Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2008 09:46 - Закъснялата прогноза за петък, 13-ти, на главния анализатор на компанията "Кървища и черва" Стефан Гамизов
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2721 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 15.06.2008 14:39


Петък 13-ти ще бъде фатален за  маниаците специализирали се в обидни политически коментари по сайтове като "Х е глобалистично нищожество и антибългарин"-те ще прочетат статия с цели пет признака, че са пристрастени към интернет. Опитите им за ново начало ще се окажат неуспешни и две минути след като седнат отново пред компютъра той ще се окаже заразен с гаден вирус пратен им от президентството. Ще започнат преинсталиране на Уиндоуса, ще завали и загърми, а енергийната мафия, подчинена на Гоце, ще им спре тока. Предстои им динамичен уикенд посветен на  инсталиране на програми.

Денят няма да бъде подходящ за блогване на открити писма към медиите с въпроси като: как се казва все пак  консултантската компания на Стефан Гамизов, защо никога не го питате за името на фирмата му, как така е успял да запази името на компанията си в тайна въпреки че се разхожда по медиите от година-две, не се ли страхува, че с ексцентричните си приказки за кървища вреди на бизнеса си, защо не го питате за десните, Стефан Гамизов не е ли съвременният Остап Бендер. Оставете тези въпроси на живеещите в безопасност в Лондон.

imageРоденият  на петък 13-ти
бат бойко борисов  ще успее да подтисне  антиконституционалната си и сатанинска същност, за да  излее негативната си енергия ще направи на пихтия един багер. Брадат политически опонент ще го изненада с разходка с автобус и ще прегазят  Конституцията. Бойко ще се въздържи  да  влиза в конфликтни ситуации, достатъчно му  е, че вчера, 12-ти,  обиди  всички българи на " такива анализатори в България има около пет милиона", а и всички сериозни анализатори и коментатори с  "мразя думите „анализатори” и "PR".


Петък, 13-ти, е неподходящ за зрелищни обществени прояви включващи пеенето на мръсни песнички за вълци, така че чорбарите ще отложат митинга си за събота. Освен това автобусът на Бойко може да ги прегази, а и водещата на протеста Патрашкова със своето зловещо излъчване би изглеждала съвсем на място на петък 13-ти.

Роденият под  щастлива звездата  българският псевдомонарх го очакват  приятни моменти  на диамантена сватба на румънските псевдомонарси и разкошна статия от Айриш таймс за безупречното му облекло, жестове и перфектно знание на 6 езика.

Петък, 13-ти, ще бъде пълен провал за Иван Костов- той няма  да произнесе нито една  хващащ ухото фраза срещу президента (е-комсомолът ще се справи по-добре), премиера, ЦСКА, СДС или държавата.

Президентът го очаква особен онлайн сюрприз от е-комсомолът с играта Импийчмънт.

В САЩ
мистериозно явление ще накара всички да  започнат да се самоубиват. Може би заради посещението на Станишев.





Гласувай:
0



1. marystaneva - Който търси, намира!
11.07.2008 15:37
"...Роденият на петък 13-ти
бат бойко борисов..."
******************************************
В петък, на 13.06. т.г., Бойко Борисов имаше рожден ден - навърши 49 г. /4+9=13/. А е роден на 13.06.1959-а г., в събота /1+3+6+1+9+5+9=34, 3+4=7, събота е 6-ия ден от седмицата, следователно 7+6=13.

цитирай
2. ssstto - Това означава
11.07.2008 20:38
че без да усетим е започнал Армагедона и Бойко ще се опита да изсмуче душите ни през екрана на телевизора.
цитирай
3. marystaneva - Бог да ни пази от "Сатаната"!
11.07.2008 21:44
Аз предлагам всеки, който се страхува за душата си, да се запаси с достатъчно количество светена вода, осветена от нашите благочестиви и високоморални свещеници. И щом Бойко се появи на екрана, не да напръскат, а направо да поливат телевизора с нея - гарантирам им, че не само Бойко Борисов, а и всички други сатанински изчадия ще изчезнат "яко дим"! Димът дори ще се вижда... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782145
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094