Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2009 15:23 - Бойко и Бареков скъсаха, няма да има дебат по БТВ
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2278 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 19.06.2009 21:20


Властта е сладко нещо , но за съжаление раздели двамата любимци на народа и велик тандем за производство на новини-Николай Бареков и Бойко Борисов. Това не можех да си представя, че ще се случи.

В изборната нощ в неделя, след като лидерът на ГЕРБ "нападна" златното момче на БТВ, а също и негово бившо златно момче, защото "въртял" няколко дена блога на Станишев с поканата за дебат съвсем естествено изникна въпросът "Това ли е краят на връзката Бареков-Бойко? ".  

В сряда за всекиден.ком на въпроса възнамерява ли да се срещне с Бареков, ако получи покана лидера на ГЕРБ отговори:Не. Г-н Бареков, доколкото знам, е водещ на сутрешен блок и има пълните права да коментира, да говори и да казва това, което иска. Аз пък имам право да определям къде да ходя и къде да не ходя.

След цялата помощ, която му оказа Бареков, давайки му трибуна, а и стола си, да си изгради рейтинг като се бие в гърдите и внушава  съмнения за връзка между Р.Овч. и Вальо Топлото, Бойко Борисов така да загърби партньорството им! Съкрушен съм! Но пък и  съмненията вече не се броят за доказателства.

Същият ден обиден Бареков написа в блога си: Скандалът срещу мен е предварително замислен тактически ход на неформалния лидер на ГЕРБ. Неговата крайна цел е да няма дебати между него и Станишев. Ето защо аз излизам от играта. Отказвам се от дебата Борисов-Станишев. Нека да се оправят и без мене.

А днес нещата се задълбочиха след като в пряко предаване на БТВ от Благоевград се оказа, че местните кандидати на ГЕРБ имат забрана от София да участват в излъчвания дебат. Сигурно  в централата на ГЕРБ вече смятат Бареков за продажен агент-провокатор,  след  "аналитичният преглед" на блога му.

Сърцето ми кърви за двамата огорчени млади, разделени в пролетта на своята любов. От кого сега ще "имаме новина" ако не от бате Бойко? От къде ще ни огрява сутрин за да продължава да ни дава отчет? От пресконференции качени в youtube ли? А дебат пак ли по БНТ?

Всъщност нима той си е представял мощната пропагандна машина в която превърна БТВ и Бареков да продължат да му угаждат сякаш  е разглезена примадона  след като вече не е опозиция и взе властта?! Да не би БТВ да означава Бойковата телевизия? Не, означава Барековата телевизия. И ако си смени мнението (вероятно) ще има дебат.


Тагове:   бТВ,   дебат,


Гласувай:
0



1. ivovi4 - Мъка!
13.06.2009 12:51
Вече нищо не е същото :(
цитирай
2. анонимен - извън темата
01.07.2009 17:02
Абсурдистан!!Абсурдни политици,абсурдни журналисти,всички на ясла и абсурдни теми коя от коя "по-важни" ! И никой от тях не коментира ГЕНОЦИДА срещу вашите майки и бащи-пенсионерите.Защото съществуването на пенсии под 300 лв. при стаж 100 точки е точно геноцид.И никой политик не се наема да обещае промяна,независимо,че това ще му донесе 1 млн.гласа в повече ,а това е гарантирано лидерство.Е,да ама не! ЗАЩО ?? Ами нека великия Бареков да намери отговора а??? Ама май не му се иска или не му стиска ? Кое от двете?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810667
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094