Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2009 10:37 - На 4 юни на тв дебат Станишев ще спори със стол (засега), докато Бойко се крие в своя бункер в Банкя от демокрацията
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1351 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.05.2009 16:05


imageСлед като години любимото сутрешно кукуригу на нацията Николай Бареков беше "обикновен симпатизант на ГЕРБ" вчера предаде своя генерал. Бареков се е заел да организира дебат  в праймтайма между Бойко Борисов и Сергей Станишев и след като софийския кмет е отказал, дебата няма да бъде отменен.

Очертава се  загуба за ГЕРБ, защото премиера ще се окаже в ситуацията да дебатира срещу  празен стол, а и първокласник може да победи в спор една мебел, докато
софийски кмет  ближе и снима болния си крак в бункера "Леговището на  лъва" в Банкя. Но Бареков не мирясва и оказва публичен натиск върху ГЕРБ блогвайки и засрамвайки генерала с обяснения, че дебати са полезни за демокрацията и обществото.  

 Все пак ББ има  четири дена да размисли. Както се случи и  преди  първия дебат, когато отначало се дърпаше и пищеше, но циркаджийските му номера го поставиха в неудобно положение и за да измие срама се яви на словесния двубой.  

В мотивите на отказа си ГЕРБ
казват на БТВ: “Надяваме се, че поканата на бТВ за лидерски дебат не е бърз и послушен отговор на писмото, което председателят на БСП е изпратил до медията”. Какво трябваше да направи БТВ- бързо и послушно вследствие на отказа на ГЕРБ да  отмени дебата, защото в момента присаждат електромеханично терминаторско стъпало на ББ ли? 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782465
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094