Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2009 16:28 - Прогнозата на Емил Лещански:ако Бойко Борисов стане министър-председател (просто портрет)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 8902 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 27.07.2009 21:16


imageB България няма по-сигурен източник на информация за бъдещето от астролога  Емил Лещански, на когото социолозите му платиха да си затваря устата за резултатите от изборите, за да имат те работа. Ето какво прогнозира Емил Лещански за управлението на Бойко Борисов. Прогнозите ги е получил от астрала чрез ядрената си пирамида за комуникация от извънземенния си ментор Заркуон и има голяма вероятност да се сбъднат, защото просто вече са се случвали.

1. В чужбина ще предизвиква повдигане на вежди с неуместното си поведение. Ако премиера на Германия Ангела Меркел  нарече Бойко Борисов "бате Бойко" той ще и отговори "Какъв батко съм ти аз, ти си по-дърта от мене".

2. Манипулиране на медиите. Ако Ангела Меркел изпрати поздравително писмо до ГЕРБ, то ще се окаже пълно с предупреждения за компромати.

3.Арогантност в България. Ако от Синята коалиция се опитат да спорят с Бойко Борисов, той ще бъде груб, ще ги нарече "смърфове" или нещо подобно, а Иван Костов Гаргамел и провален премиер. Няма да обръща внимание на аргументите на който и да е, а просто ще го очерня. Всички неудобни въпроси ще бъдат задавани от пионки, които са част от заговор на илюминатите, извънземните и турците.

4. Медиите ще го обичат. 

5. Подозрение към институциите, че го атакуват на политическа основа. Ако заведат дело срещу Бойко Борисов за дискриминация, той ще откаже да се подчини на решенията на Комисията по защита на дискриманация.

 6. Злоупотреби на наши хора. Ако министърът на транспорта на ГЕРБ бъде уличен, най-малко в конфликт на интереси, че председателства оперативки за обществени поръчки за да осигури шик-марка въртолети до Банкя, ще бъде уволнен тихомълком, а разследването срещу него ще заглъхне.

7. Привиден морал. Ако дете на министър на ГЕРБ стреля в училище с татковия пистолет, министърът няма да бъде разследван и наказан, а само уволнен.

8. Сбъркана икономическа политика. Българката икономика, основана на разнасяне  на боклук ще предриеме експанзионистична политика към Гърция, Македония и Исландия, в която липсата на почва е голям проблем.

9. Издънки на депутати. Народните избранници на ГЕРБ вместо да депутатстват в работно време ще ритат топка с  чуждестранници делегации. 

10. "Хитлер е моят идол". Aко  предложат на Бойко Борисов да преименува някоя улица на името на заслужил нацист, той ще го направи с радост и дори ще задължи живеещите на нея да носят жълти звезди, защото са лош материал. И когато взвод еврейски командоси го принудят да я препреименува ще се извини, че  всъщност нацистът е бил прекрасен художник и учен, и блогър.

11. Е-политика. Ще задължи блог.бг да въведе блогване чрез MMS, скайп бутон, проверка на правописа и тест за  интелигентност, като опит да се ограничи троленето. А властта ще блогва, туитва, фликрва  и ютубва напълно доброволно, за да се информира Бойко Борисов и за ужас на Теди Москов.

(Тази история е напълно измислена... засега.)


Тагове:   пародия,


Гласувай:
2



1. анонимен - отговор
23.06.2009 09:16
не ви прави чест да злоупотребявате с името на Лещански и да пишете тези пасквили. Самият факт, че очерняте Бойко говори сам по себе си колко ви е страх, а защо ви е страх сами ще се досетите какво имате да криете. Защо нас не ни е страх? Дайте друга алтернатива на Борисов, но нямате само стари муцуни компрометирани и нагли. Вместо да дата обет за мълчание и да се приберат на тихо да си харчат откраднатото те продължават да мътят главите на хората. И защо? Защото човешкото око е ненаситно и се затваря само с шепа пръст.
цитирай
2. ssstto - злоупотребвям
23.06.2009 21:03
с името на лещански? ама как така? че то дори и една буква от написаното да се сбъдне ще бъде подобряване на имиджа на човек, който си вади прехраната като насира от страх цели градове. в което няма нищо лошо, стига прокобите му да се сбъдваха.
цитирай
3. анонимен - za BB
15.10.2009 20:22
kak mojaha da go izberat da upravlqva takav 4ovek bez obrazovanie i elementarna kultura
цитирай
4. анонимен - Хе,хе,хе!:)
30.01.2011 12:50
Това бяха "мрачни прогнози"!:)
А сега?:(
цитирай
5. анонимен - zLLFGWjjTgeC
24.05.2011 01:03
IJWTS wow! Why can't I think of tighns like that?
цитирай
6. анонимен - EvSgnHEipcFWVc
24.05.2011 15:09
9MzVC3 <a href="http://wefxdovzqyfi.com/">wefxdovzqyfi</a>
цитирай
7. анонимен - XLRFvNINouZSBxxqv
24.05.2011 19:37
42vUc6 , [url=http://ipvhgjferthr.com/]ipvhgjferthr[/url], [link=http://hmlithfjqniu.com/]hmlithfjqniu[/link], http://nwmgqrvzezai.com/
цитирай
8. анонимен - ocHuaLSGeFHem
28.05.2011 12:20
blAVc9 <a href="http://jvdugbgmukft.com/">jvdugbgmukft</a>
цитирай
9. анонимен - VqkgQBCYbBXv
31.05.2011 15:28
6U3ZDr , [url=http://gqznuavoccgq.com/]gqznuavoccgq[/url], [link=http://dnabuqhlfelt.com/]dnabuqhlfelt[/link], http://kahhtvrjhabm.com/
цитирай
10. bubolina111 - супер
16.09.2013 19:57
БРАВО!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812429
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094