Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2009 20:00 - Гневният Бойко за Синята коалиция: лицемери, с номерца, ако не ме подкрепят да се коалират с БСП и ДПС (шокиращ клип )
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 12528 Коментари: 23 Гласове:
3

Последна промяна: 25.07.2009 06:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера стана ясно, че най-големите врагове на Бойко Борисов по време на управлението му ще бъдат избухливия  му нрав и непослушния  му език.  А най-големият му успех ще бъде ако освен с Божидар Димитров се сприятели и с госпожа Реторика.

По обяд вчера лидера на ГЕРБ
обяви състава на кабинета си пред президента, а  в новините на живо в 19,30 БТВ смятаха доволни като патриарх Евтимий да го коронясат с триумфално интервю на живо. Но едва ли интервюто е протекло според плана на БТВ.  

Когато Теодора Енчева попита Бойко "Участието на професор Божидар Димитров в правителството компромис ли е? Той може да не бъде подкрепен от Синята коалиция (при гласуването на кабинета, понеже е агент на Държавна сигурност). Нямат ли значение за вас гласовете на Синята коалиция?" Бойко Борисов  избухна
в мъжествена защита на Божидар Димитров срещу Синята Коалиция и Мартин Димитров, обвинявайки ги в лицемерие, понеже "и те са имали агенти на Държавна сигурност", и в прилагане на  "номерца".

Това е новият ни премиер в цялото си бляскаво умение да говори добре и убедително, и чийто тон
не може да се предаде точно в писаните медии, затова гледайте го за да знаете какво размахване на пръст и какъв смях ни очакват през следващите 4 години:



Продължавам мързеливата традиция  първо да качвам клипове във vbox7, където да се гледат хиляди пъти, и после в блога ми, но така  е когато мозъкът ти ври на 45 градуса. Този клип за 24 часа е гледан 1500 пъти, оценките за него са 92+ и 4-, а коментарите- почти всички в подкрепа на ББ. А-А-А-Р-Р-Г-Х!

Миналия месец прогнозирах,  че Бате Бойко ще се държи точно по този арогантен начин. Но нали затова го избрахме?!  И за да бъде конкуренция на Слави Трифонов, също;)      

А и щом знае как да подпали сърцата дори и на интелектуалците в Дарик радио, които след изборите обявиха дясна победа с "нали гласувахме за тази промяна", няма начин този път да сме сбъркали в избора си на Спасител?! А спасител е просто синоним на пожарникар.



Гласувай:
3



1. boristodorov56 - Бойче Рапонче -
24.07.2009 20:06
ще си отиде той при комунистите - само гледайте
внимателно!
цитирай
2. анонимен - Браво!
24.07.2009 20:42
Евала, Бойко! Само така!
цитирай
3. анонимен - deja vu
24.07.2009 20:52
И какво толкоз различно ще стане като му гледаме пръста и му слушаме лафовете? На един от неговите клиенти едно време сеира му го гледахме и слушахме 30 години.
цитирай
4. andi2 - Той не е просто ББ
24.07.2009 20:53
Той е бате Бойко
:)
цитирай
5. анонимен - Ами Вежди...
24.07.2009 20:55
Започва зле, цупи се нещо, нахоква, абе пожарната си казва думата, не чакайте размислите и решенията на Сократ от Бати Бойко...и Вежди като капак на всичко...в културата...ужас...все едно Доган...с меча си сече и малкото което ни е останало...
цитирай
6. miralyub - диктатура на пожарникаря:)))))))
24.07.2009 21:02
диктатура на пожарникаря:)))))))
цитирай
7. анонимен - мъка, мъка, мъка
24.07.2009 21:07
няма да е само сеир. дай му власт и му гледай ...
цитирай
8. анонимен - bravo
24.07.2009 22:04
bravo, to4no takav premier ni trqbva-prqm, silen i nezavisim
цитирай
9. ssstto - @№8 ако можеше ББ
24.07.2009 22:14
малко да намали котлона в главата си, с една степен.

miralyub смей са ти, смей са, ама като започнем всяка седмица да правим масови противопожарни тренировки в 4 през нощта шъ видиш :D
цитирай
10. анонимен - ИСТИНАТА Е ЧЕ СТЕ МНОГО КУХИ!
24.07.2009 22:17
boristodorov56 написа:
ще си отиде той при комунистите - само гледайте
внимателно!


