Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2009 08:43 - Какво носи добре облеченият ловец на вещици (или защо пушенето в кабинета на министър-председателя е разрешено)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3712 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 09.09.2009 12:30


      image

 Половинката на премиера Цветелина Бориславова разбрала, че е допуснала ужасна грешка след като прочела във вестник "Шоу" как министър-председателят посрещнал интервюиращата го журналистка по  дънки, раирана фланелка и маратонки на босо   в кабинета си, в който като в средновековен затвор царял злокобен полумрак и се виели смущаващи пушеци. 

"Aко един европейски премиер ви приеме в кабинета си едва ли бихте очаква ли да го заварите
с димяща пура в кабинета си и облечен по-небрежно от вас! Е, може и да не сте очаквали, но така му е най-удобно да лови вещици" обяснява Данка Василева в "Шоу" липсата на стилно и представително облекло у премиера.  

Банкерката Цветелина Бориславова призна, че след изборите вместо "Какво носи добре облеченият премиер" е дала на Бойко да прочете книгата "Какво носи добре облеченият ловец на вещици", а той изглежда не е обърнал внимание как точно се казва книгата. "Ако му бях дала точната книга нямаше демонстративно да пали пури в Министерския съвет за да се хвали как изтезава заловените вещиците" вайка се
Цветелина.

 След признанието на Бориславова президентът Първанов пусна
в сайта си статия  "Подготвен ли е Бойко Борисов да бъде министър-председател след като дори не знае как да се облича?" заедно с галерия на модните престъпления през годините на бившия кмет.

 Прочитайки статията на президента модният корифей Евгени Минчев заявил, че няма думи да изрази отвращението си от облеклото на българския премиер. След като беше спасен да не скочи от десети етаж Евгени Минчев с пяна на устата обяви, че в знак на протест ще се изсели в Македония.

(Тази история засягаща въпросите за тютюнопушенето (помните ли Гагаузов), дрескода на премиера и даването му на интервюта на жълти вестници (в. Шоу и агенция Блиц, откъдето е снимката са едно и също нещо) е общо взето невярна и може би трябва да бъде в категория "забавление". И може да бъде лесно преработена в статия в стил "анализ" за да отговаря повече за категория "политика". Вярно е обаче, че българският премиер е дал интервю на жълт вестник в кабинета си. Облечен с дънки, раирана фланелка и маратонки на босо. И с пура.)


Тагове:   ловец,   пародия,


Гласувай:
2



1. boristodorov56 - Това ми хареса!
09.09.2009 08:47
Това ми хареса!
цитирай
2. miralyub - ееее, стига, бе- едно интервю:)...
09.09.2009 09:38
ееее, стига ,бе- едно интервю:))))).
той с тази премяна се яви и прие оня дар- блекберито на срещата с моб.оператор, която трябва да беше по-официална от журналистическата спявка и даже бе отразена от пресслужбата на МС с официален пресрелийз и фото:)))))
цитирай
3. zaw12929 - Вашите постинги са смешно- разв...
09.09.2009 19:08
Вашите постинги са смешно- развлекателни и в същото време човъркат в най голямата рана на държавата. Вече писах, че премиерът ни не е манекен, ако опък е, носи практично облекло. Практично- в двора на вилата си вместо зелена търева засаждаш домати и картофи. Говориш и правиш което иска народа- затвор на крадците и по стар навик "намираш" такива. Много невинни кокошкари има в затворите, защо да няма и министри?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812509
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094