов доведе само до препоръка на Брюксел в  договора да се включи анекс за по-добра защита на интересите на българската държава. 

Kонцесията още не е прекратена, но щом Бойко така казва Асен Гагаузов обеща другата седмица правителсвото да подпише куп безполезни документи за да бъде всичко официално, а не неформално.


Тагове:   осуетена,


Гласувай:
0



1. giorgiocbr - Отново безпочвена критика.
18.05.2008 19:46
Дори и Бойко да си приписва неоснователни заслуги, НЕОБОРИМ ФАКТ е че той не престана да критикува концесията, и че само той подаде официална жалба в Брюксел.

Защо примерно ти не прати такава жалба, приятел?

Защо някой друг не изиска от ЕС да наложи предпазни анекси към този очевидно абсурден договор?

Защо не видим предизборните обещания на БСП и НДСВ за разваляне на концесията, защо така бързо забравихте за Валентин Церовски и апартамента му на Патриарха?

Бойко нещо виновен ли ти е в случая?

Излишното изтъкване не ми е приятно, излишното пиарстване - също, но когато човек се е борил срещу нещо, нормално е да е доволен че това нещо е осуетено.

На теб дават ли ти се 20 лева до морето, на някакви измислени португалци?
цитирай
2. ssstto - giorgiocbr, извинявам се,
18.05.2008 22:02
че те накарах да се чувстваш неприятно като се изтъкваш и пиарстваш т.е. направи всичко по силите си да замажеш факта, че КОНЦЕСИЯТА НЕ Е СПРЯНА ЗАРАДИ МОЛБАТА НА БОЙКО. Николай Бареков би трябвало да се поучи как се прави задълбочен и коректен политически анализ. Всъщност анексът доведе и до удължаване на срока за осигуряване на финансирането, приятел. Ако не беше жалбата строежа на магистралата вече щеше да е започнал, приятел.
цитирай
3. анонимен - mybTwqEQA
23.05.2011 23:02
More posts of this quality. Not the usual c***, plseae
цитирай
4. анонимен - uzLoylPIbaBo
24.05.2011 15:12
jpET0M <a href="http://sgmckxxrrldy.com/">sgmckxxrrldy</a>
цитирай
5. анонимен - MbTFihYcaYe
24.05.2011 19:47
Mf2ioe , [url=http://ptftzibophkw.com/]ptftzibophkw[/url], [link=http://wtffcdzsaujv.com/]wtffcdzsaujv[/link], http://rxhozsrwhrmg.com/
цитирай
6. анонимен - ZnlJmaehgvZWA
28.05.2011 13:00
PY3fru <a href="http://hwdyjoqqmgmd.com/">hwdyjoqqmgmd</a>
цитирай
7. анонимен - WmzFbutFlJ
31.05.2011 15:54
Lc48vb , [url=http://rmbdziguxbfu.com/]rmbdziguxbfu[/url], [link=http://huzqfolzgipi.com/]huzqfolzgipi[/link], http://zrbfsxwwxoac.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9804264
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094