Няма отиде при никакви комунисти! Комунисти сте точно вие от синята коалиция.Най-сетне се саморазобличихте. Срещу ББ сте и на страната на бесепарите нали? Кой ви вярва още и кой гласува за вас.Вий сте едни никои.Хранената и отгледана от живковата държавна сигурност опозиция. Луканов ви беше кръстника.Тая войствена реторика която плямпате всеки божи ден вече никой не може да убеди.Хората искат от вас дела,а не празни приказки и далавери.бащите бяха в БКП/БСП.Синовете комсомолци-демооокраатии.И тарикати.Правят една партийка-СДС уж демократична.За да гласуваме за ментето,а не за една реална опозиция.Тъй ако продължавате с шмекериите си,следващите избори сте аут от парламента.Коет стана с кобурга,чака и вас.Ама откъде толкоз акъл да го осъзнаете?
цитирай
11. анонимен - Борисов не е от пе. . . . . те политици ...
24.07.2009 22:47
Борисов не е от пе.....те политици тези , които намразихме ,ние голямата част от Народа ,сме с него -смело напред Премиере
цитирай
12. анонимен - Най-после премиер с топки!!!
24.07.2009 22:59
Най-после премиер с топки!!!
цитирай
13. анонимен - ББ
24.07.2009 23:04
Браво!
цитирай
14. анонимен - от един познат спорт -ударът по п...
24.07.2009 23:05
от един познат спорт -ударът по правата е най бърз ...но ,когато хората разчитат на теб ББ може би едно две мавашита ще дадат по добър резултат
цитирай
15. vmir - Има една приказка, че умният отстъпва.
24.07.2009 23:22
Нека да кажем така: Бат Бойко като Премиер нека си назначи приятеля, който е помагал за партията, която елиминира БСП и Доган. Евала за което. Но, нека в замяна Б. Димитров да не продължава старата песен за комиксовите супермени в ДС, защото има доста хора, които имат сериозни основания да си спомнят ДС с дела, които и до ден днешен не са санкционирани и е цинизъм не спомена за тези дела, а опитите трагичните спомени да бъдат отново потъпкани, този път - от комиксови герои.
цитирай
16. анонимен - Благодаря
25.07.2009 02:44
Благодаря за нощното веселие, като прочетох и видях някои някои бисери тук, вкл. снимките. Много ми се спи, но като имим време пак ще чета :))
Сега ще постна снимката с Меркел във форума на Медиапул, защото е супер!
Заспиивам! Лека!
цитирай
17. анонимен - Мунчо
25.07.2009 07:40
Бате Бойко е смешник, бил е и такъв ще си остане. А българите сме безмозъчни амеби.
цитирай
18. анонимен - ЗА МАНИПУЛАЦИИТЕ И ЛЪЖИТЕ
25.07.2009 09:09
vmir написа:
Нека да кажем така: Бат Бойко като Премиер нека си назначи приятеля, който е помагал за партията, която елиминира БСП и Доган. Евала за което. Но, нека в замяна Б. Димитров да не продължава старата песен за комиксовите супермени в ДС, защото има доста хора, които имат сериозни основания да си спомнят ДС с дела, които и до ден днешен не са санкционирани и е цинизъм не спомена за тези дела, а опитите трагичните спомени да бъдат отново потъпкани, този път - от комиксови герои.


