Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2008 13:46 - Иван Костов жестоко подигран от БСП и СДС
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1948 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 19.06.2008 21:07


Бедният Иван Костов, толкова беди му се струпват на главата напоследък, освен, че  е неоспорим лидер на партия клоняща към рейтинговата утайка.

Днес лидерът на СДС (и може би контрабандист на кафе) Пламен Юруков намекна, че страдащият  от нарцистично личностно разстройство Командир е проблем  за обединението вдясно:
Водещ: А тревожи ли ви, че някой „чука на вратата” на Иван Костов, че ГЕРБ „чука на вратата” на Иван Костов?
Пламен Юруков: Не, не. Това са несериозни неща, това са несериозни неща.
Водещ: Самият Иван Костов каза „чукат на отворената ми врата”, изясняват отношенията си помежду си с открити писма.
Пламен Юруков: Това са несериозни неща. Аз също не смятам, че 2008 година трябва да залагаме на епистоларната политика като в средните векове с една такава кореспонденция... Там има един друг въпрос, който е много по-важен. Там въпросът е, че наистина фигури от ранга на г-н Костов, г-н Бакарджиев, г-н Софиянски, хора, които са били на високи обществени позиции отпреди десет години, много трудно могат да се впишат в новата модерна политика, която ние като едно ново поколение политици искаме да приложим.
Водещ: Тоест Иван Костов е проблем?
Пламен Юруков: Тоест докато тези хора са на активна политическа позиция, много трудно би могло да се говори за обединение на тези формации.

А миналата седмица депутатът " Коалиция за България" и член на Комисията по бюджет и финанси Петър Кънев предположи как може да се разреши проблемът  със заседналата кост "Костов" когато коментира предложението на ДСБ за увеличение с по 50 лева на всички пенсии:
Изумен съм от предложението на ДСБ. Откога те се грижат за българските пенсионери? Винаги съм считам, че те са една изключително дясна партия, която се грижи за българския бизнес и капитал. Не знам да са пенсионерска организация. Да не би Иван Костов да излиза в пенсия, че да се грижи за себе си?

Освен това "анализаторите" и "коментаторите" изобщо не обърнаха внимание как Костов който сам даде идея операция Чисти ръце да започне от самия него, което предполага пълна прозрачност около съответната опитваща се да се прави на светец личност, премълча, че той е управлявал катастрофиралия джип. Добре, че Елена Костова се изтърва.


Тагове:   БСП,


Гласувай:
0



1. viki11 - За бедите на Иван Костов,
25.06.2008 18:25
и да го приемете предубедено, всеки, който е посегнал на съществуването ми си е платил. А той доста направи в тази насока. Ами ... време му беше да си плаща.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781894
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094