Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2009 15:22 - Най-вълнуващият дебат някога! На живо по бТВ! В Бургас яйца хвърчат по Данчо Ментата, Бареков не иска таймаут (клип)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2641 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2009 09:58




След като в нечий мозък се родила  идеята  рано сутрин в някой град да нареди един до друг политически опоненти зад преносими масички, да им сложи по един микрофон и да им даде време да агитират от телевизора, двете национални телевизии- БНТ и бТВ възприеха въпросното телевизионно ноухау. И  всяка сутрин ни досаждат с махленски караници, а кандидатдепутатите обикновено изглеждат леко мръднали. 

Но днес
отегчените зрители се смаяха, когато от Бургас Николай Бареков им предложи интересно допълнение-замерване на политици с яйца. По едно време някой  се доближи изотзад до депутата от ДПС Йордан Цонев и го нацели с яйце. После той и Мирослав Севлиевски  изпаднаха в истерия, а Бареков щастлив като котка намерила купичката с млякото каза: "Моля ви се не прекратявайте дебата. Защото току-що хвърлиха яйца срещу нас". Какво повече може да иска човек за да бъде предаването му номер едно, освен в него на живо да се хвърлят яйца по политици?!

Миналия ден маймуна препикала президента на Замбия Рупия Банда, докато той разговарял под едно дърво  с репортери. Замбийския президент обаче не започнал да се тръшка, а се измъкнал от положението като проявил чувство за хумор "Сигурно е за късмет".

Преди няколко месеца/години пенсионерка замери Бойко Борисов с яйце и той също изпадна в истерия и се развика "Ще ви скъсам комунистите".

Как може българските политици да са толкова изостанали и да са не само на последно място в ЕС, а зад Замбия по самоконтрол и PRкомпетентност?

Накрая водещия, жаден за още шоу, предложи на Цонев да мине през агитката на “Атака”, но тя като опълченците на Шипка не го пусна  да премине през тях, депутатът получи и удар, паднаха очилата му, и той напусна мястото на предаването от друго място.

Как ли щеше да реагира Бареков ако бяха ударили Бойко Борисов?


Тагове:   бургас,


Гласувай:
0



1. mitternacht - HAHAHA
27.06.2009 22:34
"ааа не!Крадем!" хахахаххаа

Ммм... абе оня дето знае много май трябваше не яйце да получи а паве.Ех.... било е и ще бъде :))
Хахахаха искали война да разпалят :) хахахха :))) нищо! Изборите са време за смях :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782477
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094