Тук има една голяма манипулация.Божидар Димитров(известен като историк-умерен националист) е събарял западната демокрация с ...
шпионажа си във ...ватиканските библиотеки.Той шпионирл и папата.Може и атентата от май 1981 г.той да е организирал? Нали?
Тая гиганстска маниупулация изгодна за насраните десе агентчета е да се каже:ето на и едните са ченгета(доносниците) и другите(Божидар и хората като него) По тоя начин истинските доносници пратили в затвора хиляди хора за вицове или изхвърлени от работа и университет,та тия доносници разводняват нещата и ловко се измъкват.Казват ами и ний сме такива и ония-също.
Още в 1990г журналистката Виза Недялкова разкри агента "Николай".Въпреки това той заемаше най-високите постове в ръководството на синята партия.По-късно дори беше предложен за конституционен съдия и изкара пълния си мандат.Ето такива ми ти работи се случват в самообявилата се за "демократична" синя коалиция.СЕГА ТОЯ ЦЕЛИЯТ ШУМ Е ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ.Нищо ноево под слънцето.Крадецът вика дръжте крадеца.Лаят срещу ББ и ГЕРБ и само си търсят измисмислени поводи,смехотворни причини да гласуват заедно с БСП срещу ББ.Следете под лупа поведението им.Тия две партии СДС/БСП са синджир марка.Въпреки,че го отричат и едните и другите.Няма си признаят я,ний сме съюзници. Правим циркове за балъците.Пред камерите се караме,зад кадър си пием кафето заедно и заедно въртим далаверите.
цитирай
19. анонимен - Ани-Докога?
25.07.2009 13:16
Докога българинът ще гласува за всеки популист, който обещава чудеса? Нима БСП и ДПС не управляваха с "приятели" и обръчи?! Бойко е толкова нагъл, че го заявява като феодален тиранин, че сам ще избира с кого да управлява, и ако му е приятел нямат значение политическа принадлежност, доносничество, дори морал...
Много важно е българите в чужбина и обществото у нас остро да реагира срещу назначаването на Б. Димитров!
Българите прекалено много разчитат на шуробаджанащина и връзки, а не на принципи, и затова са на това дередже!
И пак мерси за снимките! :))
цитирай
20. анонимен - lekar
25.07.2009 16:08
Аз лично нямам нищо против човека Бойко Борисов, но в България има един основен проблем - обществото вярва на това което пише във вестниците и каквото му предоставя телевизията. Също така българина много се впечатлява от САМОуверени неомерзени (защото е нямало възможност да се омерзят) политици. Ако просто се загледате в постъпките на политиците много добре ще разберете и сами какви са. От това което съм видял не мога да си обясня КАК Бойко Борисов стигна до тук. Той няма необходимите качества.
Аз през целият си скромен опит успях да постигна немалко само защото не вярвах на клюки и "мнението на другите". Защо ли винаги от това което виждах излизаше че точно обратното е вярно. Когато казваха за някого че е мръсник, че постъпвал по мнение и т.н. винаги излизаше че е принципен човек, а когато казваха за някого че е много готин, най-често излизаше че е готин, но негоден да вземе и едно решение или просто си плува с усмивка на уста. На тези избори се запитах защо БСП направиха рекламата с брадвата. И когато дойдоха изборите разбрах. Всъщност те знаят че Бойко е бабаит и ще иска да е САМО той и по заобиколен път подканиха обществото да му даде почти пълно мнозинство. Не е ли е пределно ясно че за да има стабилност в тази ситуация трябва поне ГЕРБ, СК и РЗС да се обединят, защото едва ли някой здравомислещ не предполага че поне 10% от всяка от трите групи, пък от ГЕРБ може и 30% ще се "отцепят". Но Бойко, който всъщност е кмет на София и нищо друго определя цялата политика на страната, а на тези които дойдоха и след СДС (истинското СДС, което е сегашният ГЕРБ) и след НДСВ (кои ли са те или и това не се забелязва, как всичко се повтаря) им остава само да чакат Бойко да им падне в ръчичките. Дано да не изпадне в депресия този човек, че когато (дано не съм прав) дойде този момент не знам дори, да го нарека просто "чревоугодника" Божидар Димитров, въобще дали ще му каже и чао преди да се отрече от него. Лошото е че пак всички ще духаме супата, която обаче за пореден път НИЕ си надробихме.
цитирай
21. vmir - 18. анонимен, аз приемам правото и възможността човек да преоцени възгледите си.
25.07.2009 22:05
Стига да не му е маниер за домогване до положение на всяка цена. Нелепо е да се приравняват СДС и БСП. Виза Недялкова е от най-лошите и злобни човечета, които отровиха политическите нрави с най-злостни инсинуации и въвеждане на отношения на крайна нетърпимост към всеки, който се опитва да преодолее пристрастията си. Според теб излиза, че това гнусно човече е работило за СДС, което е крайно неадекватно и очевидно безкрайно далеч от истината. Ако й е пукало за ченгетата в СДС, тази сбъркана персона нямаше да стои в БСП, където да си ченге е въпрос на престиж. Проблема за мен е, че прекалено много хора в медиите бяха привлечени за каузата да влудяват народа с финтовете да се иска безукорно СДС, и в същото време неуморно да се пращат и внедряват в СДС хора със задачата да пакостят.

Както и да наричат този подход, аз лично не смятам за чистоплътно за критикуваш някого за мръсотия, докато за теб самия мръсотията е признак на престиж и професионализъм. Такава политика култивира малоумие и безскрупулност.
Все едно дърта пачавра да се подиграва на младо момиче, че се е заплеснало по неподходящ младеж. Упорството на брантията често побеждава, но ще научи ли арогантността й момичето да прави добър избор, ако й праща събствените си клиенти да я ухажват непрекъснато?
цитирай
22. viki11 - О, синьото фенче!!!!!!!!!!!!!
29.07.2009 18:56
Не може да не се ядосваш, ако си нормален човек и общуваш със ... Синята коалиция. Смятам, че трябва да се реабилитира синият цвят от тези мръсни хора.

Така че ме зарадва много. Боях се, че може и той да е ЛЕЦЕМЕР като Синята коалиция.
Да не кажа престъпник, клептоман, тъп икономист, който съсипва държавата като икономика, за да я продаде на черния пазар на безценица и така нататък.

Е, щом Бойко не лиже гъза на Иван Костов и компания, значи мога да кажа, че не съжалявам, че рискувах да гласувам за него.
Имах опасения, че е подставено лице на оня мургавелец без съвест и човешки черти.

Чудесно! :)))))))))))))))))))))


Как си представяш ти да гледа тази престъпна група от политици и тези зад гърба им и да не се ядоса?????????
Господ да го пази от твоите любимци, които убиват без свян!
цитирай
23. ssstto - @viki11
29.07.2009 19:04
напълно съгласен съм с теб че не може да не се ядосваш, ако си нормален човек и общуваш със Синята коалиция и че трябва да се реабилитира синият цвят от тези мръсни хора.

затова се радвам че кампанията ми "пламен юруков контрабандист" завърши с успех и юруков си подаде оставката. за марто биберона смятам само да му се смея
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782564
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094