Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2009 12:10 - Другарят Обама се учи от българските комунисти, а днес.бг вече са комунистически мекерета
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2936 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 13.09.2009 20:05


imageСпоред вестник Труд  призивът на американския  президент Барак Обама  ядрените сили да се разделят с любимите си играчки е преписан от   другаря Тодор Живков, а идеята “Балканите - безядрена зона” била плод на българо-румънския мисловен потенциал.

Но вестник Труд забравя да приведе още едно доказателство за комунистическата същност на Обама-той върви и по стъпките на Сергей Станишев.

Миналата година днес.бг написа:Ако училищните директори в Северна Корея бъдат задължени със специално писмо да прочетат слово на Ким Чен Ир пред тамошните ученици за началото на учебната година, този факт едва ли ще влезе в информационния обмен на световните агенции. Просто в Северна Корея е така- комунизъм, култ към водача, идеология до втръсване. Но когато такъв нескромен жест към силните на деня бъде организиран в страна-членка на ЕС, най-малкото би предизвикал учудване.Учебната година във всички училища в понеделник ще бъде открита с обръщение на премиера Сергей Станишев. 

Тази година при същата ситуация  днес.бг вече гледат мърляво на заплахата за глобален комунизъм и не написаха това което трябваше, написа го в. Монд:Още една проява на непоносимия болшевизъм, обзел САЩ под управлението на Обама! Американският президент пожела да се обърне към учениците в първия учебен ден! Едва се бе чуло за това му намерение и републиканците, войнствено настроени вече от месеци срещу "социализма" и "контрола на правителството върху икономиката", възнегодуваха и заявиха, че е налице култ към личността. (Белия Дом препоръча в училищата да се гледа речта по интернет)

Излиза, че тази година
в първия учебен ден  Обама е действал подобно на другаря Станишев миналата година. Kакто в България, където се намериха смели люде, като Люба Манолова и днес.бг, които надигнаха глас срещу опитите властта от най-високо място да промива мозъците на децата със социалистическа пропаганда, така стана и в Америка. Както в Америка, така и в България тази пропаганда се сведе до насърчаване на учениците да учат здраво, което наистина е опасно, защото така роден в Кения комунист негър стана президент на Америка. Но за разлика от Америка, в България днес.бг и Люба Манолова не бяха сметнати за луди, даже напротив.

А вестник Труд  е един парцал и заплаха за пазарната демокрация, понеже дори и най-пропадналия блогър може да докаже по-убедително, че Барак Обама е комунист, мечтаещ си за утопичния свят на реалния социализъм, където няма ядрени оръжия. 

В същото време 
Люба Манолова и днес.бг изобщо не ни предупредиха, че другарят Обама се опитва да промие мозъците на американските деца. Може би Люба Манолова и днес.бг вече не мразят комунситите?!


Тагове:   труд,   медии,   сащ,


Гласувай:
2



1. mitternacht - хахахахаа
13.09.2009 12:24
фъъъъккк- президент-негър-комунист! хахаха

Всъщност, х'американите да си се оправят сами :)
цитирай
2. boristodorov56 - Колажа на плакатчето е убийствен!
13.09.2009 12:35
Колажа на плакатчето е убийствен!
цитирай
3. desperadomikaela - Супер яко!
13.09.2009 13:55
Май не те разбраха съвсем, ама кой ли е и очаквал.
цитирай
4. анонимен - докога
13.09.2009 14:43
ще им се привижда Ленин на другарите!
ега ти живота дето живеят със сърпове, чукове, шизфрния..
цитирай
5. ssstto - @desperadomikaela и всеки който не помни
13.09.2009 18:11
внесох нужните разяснения и така постинга се превърна в достоен за отпечатване в труд боклук
цитирай
6. анонимен - Зашо не се гръмнете?
05.11.2009 18:06
какви ги пишете, бе? Как люба манолова ще обича комунистите?
От тази, по-голяма глупост не бях чел!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782192
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094